Имат ли живот връзките от разстояние???

• 7 264
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
PURE ELIXIR, в романите, да.
Красиви думи... За съжаление си остават само думи.
Красиви думи ли....?
Имам бивш колега,който от нашия град не можеше да свърти една мацка за по-сериозна връзка,все нещо го нервеха,откак взе да "върти геврека" из други градове/такава му е сегашната работа/ си намери мадама,която много го въодушевява и то от близо година и всяка седмица като е по работа е при нея.
Не всички са така сантиментални като в романите и не държат да се взират в ирисите на жена си/приятелката си/ ежедневно.

# 16
А за виртуалната любов си имам друго мнение, не мисля, че тя е визираната от автора  newsm78

Та и да питам - какво ви пречи да се съберете? Искате ли го? Тя иска ли го?

# 17
Според мен имат живот, ама... с много компромиси (то не, че като сте непрестанно заедно не е същото). Връзка от разстояние съм поддържала точно 10 месеца (преди това се познавахме от месец), след като се върна, бяхме заедно 4 години. Не знам, въпрос на много работи, няма еднозначен отговор.

# 18
  • Германия
Да ти кажа от собствен опит, възможно е да се получи, но естествено много зависи от двамата партньори и от силата на чувствата им. Също така е важно да има някаква перспектива и планове да се съберете в бъдеще.

# 19
  • В сбъднатите си мечти
Две години имах такава връзка и то във времето без мобилни телефони. Разстоянието беше 400 км. Виждахме се на 2 месеца веднъж ,когато ,той идваше при мен  в София . Лятото аз ходех при него за по месец . Бях ученичка последните години. После се оженихме. Заедно сме 20 години и се обичаме още.

# 20
Две години имах такава връзка и то във времето без мобилни телефони. Разстоянието беше 400 км. Виждахме се на 2 месеца веднъж ,когато ,той идваше при мен  в София . Лятото аз ходех при него за по месец . Бях ученичка последните години. После се оженихме. Заедно сме 20 години и се обичаме още.

Пронобис,нещо да кажеш? Mr. Green
Както виждаш някои живеят като в романите. Peace

# 21
Едва ли някой може да ти каже как е редно да постъпиш. Дори на този етап си мисля, че ако те посъветваме всеки да си хване пътя, няма да го направиш.  Flutter
Ясно е, че ще опитате и каквото стане - ще разказваш  Wink

# 22

Пронобис,нещо да кажеш? Mr. Green
Както виждаш някои живеят като в романите. Peace
PURE ELIXIR, това ме радва толкова много, че ме прави с ееей толкова мъничко по-добър...  Hug

# 23
В уравнението, което си ни задал, има две неизвестни: X-тя и Y-ти. От вас зависи, ако го искате достатъчно, можете да го направите успешно. Примери колкото щеш, както и за противното. Но да има някаква надежда за събиране в бъдеще. Макар че при някои се случва след дълго чакане събирането да доведе до раздяла, защото ежедневието може да убие тръпката, но това е за друга тема Mr. Green За ирисите съм напълно съгласна с "отровната" PURE ELIXIR Grinning

# 24
Цитат
Казах "...с ееей толкова мъничко...." все пак.

И си представихме как сочиш нокътя на малкия си пръст  Mr. Green  Joy

# 25
  • София
Зависи. От много неща. Най-вече от хората и вида на връзката. Едно е 20 годишни и скайп-връзка, друго е семейство с две дечица и татко-моряк. Не е за всеки, но не е и невъзможно.

# 26
Нямат.
И по "онова време" са нямали.
Чел ли си "Косачи"?

# 27
Здравейте , в голяма чуденка съм точно на този въпрос и за това пускам темата
Та ако аз съм на майната си и мацката и тя е на майната си ,обаче се обичаме ...колко ли време ще издържим така по тоя начин -разделени, и изобщо може ли да се каже ,че имаме връзка......виждаме се много рядко и един господ знае до кога ще е така. Чудя се дали изобщо си заслужава да се тормозим ,или по-добре да се забравим и всеки по пътя си? Ами ,ако не срещна такава-много ме кефи...не си ли объркваме живота така с обещания и тем подобни-знаете как е . Вие сте.....
На тези въпроси няма отговор
Всичко си зависи от вас

# 28
Нямат.
И по "онова време" са нямали.
Чел ли си "Косачи"?

Преди мноооооооого години,чак съм забравил-та какво искаш конкретно да кажеш?

# 29
Зависи какъв е повода за разстоянието и дали е ясен крайния срок. Също така на какъв етап е връзката. Съпругът ми казва, че далече от мен ще издържи 6 месеца, но далече от детето не си дава повече от 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт