АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 751
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
MIMONZINQ,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА!!!!    newsm51
Пожелавам ти да си жива,здрава,много,много оби4ана и през април да гушнеш своето хубаво бебо4е !А като подарък за днешния ден-добри новини от беб4о и да се успокоиш !  Praynig

# 121
Честит Рожден Ден mimonziq!!! И аз като другите ще ти пожелая днес да видиш  Heart на твоето бебче и всичко да е наред с него до финала!!!  Hug
valeto, аз ти препоръчвам да си следиш бременността по-близо до вас. Коремчето ще става все по-голямо и това пътуване ще ти е все по-некомфортно. А и ти казваш, че не си много доволна... Прецени + и - и си реши, но за би било неудобно да пътувам всеки път толкова дълго. А и нищо не ти пречи да се следиш по ЗК, а каквото искаш допълнително да си плащаш на частно. Аз поне така ще правя. Пиши в кой район живееш и може някой да те насочи!  Hug
Аз още си влизам в старите дрехи. На кг не съм качила, но и не бързам. Коремчето ми още не си личи, особено като съм легнала направо си хлътва.
 Hug за всички!!!

# 122
Ч.Р.Д. милаМИМОЗИНГДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РОДИШ ЖИИВО,ЗДРАВО И КРАСИЖО БЕБЧЕ newsm51 newsm51 newsm51 newsm59

# 123
Благодаря на момичетата които са ми отговорили.
don biberone  за Д-р Д.Георгиев съм с противоречиви чувства. Ходих при него около 5-6 пъти след аборта миналата година и да си кажа честно не ме впечатли да е взел при сърце проблема ми. Обаче пък при предпоследното ми ходене при него ми препоръча да пия два месеца противозачатъчни, така и направих, и веднага след като ги спрях забременях. Не мога да кажа нищо лошо и нищо добро за него.....към мен и проблема ми си беше безразличен. Но пък нищо лошо не съм чула за него от никой.
Ако ти харесва отношението му към теб, не спирай да ходиш, ако не ти харесва го смени......
Честит Рожден Ден mimonzinq , пожелава ти от сърце днес като отидеш на док  да получиш най-очаквания подарък от твоето бебе  Heart и да си прекарате страхотно с таткото довечера!!!! Стискам палци! Целувки и прегръдки от мен!

При този доктор ходя от доста години, всъщност той ми е гинеколога, така да се каже.  Имах предвид ако някой ходи при него, дали няма да се засечем в кабинета. Все още не ме е разочаровал, за да го сменям, но както се казва, никога не е късно за каквото и да е.
До колкото разбирам, на доста от нас тази седмица ни предстоят важни прегледи, моя последно е в петък. Пожелавам на всички само добри новини и леко бременеене.

# 124
megan@ благодаря ти за изчерпателния отговор. Аз съм в Слатина, Гео Милев, до СкайСити близо, но не ми пречи да ходя на центъра на док. Ще те помоя за координатите на твоята докторка и да ми кажеш дали си доволна от отношението й? Аз доколкото знам Цибалаб не работи със здравната каса????? Но няма значение....
Ние в събота и неделя с мъжа ми се шашнахме от всичко прочетено по нета и от безхаберието на така наречените лекари.....много съм притеснена.....Трябва ми свестен доктор, защото съм рискова бременност.....

# 125
Благодаря на момичетата които са ми отговорили.
don biberone  за Д-р Д.Георгиев съм с противоречиви чувства. Ходих при него около 5-6 пъти след аборта миналата година и да си кажа честно не ме впечатли да е взел при сърце проблема ми. Обаче пък при предпоследното ми ходене при него ми препоръча да пия два месеца противозачатъчни, така и направих, и веднага след като ги спрях забременях. Не мога да кажа нищо лошо и нищо добро за него.....към мен и проблема ми си беше безразличен. Но пък нищо лошо не съм чула за него от никой.
Ако ти харесва отношението му към теб, не спирай да ходиш, ако не ти харесва го смени......
Честит Рожден Ден mimonzinq , пожелава ти от сърце днес като отидеш на док  да получиш най-очаквания подарък от твоето бебе  Heart и да си прекарате страхотно с таткото довечера!!!! Стискам палци! Целувки и прегръдки от мен!

При този доктор ходя от доста години, всъщност той ми е гинеколога, така да се каже.  Имах предвид ако някой ходи при него, дали няма да се засечем в кабинета. Все още не ме е разочаровал, за да го сменям, но както се казва, никога не е късно за каквото и да е.
До колкото разбирам, на доста от нас тази седмица ни предстоят важни прегледи, моя последно е в петък. Пожелавам на всички само добри новини и леко бременеене.

А той работи ли със здравната каса? Тъй като съм в процес на търсене на доктор, ми мина през главата и мисълта за него, евентуално да продължа там...................много съм объркана и не знам вече.............

