Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 671
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 840
Ами честно казано аз не съм виждала такава, но момичетата от нашата отчетна много я хвалят. Затпопля се в микровълновата фурна и се слага на коремчето на бебето. Много облекчавала коликите, така казват  Peace

# 841
  • Cyberspace
Не ни помага възглавничката, нито пък някакъв друг вид затопляне. Положението е много зле, коликите му са зверски. Миналата вечер посред нощ с ужас установих, че Колийфа ни е свършил... Нахраних го без капки в АМ-то и положението стана още по-зле още щом изпи млякото... Рев, превиване, но заспа. Капки взех на другия ден, но понеже бяхме навън го нахраних чак следобяд с мляко с капки. Тези няколко хранения без ще ми излязат през носа! ДЕтето и днес се убива да реве, дано все пак капките да го върнат в старото положение Praynig Не, че то беше поносимо, пак беше зор, напъване и постоянен плач, преминаващ в дране и почервеняване/посиняване... Но сега е още по-зле!!! Не мога вече да го гледам така. Това безсилие изнервя и мен, и таткото, стараем се засега да не се изнервяме един на друг, защото сякаш малкия го усеща и става още по-нервен и той. Абе, това си е един ужасен омагьосан кръг от нерви, плач и болки... И нащо педи продължава да нехае по въпроса, аз исках да се увери, че са колики, а не нещо друго, но тя не ме взема на сериозно. Освен да я извикам на домашно посещение в пиковите моменти, за да види, че не преувеличавам и не драматизирам ситуацията.  Crossing Arms
Ще ви осведомя, ако нещо от прилаганите даде ефект, дори минимален.   bouquet

# 842
Да я извикаш у вас ми се струва добра идея. Как може да не обръща внимание и да неглижира проблема, направо..... #Cussing out

# 843
  • Cyberspace
Забелязах и че когато киха или се прозява, болките стават още по-силни newsm78 Ние вторник сме на консултация, но тогава по закона на Мърфи ще е спокоен, сигурно и тя пак ще реши, че си ги измислям... Crossing Arms

# 844
Не чакай до вторник, викай я направо още днес. Ако трябва и платете, ама според мен трябва да дойде да види бебето  Peace
Между другото, чела съм че до 3 часа на денонощие е нормално да плачат бебчетата. Това само като инфо го казвам, въпреки че ти сигурно го знаеш....

# 845
  • Варна
А защо не запишеш клипче като има криза бебчето - да го покажеш на педиатърката? Така няма да има как да ти каже, че си измисляш.

# 846
  • Cyberspace
Тя вече веднъж е чувала за какво става дума, бяхме й се обадили по нощите, тогава ни посъветва незабавно да се обадим на бърза помощ, за да не чакаме нея да дойде, но определено и тя се шашна. Е, те дойдоха, премериха му Т, погледнаха му гърлото, преслушаха му гърдичките, казаха "Добре е, просто му се реве и реве!" и си тръгнаха... Той тогава беше на броени дни. После й обяснявах, че това се случва много често, че не е било еднократно, но тя не го взима на сериозно и сега си търся къде да го заведа в понеделник да го прегледат, за да знам само колики ли са или е нещо по-задълбочено, че вече ме притеснява... Sad
Благодаря ви за съветите и пожелавам на всички да не изживявате такива трудни моменти като нас! Hug

# 847
Ние сме на Колийф и Био Гая.. доста го облекчават малкия герой, почти не ги усещаме коликите.

# 848
Най-доволна съм от Инфакол !

# 849
тук много майки сигурно ще са против,аз също бях,но бебо имаше такива колики че съм плакала заедно с него,някакъв кошмар беше.Та казаха ми за една жена която приготвяла чай от някакви билки(попитах какви но се оказа че не се казват само тя си ги знае)принудих се да взема,понеже бях изпробвала всичко в аптеката против колики.Давах му да пие чайчето вместо вода 2 дни с нагласата че едва ли ще има някакъв ефект.Е вече седмица след като го пи спря да се свива и спря да реве.Реве си ама от инат,плачът му е много по различен

# 850
спиране на вода/чайове и всичко, което не е кърма
зехтин преди хранене или АБОколикен,

едно от 2те подейства

# 851
Една от мамите беше писала за Hylands baby colic tablets, вчера ги купихме и днес искам да и благодаря най-искрено, дано да видиш поста. На всяко будене с плач, давах и моментално заспиваше. Тази сутрин мъжа ми си изкара акъла, че не диша, а тя просто си спеше най-спокойно. Момичета пробвала съм всичко, вкъщи е като аптека и не съм виждала подобно нещо. Горещо препоръчвам.  Hug  Hug  Hug

# 852
  • Cyberspace
Една от мамите беше писала за Hylands baby colic tablets, вчера ги купихме и днес искам да и благодаря най-искрено, дано да видиш поста. На всяко будене с плач, давах и моментално заспиваше. Тази сутрин мъжа ми си изкара акъла, че не диша, а тя просто си спеше най-спокойно. Момичета пробвала съм всичко, вкъщи е като аптека и не съм виждала подобно нещо. Горещо препоръчвам.  Hug  Hug  Hug

Shocked Е, това не го бях чувала, още утре започвам да го издирвам! Нашите колики са ужасни, вече 40 дни е денонощен ад и нищо, ама нищо не ни помогна, даже не ни облекчи! Явно не съм чела внимателно темата и не съм прочела за тях. От малък град съм, дано ги намеря някъде и да опитам и тях, че просто не се издържа  Praynig

# 853

Shocked Е, това не го бях чувала, още утре започвам да го издирвам! Нашите колики са ужасни, вече 40 дни е денонощен ад и нищо, ама нищо не ни помогна, даже не ни облекчи! Явно не съм чела внимателно темата и не съм прочела за тях. От малък град съм, дано ги намеря някъде и да опитам и тях, че просто не се издържа  Praynig

Аз ги търсих, има ги онлайн - можеш да си ги поръчаш от нета, ако нямате във вашия град  Peace

# 854
Има ги само в аптеки Фрамар, май, имат и е-аптека. Пиши дали са помогнали.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт