ПЛЕВЕН - 117

• 18 136
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от нас. )))

Дивиана, дано бързо да минава всичко, че като те чета...направо ми става зле и на мен.

То и аз обичам хладно време, но не и дъжд. Направо ме побърква, не може никъде да мръднеш. А имах работа за вършене днес, та сега ще трябва да шляпам в локвите.

Тина, Дикси, то до сватбите времето ще се оправи. ))))

# 211
Атракция, обозначи се, плийз  Simple Smile
Еле ме, на  bowuu Изкъпана и подготвена . Чакам. Щ'ти звънна, няма да те пропусна  Wink
Див, пробва ли Талцид - мен ме пооблекчава, ако не мине съвсем. Напълно ти съчувствам  Hug
Тес, Кари много готина   Flutter
За храната в ясли и градини-до колкото разбрах вече не съществуват индивидуалните кухни, както беще в Щ детство (което е жалко, защото там храната беше много хубава), защото детските заведения минали на делигиран бюджет и всички са към Млечна кухня. Та затова ядат едно и също.
Грета, Люси, не пишете нищо за 1 уч. ден  Crossing Arms Напишете, де, споделете трепети....
Микрофон съм купувала розов, но той си беше за момиче. Син не съм и виждала.

# 212
Момичета, някой може ли да изписва рецепти, трябва ми Алергозан на таблетки. (лекарката ми е сутрин, а в момента не мога да мръдна от къщи).

# 213
Момичета, някой може ли да изписва рецепти, трябва ми Алергозан на таблетки. (лекарката ми е сутрин, а в момента не мога да мръдна от къщи).

В аптеката дават всичко без рецепта .Редовно пазарувам от там.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 13:10 от tony25

# 214
Дикси, микрофон купувах преди няколко месеца от ТСМ на площад Македония.
Атракция, да не дойде момента.

# 215
Тони тая обява не беше много за обществено четене ама поне всички ще знаем ако ни затрябва. Laughing Laughing
Дикси - глад му е майката, кой е бащата още не съм размисляла.  Laughing Laughing Laughing
Диди като те чета направо се чувствам лигла в свойта минала бременост. От някаква храна ли ти става така или ?
Мале голяма мъка е вътре, нащо мъжле от сабахлян не спира да реве за навън. ooooh!
Абе на каква възраст ви бяха бебетата, когато почнахте да правите кремчетата с прясно мляко?

# 216
Овесените трици са най-голямата отврат, която съм яла  Tired
Как искам да съм слаба и красива без каквито и да е диети  newsm45

Има и по-гадни. Овесените трици не са най-гадното, но зависи как ги употребяваш. Аз например ги употребявам спонтанно и ненастойчиво, и съм постигнал добър резултат. Строен съм, висок, рус, силен и все такива.

В аптеката до ВИК - на ъгъла дават всичко без рецепта .Редовно пазарувам от там.

bash Това се казва на лични!

# 217
Дивианка, дано ти размине скоро, пък и то остана месец до появата на бебето, потърпи още малко и край  Hug Лошото отминава, хубавото остава  Simple Smile

Аз съм страшно нуждаеща се от диета, но проблема е, че не ми се гладува никак. Изобщо нещо не се вълнувам от фигурата си, което е странно, но факт. Не знам кога ще намеря сили и настроение да заслабна поне малко.

# 218
О, само за диети не говорете. Имам да свалям 5кг, а 20-и наближава  
И триците няма да ми помогнат. Много глад.  Sad 

# 219
tony25, това ме учуди, но понеже съм на зор ще отида. Тя не беше ли Санита тази аптека?

За диетите....и аз имам огромна нужда от диета....все се каня, изкарам 1ден и приключвам. Но е крайно рвеме да се захвана сериозно. ))

Дикси, защо не слагаш триците в мляко, така няма ли да е по-добре?

nomadka, някъде към 1г, година и нещо започнах да правя с прясно мляко кремчета. В началото малко го разреждах с вода.

# 220
Дикси - глад му е майката, кой е бащата още не съм размисляла.  Laughing Laughing Laughing
Овеса, Номадка, овеса  Laughing

Мирама, слагам ги, да. В обезмаслено мляко. Обаче пак се лепят по езика и небцето гадините му с гадини  Sick

Аз не съм човек с воля, който може цял живот да се лишава от вкусна храна.А и обичам да готвя, да експериментирам.
Обачеее, положението ми в момента е плачевно. Никога не съм била по-дебела. Когато се запознахме с Емо бях с 10 кг. по-слаба. Само за 5 години си ги сложих отгоре. Не се харесвам как изглеждам, иначе се чувствам добре физически. Но образът в огледалото не го искам.
А на по бански като се видя  Tired
Та така...реших се. Дано има ефект. Не се целя в много ниски килограми. В рамките на разумното.
Строен съм, висок, рус, силен и все такива.

Да бе, от триците! А перхидрола що не го споменаваш?  Mr. Green

# 221
  • София
Като почнете да говорите за диети и ми се отщява да влизам в темата Crossing Arms Laughing.
Аз вече разчитам на тренировки по бързо ходене Grinning.ако си вържа един километраж на задника кой знае колко ще навъртя на ден.Цял ден не хапвам почти нищо,обаче вечеееер.... Blush
Обещавам ви малко да се позатопли  към 17-20,ама не много,че тамън така ми е добре!

# 222
Ако дойде Косето и заяви, че и тя има нужда от диета ще взема да се гръмна  Laughing

# 223
Атракция, да не дойде момента.
Doйде, Силве, чука на вратата  Laughing

Валенце, вчера що не те видях в новините, в репортажите за метрото?

Тина, откъде имаш да смъкваш кила пък ти?  Rolling Eyes

# 224
  • Плевен
Дикси, ако си започнала Дюкан знай, че резултатите идват бързо, но са нетрайни.

Общи условия

Активация на акаунт