# 126
mimonzinq мила, честит рожден ден!
Нека денят ти днес бъде вълшебен!
Hug   party023 bouquet

# 127
Здравейте,
айде и аз да се включа.... следя ви от началото... е имаше момент, в които не беше много задълбочено, но си ви чета... На някои от майките съм писала ЛС, ако съм чувствала, че мога да помогна, но ставаме все повече и докато свикнем, ще е все по-трудно да се следим  ooooh!
Та понеже не бях чела 2-3 дена, а сега виждам, че доста сте писали и...
ох извинете ама много нахално започвам от началото... първо да се представя Simple Smile
Казвам се Ели, октомври 2008 ни се роди първото бебче Александра Simple Smile Винаги съм искала породени деца, и така с таткото 'май' чакаме априлче... Казвам 'май', защото още не съм се организирала да ходя до доки Sad Сигурно ще ме обявите за несериозна и небрежна, но не мога да се организирам с малкото ми чудо Simple Smile Да си призная, с Алекс също отидох за потвърждаване на бременността при доки в 10-та седмица, та може би си съм си такава  Embarassed
Засега не исках да се включвам, защото исках да се уверя, че всичко е ОК Sad Ноооо не мога да се сдържам вечеее  Whistling тази седмица планирам ходене до доки, които ми следи и първата бременност, много съм доволна от него Simple Smile
След като се представих да ви засипя с малко непоискани съвети Sad
За БХС, писах и на Тини-мини, според мен е изключително ненужно и понякога може да се окаже опасно изследване Sad Искам да ви предупредя, та вие си решете... Една от мамите в другата ми отчетна ходи на БХС и и излезна много голяма верочтност бебето да има Даун... и то само защото доки, която беше мерила едните показатели беше объркала... тя се беше побъркала, докато успее да отиде на друг доки да я успокои Sad По-добре прочетете подробно за това изследване и какво предствалява и после преценете, защото то дава една вероятност една от n бремености на тази майка да завърши с раждането на бебе с Даун... Да ви кажа всички майки, които пропуснахме това излседване бяхме доста по-спокойни... друг ее въпроса като има семейна обремененост Sad
в 20-та седмица се ходи на ФМ и тогава хубаво се вижда дали плода има увреждания, по-добре това изследване да се направи... има и ранна ФМ, може и на нея да ссе отиде ...
valeto аз също бих ти препоръчала да си намериш доки за ЖК по-близо до вас, защото освен че ще расте коремчето времето ще става все по-зле... не ми се мисли как ще се буташ из автобусите зимата Sad
Нооо нещото, което е хубаво да имате предвид... Ако вече сте си решили къде ще раждате, може спокойно да си намерите доки от болницата, който да ви проследи... хубаво е да ви познават. В Шейново доколкото знам има такава услуга... срещу определена сума ти проследяват цялата бременност и в нея са включени всички изследвания. Ако се интересувате може да проверите допълнително Simple Smile
И такааа, аз достатъчно досадих Sad та ако имате въпроси към мееен не се притеснявайте да питате Simple Smile
ааа и исках да кажа, че доколкото си спомням Васермана не се поема по ЗК и аз си го платих отделно с предната бременност... май 10 лв. беше  newsm78 не претендирам за достоверност  Whistling
 Heart Eyes и пак ме извинете за дългия и досаден пост Sad

# 128
Elichka_mama   Hug Hug Hug  Добре дошла, въобще не си досадила  Grinning
Много се радвам, че има мами с втора и трета бременност, които да помагат на непросветени като мен - Благодаря ви   bouquet

# 129
valeto, със здравната каса не знам да работи. Приема в частния си кабинет, а отделно работи и в I АГ "Св. София". Тепърва има да ме информира за ЖК-то, за записването при личния и какво следва занапред. Просто ми предстои да ме ориентира, за да кажа повече.
Успех с избора. Гледай да си по-спокойна, за да можеш да взимаш правилни решения.

# 130
Здравейте на всички!
Вчера беше пикът на гаденето и повръщането. Досега такова нещо не съм преживявала - 34 пъти! Своеобразен рекорд!  bowuu
Надявам се вече като постигнахме рекорда да вземе да свършва, а! newsm78

А, и да знаете! Рекордът си е само мой - не давам на никоя да ми го подобрява!  Naughty Mr. Green

# 131
Жаве, какво правиш ти, направо ме изуми.  Shocked Внимавай да не се обезводниш!  Peace
Elichka_mama, добре дошла!  bouquet Аз ще си ходя на БХС. Четох много, наясно съм с вероятността за грешка в двете посоки. Няма да се шашкам, но ще направя каквото смятам, че мога.  Peace

# 132
 mimonzinq 4естит рожден ден и от мен, днес е специален ден и съм сигурна 4е 6те те zарадва и малкото 4ове4е  bouquet

на цици не съм ка4ила, но дано така си остане, 4е и беz това съм добре подплатена Laughing

корема ве4ер ми се подува и си мясам на бременна, но сутрин си мясам на мене си. и аz съм ре6ила да не ка4вам много кила, zа6тото и така не съм от слабите Blush........но пък пусто имам си апетит и тва си е...и от няколко дни нямам никакви симптоми, 4ак претеснително, макар 4е съ4увствам на моми4етата на които им е zле
хубав ден на вси4ки

# 133
mimonzinq , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! Днес ти желая да получиш най-прекрасния пордарък - добри новини за бебчо!!!!

# 134
mimonzinq, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, здраво бебе и никакви притеснения повече  bouquet
Elichka_mama добре дошла. И аз ходих за потвърждаване в 10 седмица, според доктора точно навреме.
За БХС, писах и на Тини-мини, според мен е изключително ненужно и понякога може да се окаже опасно изследване Sad Искам да ви предупредя, та вие си решете... Една от мамите в другата ми отчетна ходи на БХС и и излезна много голяма верочтност бебето да има Даун... и то само защото доки, която беше мерила едните показатели беше объркала...
Всяка майка да прецени дали е "изключително ненужно". В темата, която аз четях имаше майка, която ако беше направила БХС щеше да си спести много мъка (можеш да прегледаш архива на БТВ "Часът на мама" 26.03.2008г). Така че, случаи разни.....

Жаве съчувствам ти! Гледай да пиеш много течности и както е казала tini mini внимавай да не се обезводниш.

Общи условия

Активация на акаунт