Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 283 415
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 585
не тъпчете бебетата със химикали!
коликата си е съвсем естествено явление, бабите ви едва ли са пили такива химии.

# 586
коликата си е съвсем естествено явление, бабите ви едва ли са пили такива химии.

Ако гледаме бабите-те са яли попара с вино..но аз не бих дала на бебето си Wink
С каквото мога (в границите на разумното-"симетикон-а", активната съставка в повечето от изброените "химии" не се усвоява от организма), бих помогнала на бебето, а и на себе си..косвено Peace

# 587
при нас най добър ефект имаше гела флатулин

# 588
мили дами единствено борината помага от всичко което изброихте.ние сменихме 1000 вида капки но борината не може да я замести друго по ефикасност

# 589
  • Пловдив
 не видях Ентерокид в отговорите- при нас те помогнаха най-много!

# 590
az izpolvah Espumizan,no mislq 4e kolikite si minaha ot samo sebe si....zapo4naha nqkade na 2-rata sedmica i i ve4e mi se struva ot nqkolko dena 4e nqma..nadqvam se naistina da e taka:)Simple Smile

--------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 16:29 от AnMary

# 591
Бебето ми също е с колики,засега е поносимо,но се засилват.Давам Био Гайя от 10 дни,а от вчера и Еспумизан,засега чакам ефект.Искам да попитам дали да пия чай от копър?Изцяло на кърма е.

# 592
Аз давах чай от копър, но ефект нямаше особен, само на кърма си беше бебето. За коликите д-р Карп и нищо друго не ни помогна, а пари и илачи всякакви.

# 593
При второто давах Био Гая и според mен иmаше ефект.

# 594
  • София
При първото дете Саб симплекси пазенето на диета, сега при второто смятам пак така, пък ще видим

# 595
Абсолютно нищо със симетикон не помогна, нито чайчета от копър и всякакви други подобни, по простата причина, че не ги пиеше, сменихме 10 вида капки и какво ли не, докато накрая се решихме и взехме пустия скъп Колийф, е единствено той помогна и имаше много бърз ефект, някъде след 2-3 прием и разликата се усети, а коликите на пашкулеската бяха ужасяващи. ooooh!

# 596
  • София
Нищо не помагаше на голямата ми дъщеря. Какво ли не пробвах, но без успех. Сега на бебето не давам нищо.

# 597
И при нас нищо нямаше особен ефект. Пробвах какво ли не...Накрая се отказах и чаках сами да отминат. За радост при нас продължиха сравнително кратко.

# 598
В началото,по съвет на педи давах Инфакол,не помагаше изобщо.Като свърши опаковката си взех Саб Симплекс, положението стана търпимо.

# 599

Стига с тия баби вече! Естествено явление е всяка болка, за която те не са познавали лек и това съвсем не означава, че трябва да им подражаваме и да се мъчим като тях.

Моето бебе се справи с коликите с помощта на капки БиоГАйа (които съвсем не са химия), Еспумизан L и пробиотично адаптирано мляко.

Общи условия

Активация на акаунт