ПЛЕВЕН - 117

• 18 133
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
http://www.vbox7.com/play:72cc4ae4 Добро утро !Който се не е събудил да се събужда Simple Smile.Петелът кукурига.

# 271
Айде и от мен "Добро утро"
Веси,кажи подробно каква е тази маска? newsm78
След малко ще се изнасяме към центъра,че гледам слънце ще пекне Party
Атракция,днес ли беше на консултация?Да не ти удължат престоя там с няколко дни?Стискам палци всичко да мине най-най Praynig Hug Peace

# 272
Добро да е утрото! 09.09.09г.   Grinning

Хаирлия да й е на Атракция! Стискам палци днес ако е големият ден всичко да мине по мед и масло  Praynig Пък да вземе да ни изненада и пола на бебето  Laughing

Еси, при теб свалените килограми са очевадни! Поздравления за волята!

Вчера малко се ядосах като ходих да взема Митко от градината. Отидох в 16.50 и беше последен  Shocked
Защо така, бе, джанъм се взимат децата толкова рано? Сега за да не е самотен и да му е мъчно ще ходя и аз в 16.30.
Но ако нямах тази възможност какво? Има хора на работа и до 18.00ч.  Rolling Eyes

Като каза Стели Петя петел, та се сетих за една мелодия от детството ми, с която се събуждах всяка сутрин за училище в 7 без 10 по радио Хоризонт - http://www.predavatel.com/bg/n/bnr/1980te_deca.mp3

# 273
Музе,и аз говорех за същата маска,има тема за нея в подфорума "Красива мама":

тайната на дългата и здрава коса

Оригиналната маска:
2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса),  масло от шеа/карите , масло от жожоба, ....  инфо тук
1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ -  за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.

Съставките, които може да добавите по свое усмотрение към оригиналната маска, по своето действие се делят условно на два вида: регулиращи омазняването и изсушаващи.

Регулиращи:
Всички видове масла
- бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса);
- масло от гроздови семена (силен антиоксидант, подходящо за мазна коса и кожа)
- масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса - нанасяйте предимно в краищата)
- масло от шеа/карите
- масло от жожоба
- кокосово масло
- маслиново масло
Изсушаващи:
- кисело мляко - за еластичност на косъма
- мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
- жълтък -  подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
- аспирин – за растеж и п-в пърхот
- хума - има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.ИНФО ТУК).

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).

*Маста в рецептата трябва задължително да е обезсолена.

# 274
  • Плевен
Добро ви утро. Ще има разходки днес.
Сънувах,че Атракцията има момиче и са го кръстили Рада. И това го научих от Дикси,която срещнах на плажа в Албена. Joy Joy Joy
Миленче,ако е днес стискам палци на крака и ръце. Hug
Да знаете случайно в колко часа отваря Млечна кухня,че да отида да запиша Миша?

# 275
  • Плевен
Добро утро и от мен.
Дикси, и на мен ми се е случвало в яслата, по това време, Михаела да е сама, но пък и да има много деца и дя я взимам от първите. И съм се чудила как ги взимат толкова рано.Явно бабите и дядовците помагат.
Атракция, стискам палци и аз  Hug  По принцип днес ли е термина ?

# 276
  • Плевен
ТАка е с градината. Много деца се взимат рано-рано. В пет часа останали две-три. Но тогава си играят най-добре, защото никой не ги безпокои.

# 277
Добро утро и от нас. )))

Най-сетне слънце, вече започнах да се побърквам с това дъждовно време...)))

Днес ще има разходки със сигурност. )

# 278
Ей, днес си поспахме до 10ч. Голям кеф!

Ерота, тази маска е страхотна! След 3-4 намазвания има огрооомен ефект!

Да ви се оплача-вчера сме обиколили всички магазини за играчки да търсим от онези топки по 100бр в пакет и никъде няма! #Cussing out Днес ми е надеждата да докарат в един! Praynig

Та, разхождаме се вчера и гледаме една девойка и един младеж, бутащ щендер с детски дрешки! От улицата на цветята до крейзи-то падаха дрешки на всякак крачка!!! #2gunfire И то в този дъжд, онези бели роклички... :crazyeyes и те като се смеят! Много им беше забавно! Така, че ако си купувате от там, огледайте дали дрешката не е кална или прана! Sick

# 279
Ейййй, днеска хич не ми трябва да вяли ... де ще ги суша тия дрехи ... тази пералня съм я метнала на вън, пък каквото сабя покаже ...

Номадка, няма ли да се проявиш като виден нумеролог  и да издадеш какво ни носи числото 9 и цялата му символична комбинация на днешния ден  hahaha newsm53

# 280
  • София
Честит рожден ден на Магдалена на слънцед!

Много усмивки и подаръци на голямото момиче!

# 281
  • плевен
Номадка, няма ли да се проявиш като виден нумеролог  и да издадеш какво ни носи числото 9 и цялата му символична комбинация на днешния ден  hahaha newsm53

Не съм Номадка но виж какво намерих: http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … 12&Itemid=236

# 282
Добър ви ден.
Днес баща ми има рожден ден. Както и 2ма мои приятели. Всичките са страхотни хора.
Чакаме Атракция с новини.

# 283
Силви, махна се дъвката, ама остана едно петно. Сега се мъча него да оправя. А седалката не съм я почвала, че е лошо времето.
Честит Рожден Ден на всички имащи днес   bouquet
Атракцийка са я върнали, няма да е днес май  Hug

# 284
Да се изненада човек чак, от разчупеността на вестник "Посредник". Laughing Laughing Laughing
Хубаво е числото 9 Виксън, като цяло е хубаво, а днес дано в помощ на адашката идва датата с дублираната енергия на две числа 9 и 11 даващи мобилизация и приключване на всички започнати задачи. Да се надяваме, че това ще помогне за едно по-леко раждане. Не зная дали ще е Рада, но една нумероложка съветва имената да бъдат с буквата И. Честно казано аз повече харесвам мъжете Дева. Wink Силви и СлънцеД да са ви живи е здрави рождениците!   bouquet
Стискаме палци и на Тити, освен ако не е родила вече. Crazy

За падащата коса аз препоръчвам един доста евтин обаче пък ефектен лосион - Себорал има и Себорал форте, който е по-силния и е насочен повече към пърхота, но и двата ги препоръчват за гнездови косопад. Да не обяснявам и аз що косми сбирам редовно. ooooh!
На тема каквито и да било проблеми - дебелина, косопад, главоболие и прочие мойта щерка би ви изнесла лекция с препоръка - колко полезни са продуктите на Хербалайф. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт