Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 279 937
  • 1 114
  •   2
Отговори
# 270
Давала съм единствено Еспумизан,но Велизар нямаше силни колики.

# 271
ние сме на Еспумизан и чаи от анасон - домашен!Вероятно коликите ни не са силни,защото реването не е много,но пак като започне...Често използвам и сушоара,носенето на ръце,ваобше вси4ко,което мозе да го успокои!

# 272
При сина ми нищо не помогна,а дъщеря ми няма силни колики,давам и Саб симплекс и Бебезан.

# 273
Първо бяхме с Инфакол и коликите бяха поносими,,но много се напъваше,ръмжеше и пъшкаше...После пробваме Колийф,еми за нас това лекарство е вълшебно.Една две вечери пробвах да не и го давам и се съдра от рев.Когато го пие няма и помен от коликите Peace
Не се е запичала нито от Инфакола,нито от Колийф Peace

# 274
Само инфакол Naughty

# 275
кармино вълшебни са тези капки

# 276
Инфакол Peace

# 277
  • Някъде там
инфакол определено, пробвала съм абсолютно всичко но от тях се чувстваше най-добре

# 278
  • София
Еспумизан- май го давах за мое успокоение
Шише против колики- пак същото
Топло на коремчето- със сушоара- много му помагаше и шума го успокояваше
Спеше на ел.възглавничка, по корем от 40 дневен- и до сега спи по корем- не е имал проблеми

# 279
НИе май нямахме колики , или поне не сме ги суетили . Но в този период го приспивахме на  " Бял шум " Peace

# 280
  • София
някокапки инфакол, но ние нямахме силни колики и даже и една опаковка не изпихме. Моята приятелка пък беше много доволна от Био Гайа

# 281
Писала съм в няколко подобни теми.
Само възглавничка против колики ни помогна.
От онези, с черешовите костилки, че чух, че имало и някакъв нов вид.
Големият ми син имаше зверски колики, само това ни спаси, а опитахме всичко възможно.

# 282
Помогна ни сешоарът ми.
3 месеца работи нон-стоп през нощта, накрая се скапа, но и коликите на дребния изчезнаха  Joy

# 283
гласувах
Домашен чай от КОПАР и АНАСОН  
Шише + биберон против колики

За щастие ние нямахме колики,или поне не така силни,аз и правих чай от семена на копър,а  пиехме с шише на чико  Peace,давах и чайчето няколко седмици вечер като се събуди да си пипне вместо водичка  Peace

# 284
Аз давах Биогайа, но той не е имал много колики. Силни да са били не повече от 5 пъти. Иначе вечер към 7 го дразнеха, за около 15 мин. Свършиха в края на първия месец.

Общи условия

Активация на акаунт