ПЛЕВЕН - 117

• 18 145
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
.
В аптеката до ВИК - на ъгъла дават всичко без рецепта .Редовно пазарувам от там.

bash Това се казва на лични!

Добре ,редактирам се  Rolling Eyes.

# 241
Реших. Ще отслабна до толкова, че да мога да си позволя да облека рокля.

Каква рокля? например  
 Laughing

# 242
Музе козето мляко най-вероятно няма да ни понесе поради наследствена обремененост.
Тия каши и плодови шейкове и прочие въобще ги не харесва Кирил. Направо съм се видяла в чудо какво да му правя сутрин за закуска и следобед за привечерно ядене. Някой път яде грис, друг път нишесте с бисквита, обаче така без мляко са неособено атрактивни за ядене, даже безвкусни. Ако давам плод трябва да е отделно, не ще го мешано като за прасетата. Чат пат поне хапва кисело мляко с бисквити. Е, хляб намазан с масло не отказва ама аз не си падам по сухоежбината, че и от сега да го свиквам съвсем. Попара обаче не ще. По едно време беше проял кускус, виж той става да го мешам с АМ обаче сега по-често го отказва. Просто се чудя кога ще се отбием така, като нямам ни едно хранене без додаване на кърма.  Shocked Ако имате други рецепти за съвет - приемам да чета, белким нещо видя ново.
Това с диетуването не ми се получава и на мен и най-трайно отслабвам, като спра да ям. Нека поне да свършат пресните салати и тогава ще го мисля и аз, не че те са калорични ама ги нагъвам с топъл ляб. Laughing Обаче триците не са ли най-полезни и диетични без никво мляко? А Косето да не лъже, че доскоро ми разправяше как трябвало да отслабне щото направо така се не траела... Laughing Laughing Laughing
Оф що се мотам и аз като нямам никво време...

# 243
# 244
А Косето да не лъже, че доскоро ми разправяше как трябвало да отслабне щото направо така се не траела... Laughing Laughing Laughing
А ти от кога не си ме виждала? Mr. Green Crossing Arms
Дикси,разби ме bowuu

# 245
  • София
Дори не си направих труда да отворя на Дикси снимките,само ще се комплексирам вероятно.... Grinning
Аз току що направих крем с домашно краве мляко и нишесте.Не е полезно,но не е и чак болка за умиране.Започнах да давам към годинката.

# 246
Валенце, допускаш голяяяяма грешка - отвори ги  Wink

# 247
Дори не си направих труда да отворя на Дикси снимките,само ще се комплексирам вероятно.... Grinning
Напротив, ще се почувстваш като манекенка  Flutter
Откъде ги изрови, Дикси  Laughing

# 248
  • София
 ShockedМда,отворих ги.Друго очаквах.Дали това е истина или фотошоп?

# 249
Истина от всякъде.
Помниш ли онзи мой аватар?  Mr. Green

# 250
  • Плевен
Eй,Дикси , уцели болната ми тема  Laughing Май пак ще го почвам Дюкан и аз имам 5 кила отгоре и се освиних тук за 2-3 месеца. Какво ми стана не знам Crazy . А доколко е вредна диетата е ясно, но като гледам хората как масово си ядат кремвирши,салами, пържено и всякакви други боклуци, ми се струва,че има и доста по-кофти хранителни режими,от това да се яде постно месо и зеленчуци. Който не иска да яде месо ,да яде риба. Никой не е задължен да яде пържоли по цял ден.
Дикси, ти оставяш ли триците да набъбнат? Аз пък ги харесвам, но не и ако са сложени веднага в млякото.

# 251
Офф, и  Надето дебела била  ooooh!

Ма как не спря да вали  Sunglasses

# 252
  • Плевен
Офф, и  Надето дебела била  ooooh!

Ма как не спря да вали  Sunglasses
Като бях бременна в 5 месец, корема ми беше по-малък от сега ooooh!

Вали, че да ти върви по вода   Heart Eyes

# 253
  • София
Тук не е валяло от вчера.
Атракцийке,не помня този аватар.
Много дебели се извъдихте,брей начи. Crazy

# 254
Дикси, ти оставяш ли триците да набъбнат? Аз пък ги харесвам, но не и ако са сложени веднага в млякото.
Това пък изобщо не се сетих  Embarassed Слагам в млякото и бързо бързо лапам, че да изчезнат по-скоро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт