АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 747
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
ВЕСИ - МИЛА съжалявам ,ще стане  ще  видиш,че отново   ще успеем колкото и да ни е голяма болката и колкото и сълзи да изплакахме  а на вас  мили  мами мн хубави и здрави бебоци  желая и  дай боже всичко да е наред от все сърце Praynig Hug
Благодаря ти,mimonzinq.Надявам се,че вие ще чуете сърчицето.
Ние така и не го чухме...Било си е в мен цял месец без да усетя нищо.Прокървих от само себе си едва уикенда.Явно най - накрая тялото ми е взело да го отхвърля.Добре поне,че махането мина добре и не усетих нищо,но ми е много трудно да обяснявам сега,че не съм бременна повече и да отговарям на въпросите на дъщеря си защо си тръгна бебето..

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 17:13 от *Вeси*

# 151
*Веси*  не губи надежда, скоро отново ще бъдеш мама!  Hug

# 152
мн мн  благодаря милички да сте ми  живи  и здрави  и вашите бебета сащо  с нашето маи  ще се  разминем ж  7  календарна седмица и  5  дни   ми предлагат кюртаж и ще омра не съм спряла да плача

Моля те успокой се и тичай бързо на друг лекар. Има шанс!!!! Не се притеснявай само!!!! Дори и да има нещо нередно, не се притеснявай! Знам какво е, аз го преживях в 16 г.с. Само горе главата и отивай за друго мнение!

# 153
Здравейте

Колкото и да ми е мъчно трябва да ви съобщя,че както бях първа в темата,така и трябва да се оттегля.Не ми е било писано да съм с вас.Моята бременност е финито.Още в пета седмица е спряло да се развива моето ембрионче,а аз разбрах  едва в девета седмица когато отидох на контролен преглед просто ей така.Нямаше сърдечна дейност.Изчакахме една седмица,отидох и при друг доктор,но той потвърди същата диагноза - мисет.В понеделник миналата седмица ми направиха и кюртаж.И идея си нямаме защо стана така.А толкова си пазех бебенцето,нищо по различно от първата си толкова лека бременност.Явно такава ми била съдбата и трябва да го приема като инцидент както каза лекарят.
Как се чувствам е излишно да казвам.Добре,че си имам едно малко момиченце,което ми дава сили да гледам напред и да вярвам,че някога отново ще съм мама.
Желая ви лека бременност до край и благодаря за прекрасните мигове,които прекарах при вас.

Hug Hug Много съжалявам мила Веси! Знам как се чувстваш, но не губи кураж. Успех в следващото бебеправене, предполагам след три месеца ще можете да пробвате отново! Попитай твоя док, може ли да пиеш два месеца противозачатъчни. Аз така забременях селд близо 6 месеца опити без резултат! Успех и целувки!

# 154
Mimonzinq,Веси,много съжалявам ,мили4ки!Това е наистина много голяма болка и много от моми4етата тук сме го преживявали и е.... ужасно....няма думи с които да се опише мъката,и само вие си знаете как се 4увствате..Но истината е ,4е трябва да сте много силни и да се подкрепяте със своите половинки,не трябва да се отказвате и ще видите 4е съвсем скоро пак ще има усмивка на лицата ви !!!(колкото и изтъркано да зву4и,е вярно..)   Прегръщам ви!  Hug

# 155
ужасно съжалявам и аз. голяма част от момичетата тук са го преживели, вкл. и аз. много кураж ви пожелавам и сега най-важното е да се възстановите напълно- антибиотици, противозачатъчни за възстановяване на хормоналния баланс и много спокойствие, това е- хора сме и на всеки може да се случи

# 156
Веси няма думи, които да те успокоят или да те накарат да се чувстваш по-добре в този момент, но знай, че всички ние тук те прегръщаме силно и ти изпращаме положителната си енергия!
Мимонзиня надявам се при вас всичко да е наред! Дано да е объркан термина, да е късна овулация и следователно бебчо да е по-малко и да му е било раничко за сърчице  Praynig

# 157
*Вeси* mного съжалявам за загубата ти  Hug Hug Дано скоро да я забравиш в една нова и успешна бременност  Praynig

# 158
Веси и аз съжалявам, много ми е мъчно да чета такива неща, но дано скоро щастието отново да е при теб.

# 159
*Веси*, искрено съжалявам за това, което сте преживели! Надявам се, че вярата ви е силна и съвсем скоро ще наминеш да ни се похвалиш отново!
mimonzinq, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мило момиче! На първо място ти желая да имате късмета днес да е станала грешка и в сряда да чуете по-добри новини! Освен това, най-важното е да сте здрави с бъдещия татко и да сте щастливи заедно, а скоро да ви споходи радостта да станете трима!

# 160
  • София
Здравейте мацки ! Аз досега надничах като лалугер в темата само за да ви чета Embarassed, защото при нас бебето е неочаквано и непланувано, и водихме душевна борба какво да правим заради лентичката в профила ми, и защото отначало д-рите пак видяха 2 сака Crazy, но днес видяхме един брой бебе с тупкащо сърце.
Та това съм аз - на 34 г.,от София, втора бременност...трето бебе  Mr. Green Термин засега 07.04.2009 г. Прегръщам ви всички и желая само хубави емоции, а на неуспелите мами - кураж, спокойствие и любов и да се похвалят с лятно - есенни бебета ! Hug

# 161
Веси, не мога да повярвам, много съжалявам  Cry толкова се радвах за теб, за двете чертички, желая ти много скоро да се похвалиш отново с две чертички и тупкащо сърчице  Praynig
mimonzinq, чакам мнението на другия лекар и се моля всичко да е наред и този док да е в грешка  Praynig Hug

bibi, много се радвам да те видя тук  Hug лека и безпроблемна бременност и целувки на прекрасните каки!!!!!!!  Laughing

# 162
Здравейте,
искам да се представя - казвам се Ирина и съм от Варна,чакам бебе на 21.04.2010,втора бременност. Надявам се да ме включите в списъка на първа страничка.

Веси, mimonzinq, съжалявам за загубата ви, прегръщам ви, бъдете силни и не губете вяра.

# 163
mimonzinq,  spoko дано да е грешка и чуете сърчице
Веси, spoko много съжалявам мила,ти си инициаторка на темата ни дано скоро се похвалиш , прегърни Мики  Hug

# 164
Mimonzinq  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и ЧРД пожелавам ти здраве, щастие и КЪСМЕТ!
Веси много съжелявам  Cry и се моля   Praynig скоро да ни се похвалиш с две чертичики отново  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт