Имат ли живот връзките от разстояние???

• 7 270
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
Само предположение-Турция newsm78 Клюкарстването в мен взе надмощие. Mr. Green
По темата-не го мисли толкова,наслаждавай  се на връзката. PeaceПък после или ще се хвалиш или ще се оплакваш,то друг вариант нямаш Wink

# 76
Турция е твърде близо, имам приятелка с гадже в Истанбул, ден през ден са заедно... Rolling Eyes
Въобще като цяло Европа ми се струва на къси разстояния за такава драма....

# 77
# 78
ако толкова обичаш мацката колкото казваш ,разстоянието изобщо нямаше да ти е проблем-досега да си намерил вариант и решение.
имаше една поговорка ,която звучеше горе-долу така-който иска намира,а който не иска си търси причини за това.

та ....според мен първо реши какво искаш ти ...след това решението на проблема е въпрос на време Simple Smile

# 79
Турция е твърде близо, имам приятелка с гадже в Истанбул, ден през ден са заедно... Rolling Eyes

И аз, с тази разлика, че вече са семейство  Grinning !

# 80
Не знам, зависи от хората. За себе си знам, че не мога така. И не искам да мога!

# 81

И аз, с тази разлика, че вече са семейство  Grinning !
Истанбулеца ако нема кярия зарад визите - пък на! Crazy

# 82
Зависи от връзката и от хората. Нашата 2 години издържа. Сега сме женени вече 25 години.

# 83
Какви визи?
Моите са заедно от 2003  Grinning Ще ги женим скоро.
Боже, 6 години връзка от разстояние.
Ми начи става  Laughing

# 84
Истанбулеца ако нема кярия зарад визите - пък на! Crazy

И на мен нещо такова ми се въртеше в главата.Ако е така-става много complicated Mr. Green

# 85
Може и да се получи, но зависи от какво се нуждаят и двамата.
Желая много споделена любов и хепи енд Hug

# 86
  • В сбъднатите си мечти
Veni_vidi, а ти колко години си живяла разделена с твоята половинка?  newsm78
Просто ми е интересно, защото е противоестествено човек да няма съмнения. Естествено, че човек може да си задава всички теи въпроси, да плаче, когато му е трудно, да само/обвинява, минава се през всякакви фази. Крайният резултат не зависи от това.
Две години ходихме и бяхме разделени в същото време . Няма нищо противоестествено в това да имаш доверие на някого и да не дърпаш дявола за опашката . Не съм се съмнявала и не съм давала повод за съмнения. Естествено понякога съм изпадала в пристъпи на отчаяние и съм плакала , и съм се окайвала , но не защото се съмнявам в него , а защото ми липсва  и че не сме като другите връзки с присъствие.

# 87
Две години ходихме и бяхме разделени в същото време . Няма нищо противоестествено в това да имаш доверие на някого и да не дърпаш дявола за опашката . Не съм се съмнявала и не съм давала повод за съмнения. Естествено понякога съм изпадала в пристъпи на отчаяние и съм плакала , и съм се окайвала , но не защото се съмнявам в него , а защото ми липсва  и че не сме като другите връзки с присъствие.

Вени-види, абсолютно не разбра коментара ми! Не ставаше въпрос за съмнения за изневери, ти сподели, че дъщеря ти се колебае и ти веднага определи как връзката и се била изчерпала.
Имах предвид съмнения дали всичко не е напразно, дали усилията, жертвите и неволите си струват, не нещо друго. Другите неща са съвсем отделна тема.  Stop

Това, което исках аз да кажа е, че естествено всеки си задава подобни въпроси, когато е притиснат от обстоятелствата и всеки минава през периоди, в които му е тежко. Това не значи, че връзката се изчерпала. И заедно да живее двойката, тези неща пак са си така- живота не е само цветя и рози и не всеки е щастлив 100% от времето. Това, което е важно е как се справя ( и приема) с времето, когато е нещастен.

# 88
  • bulgaria
[

Joy :35:fiatajiq Много ме кефиш Grinning

Ако не се вземете скоро - пиши я бегАла...
Туй да не ти е като едно време... дето само духовната връзка им била достатъчна... и си пращали писма по гълъби?! Ама и тогаз принцесата се праснала с градинаря... тъй, че - не му мисли много.
Освен туй, жена и кола не се избират... шото в крайна сметка никога не знаеш на к'ъв таралясник ше попаднеш. Слагаш главата в торбата (дет' се вика) и ако имаш късмет... ше сменяш само маслото и ше доливаш бензин.  Crazy
Конкретно по въпроса ти - няма смисъл батка! Имал съм такава връзка... и все се появяват трети елементи, които в крайна сметка ти влошават здравето. Идва мигът в който ти/й писва и всичко отива в канала...
[/quote]

# 89
Имат, що да нямат. Достатъчно е само единият да живее с мисълта, че връзката има бъдеще. Simple Smile
Като ти чета изповедта- пращайте и връзката да върви на майната си.

Общи условия

Активация на акаунт