АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 750
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички,

аз съм нова тук и не се познаваме, първо да честитя и аз празника на  mimonzinq  newsm51 и да и пожелая най-хубавите неща днес и по принцип newsm59,

честито и на всички вас и пожелания за лека бременност  bouquet

# 136
Искам да попитам нещо ако знае някоя от вас, казаха ми че ако съм студентка редовно, каквато съм всъщност, при раждането ще ми изплатят някакви пари от НОИ???

# 137
Искам да попитам нещо ако знае някоя от вас, казаха ми че ако съм студентка редовно, каквато съм всъщност, при раждането ще ми изплатят някакви пари от НОИ???

Здрасти Simple Smile
По-добре попитай в Майчинството-счетоводно, там предполагам имат инфо по въпроса, а ако не могат да ти дадат точна информация, поне ще те насочат Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418552.0;topicseen

А относно БХС, тук има доста инфо (http://bglog.net/bebelog/8754) ... Аз изказах лично мнение и не искам да ви ангажирам с него... просто от личен опит съм видяла това, а при ФМ се вижда всичко, та тогава е сигурно (когато те гледа специалист, който си разбира от работата, има случай на доктори, който не могат да работят с 3Д и 4Д Sad )! Това имах предвид.
Това, което ми направи впечатление е "Това изследване е включено в програмата "Майчино здравеопазване" (виж сайта на Здравната каса) за осигурените бременни. Изисква се направление от ОПЛ или акушер-гинеколога, който проследява бремеността."
Вие не казахте ли, че ви искат пари, за да си го направите?

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:42 от Elichka_mama

# 138
мн мн  благодаря милички да сте ми  живи  и здрави  и вашите бебета сащо  с нашето маи  ще се  разминем ж  7  календарна седмица и  5  дни   ми предлагат кюртаж и ще омра не съм спряла да плача

# 139
  • София
 Cry много тъжно mimonzinq, няма ли шанс нещата да се оправят?

# 140
mimonzinq   Hug Hug Hug много съжалявам мила, ако искаш можеш да идеш при друг лекар за да си сигурна, какво ти казаха.
Офф значи..  Cry

# 141
Ох, mimonzinq  толкова съжалявам! И моят съвет е ако имаш и най-малкото подозрение, че може да е станала грешка да отидеш на друг лекар, но ти си знаеш най-добре!

# 142
mimonziq миличка много съжалявам. Надявам се днешните резултати да са грешка на некомпетентен гинеколог.  И аз като другите момичета съм на мнение че трябва да минеш на преглед и през друг лекар. Надявам се това кото пишеш да не е истина. Стискам палци всичко да се нареди.

Моля се за теб... newsm17

# 143
Здравейте момичета!
Аз съм една бъдеща декемврийска мама,която нахълтва тук за да поздрави една приятелка в огромна нужда от подкрепа Cry
Скъпа mimozinq знам,че каквото и да кажем и да ти напишем нищо не би те утешило в този момент,но трябва да бъдеш силна мила,както си била до сега,да не спираш да се бориш и да не се отказваш,а знаеш,че подкрепа и помощ в мое лице винаги ще намериш Hug
Много мие мъчно и много кофти,че така се получи,ти знаеш защо,аз наравно с теб страдам и надеждите ни бяха големи,но ние пак ще успеем,ще видиш,МАЦКО!
И не напоследно ЧРД милата ми,днес е сигурно най-мрачният  рожден ден в живота ти,бъди жива и здрава,много силна и борбена,успех в живота и в следващият опит за бебеправене  bouquet
Не се предавай мила,може би не му е било писано на това бебче да живее,ти знаеш аз съм с три аборта заради същият фактор-кухо яйце,но въпреки всичко че изчакаме утрешното мнение на доктора и тогава ще кройм нови планове нали? Wink
Много силни Hug Hug Hug и успехи на вас момичета и лека бреминност и здрави и пухкави бебоци на финала!!!!

# 144
mimonziq много съжалявам, отиди и на друг лекар, мъ4но ми е zа теб, zа6то при някои хора става толкова лесно , а други трябва да минат преz ада........... Sad.........много кураж  Hug

# 145
mimonziq, Дано да е грешка Praynig
 Hug

# 146
mimonzinq  Hug
Кураж мила и дано се окаже грешка....

# 147
Здравейте

Колкото и да ми е мъчно трябва да ви съобщя,че както бях първа в темата,така и трябва да се оттегля.Не ми е било писано да съм с вас.Моята бременност е финито.Още в пета седмица е спряло да се развива моето ембрионче,а аз разбрах  едва в девета седмица когато отидох на контролен преглед просто ей така.Нямаше сърдечна дейност.Изчакахме една седмица,отидох и при друг доктор,но той потвърди същата диагноза - мисет.В понеделник миналата седмица ми направиха и кюртаж.И идея си нямаме защо стана така.А толкова си пазех бебенцето,нищо по различно от първата си толкова лека бременност.Явно такава ми била съдбата и трябва да го приема като инцидент както каза лекарят.
Как се чувствам е излишно да казвам.Добре,че си имам едно малко момиченце,което ми дава сили да гледам напред и да вярвам,че някога отново ще съм мама.
Желая ви лека бременност до край и благодаря за прекрасните мигове,които прекарах при вас.

# 148
pamivo- ти си най -страхотния земен и добър ЧОВЕК , КОЙТО СЪМ СРЕЩАЛА МИЛА ,  да си ми  жива и здрава 
МИЛИ МАМИ  БЛАГОДАРЯ  ВИ ЗА ВСИЧКО  ЯД МЕ Е ,ЧЕ  се случи така но съдба , да задължително  в сряда си записах  час  при  лекар   ,надявам се на чудо дай  боже обичам  ви
ВЕСИ - МИЛА съжалявам ,ще стане  ще  видиш,че отново   ще успеем колкото и да ни е голяма болката и колкото и сълзи да изплакахме  а на вас  мили  мами мн хубави и здрави бебоци  желая и  дай боже всичко да е наред от все сърце Praynig Hug

# 149
Веси, мимозиня, много ми е тъжно! Прегръщам ви! Cry

Общи условия

Активация на акаунт