ПЛЕВЕН - 117

• 18 132
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
За мен Дюканът е абсолютно неприложим. Аз си отслабвам идеално на плодове, зеленчуци и кисело мляко. Проблема е, че нямам настроение за диета грам. Скоро си открих една снимка от море преди около 10 години, вероятно съм към 10 - 12 кила по-малко отсега и съответно изглеждам идеално, с една къса пола и слаби крачета, ама сега като се погледна  Confused - къса пола, ама друг път. Дано ми дойде настроение да се повталя малко.

# 256
Дикси,остави ги да набъбнат в млякото 15-20 минути,те иначе са много твърди и гадни.
Аз слагам малко степ ягода на прах/колкото и да е вредно/ и така вече се хапва без проблем.От темата за Дюкан съм го чела.
И аз нямам воля за дълги диети,1-2 дни съм сериозна и после се освиня  Blush Затова правя само бързи и вредни диети в които се умира от глад-Скарсдейл,житна,плодова, и т.н. Иначе като ми е разрешено да хапвам повече неща и нямам мярка.

# 257
  • Плевен
Дикси, ти оставяш ли триците да набъбнат? Аз пък ги харесвам, но не и ако са сложени веднага в млякото.
Това пък изобщо не се сетих  Embarassed Слагам в млякото и бързо бързо лапам, че да изчезнат по-скоро  Laughing
Така са мнооого гадни наистина. Може да си ги направиш от вечерта,че сутринта да не ги чакаш Wink

# 258
Валенце, спешъл  Peace
И пак  Peace За всели празник си имам и не е монтаж  Naughty

# 259
  • София
 Shocked Shocked Shocked
Е това второто ако не е фотошоп да не се казвам Шишка...пардон Валя. Laughing

# 260
Здравейте и от мен...
излизах за 2часа в дъжда, отвратително време....
На всичкото отгоре сега като се прибрах и ми стана лошо....нещо ми намирисва на кофти вируса с екстрите (р..ство и по..не)
Останах и леко учудена от цените на детското бельо (приятелка купуваше за дъщеря си), нещо явно не съм в час. Но за 5чифта гащички, няколко потничета, 2чоропогащника и няколко чифта чорапи - 31лв.

Ама какви са тези дебеланки дето сте напускали, направо на човек да му се отще храна. )))))

# 261
Ама какви са тези дебеланки дето сте напускали, направо на човек да му се отще храна. )))))
Това е идеята, Мира   Mr. Green

# 262
  • Плевен
Снощи по телевизията гледах жена, която тежи над 500кг и мъж тежащ 350 кг. Жената от много години не била ставала от леглото. И двамата са американци.
Мира, вчера купих гащи по левче на "Ареал" и потници пак за лев и нещо на същата фирма. Българско бельо с много добро качество. И чорапи имаше за 90ст, но не си харесах цветове. Mr. Green  Ако твоята приятелка пазарува от скъпите магазини за детски дрехи може да е дала 30лв , че и повече.

# 263
Номадка, пробвай да му ги овкусяваш тия каши и да са много добре пасирани, може да добавяш кърма като за начало, за да свикне с вкуса, елда с ябълка например Елена много харесва
Кърмата се добавя накрая, когато всичко е приготвено вече.
Аако е претенциозен към консистенциа може да си направиш брашно от зърната и тогава да свариш - става съвсем хомогенно - и да слагаш по-малко брашънце, повече плод или само с кърма..
После постепенно може да махнеш кърмата
Иначе не пе хубаво да се меша мляко с някои от зърнените, защото калция пречи за освояването на желязото, а елда, просо и овес са богати на желязо.

# 264
Момичета и младеж,моля ви дайте някаква идея как да се преборя с косопада.Някакъв ад е.Мислех си,че ще продължи 2-3 месеца след като родих,но уви.Той си продължава.Пробвах няколко шампоана,но нямат ефект.А навсякъде из нас има само мои коси и постоянно съм с четката в ръка да ги събирам #Crazy. Вариант постиргване стил Деми Мур ми е забранен Mr. Green

# 265
  • Плевен
Вариант постиргване стил Деми Мур ми е забранен Mr. Green
Той ти е забранен,но на мен това ми помогна,е не чак толкова късо като Деми Мур,но и аз имах проблем с косопада след раждането и един ден
се подстригах повечко,сега пак ми пада но не чак толкова....

# 266
Муза, пробвай с таблетки Пантогар (но не са много евтини и трябва поне 4-5месеца да ги пиеш). Аз също имах страхотен косопад след като родих и с тях нещата се оправиха.

# 267
И моята коса много падаше след раждането,но взех мерки може би след 1 година.
Правих си маската с тривитаминол и се мажех с лосион Алпецин.След 2 месеца косопада спря.

Сега пак ми пада косата и съм решила да пробвам таблетките Пантогар + горните 2 неща.

# 268
Атракция, стискам много палци.
Утре с Иван тръгваме на ясла. Ще пиша после.

# 269
Айде и аз да си кажа за кг.
Пробвала съм 100 вида диети, фитнес, спининг (единственото което ми допадаше), плуване и какво ли още не и резултата беше нулев. През бремеността кантара показваше +27кг ooooh!.На майтап започнах Дюкан и просто не повярвах на резултата.Не мога да си обясня как така не ми беше трудно и какво ме накара да я спазвам по дълго време.Важното е че след по малко от 3м бях -17кг, и това в началото на лятото.След това се отпуснах бая и въпреки всичко съм качила само 2кг.Но като казвам бая си разбирайте сладолед, сладко , пици и т.н
Сега мисля да почвам наново, само още малко да ми дойде музата както предния път.
Дикси аз тия трици така и не можах да ги ям-много са ми гадни.Правех си от тях питка и в началото беше вкусна, но после вече и нея не можех да я гледам. И понеже не съм много по месото, наблягах на риба,яйца и зеленчуци.Даже по едно време започах и плодове, което не ми развали резултата, както пречотех че ставало. Peace
Така, че успех.

А за падането на косата направо не ми се говори.Просто незнам от къде имам още коса.По едно време беше спряла но после стана чудо. И  понеже не ми се случва за първи път, оставих нещата така.Цяло лято ходех вързана ,защото от всякъде висяха коси.Беше ми писнало.Ама пак не ми дойде куража да се подстрижа.Само за миг ми мина тази идея миналата седмица и сега пък се пооправи. Но ще видим докога.
Иначе когато ми се занимава си правя оная гадната маска-яйце, зехтин, мляко, ракия и някакъв витамин.Наистина ефекта е невероятен.Ще взема да я направя тази седмица.

Ей айде стига толкова, че то станааааааааа.

Общи условия

Активация на акаунт