Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 279 836
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 330
НИЩО, а пробвахме какво ли не всички видове капки, чайчет,а топло на коремчето нищо не помогна...коликите отшумяха към  7 мес... трябва си търпение

# 331
И ние сме с ужасни колики и пробвахе всичко-капки,чайове,масажи,възглавничка,но нищо не помага.Вече сме на 3м. но си продължават да мъчат детето.Единствените капки,които не сме пробвали са Лефакс,защото не можахме да ги намерим,но се съмнявам,че и от тях ще има ефект.

# 332
  • София

Някой тук беше споменал, че бейбинос били спрени - да разбирам ли, че пак са на пазара?

За протокола - помагаха, за секунди.

# 333
  • Русе
Пробвахме доста неща, но най-добре като че ли подейства Еспумизанът. Поне отделяше газове. Иначе мисля, че коликите са проблем, който просто трябва да се израсте и всичко друго е за успокоение на родителите /капки, чайове и тем подобни/.

# 334
  • София
Биогая - регулира чревната флора и действа като имуностимулант.  Peace

# 335
Лефакс и Биогая - временно и за кратко. Просто трябва да отминат...

# 336
Пробвах Колийф, Био гая и Инфакол, по-скоро ги облекчиха, но не и да спрат напълно. Най-добре действаше гушкането  smile3521

# 337
Понеже кърмих до 7 масеца голямо влиание оказваше с какво се хранех(според мен децата на АМ се справят по добре с коликите заради еднообразната храна )Иначе най ефикасни са КОЛИЙФ smile3504

# 338
Моето бебче имаше ужасни колики и то чак до четвъртия месец....пробвала съм мн капки,чайчета и тн...Но резултата от Еспомизан в комбинация с едно кремче-"кремче за коремче" беше поразителен!!!Беше мн спокоен,спеше по цяла нощ!

# 339
Само д-р Карп, нищо друго!!!!

# 340
Само д-р Карп, нищо друго!!!!

Peace Напълно подкрепям. Препоръчвам го с две ръце. Много се радвам, че именно от този форум научих за тази система. Давала съм и Инфакол, също има ефект, но д-р Карп е N1.

# 341
  • София
Времето помогна Simple SmileПробвах: Инфакол, Еспумизан, чай и топло на коремчето, но май гушкането помагаше за мъничко. Просто трябва да се израсте, както са писали преди мене.

# 342
Общо взето нищо, просто трябва търпение,за да отмине този период Peace

# 343
  • София
С дъщеря ми нищо не помогна - какви ли не чайове, капки, топло на коремчето... чак към 6-7-ми месец отминаха...
При сина ми почти не ги усетих. Давах за кратко еспумизан, включвах сушоара, спазвах доста ограничения в храненето този път (и двамата са кърмени) и това е  Peace

# 344
Пробвахме Инфакол,не помагаха,но от момента на вземането На Колийф,бебето ни беше бебе-мечта-спи,хапва,играе и пак спи!Успех!

Общи условия

Активация на акаунт