Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 279 918
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 285
Помогна ни сешоарът ми.
3 месеца работи нон-стоп през нощта, накрая се скапа, но и коликите на дребния изчезнаха  Joy
И нашия така.Железен излезе, но помогна Laughing

# 286
При нас единствено и само инфакола помогна. Малкото беше с жестоки колики (само като се сетя за безсънните нощи и ми става лошо )
Изкупихме аптеките , какви ли не капки не пробвахме, възглавнички, сешоари ...
Накрая ни изпратиха инфакол и проблема се реши. И спахме.. спахме ...

# 287
Саб Симплекс + чайчето на Хип. И в интерес на истината нямаме почти никакъв проблем. Бебка много рядко приревава от коремче.

# 288
Ами нищо почти. Но поне малко я облекчи капки Биогайа и Еспумизан.
Но най много цяла вечер на ръце  Mr. Green

# 289
на нас ни помогнаха гръцки капки казват се НОПАР .  В Гърция струват 1 евро и 30  цента.  разбрах ,че и в България някаква педиатарка ги продавала  в Пловдив по -точно но за 15 лева.така че ако имате познати в гърция нека ви изпратят,нас това ни спасИ!!!

# 290
Да се похваля че ние вече нямаме колики newsm68

Давала съм само БИО ГАЯ и пия
много чай с мнооого мед Sick Mr. Green

# 291
Това с меда за пръв път го чувам Rolling Eyes

# 292
Това с меда за пръв път го чувам Rolling Eyes

Аз също...!
Дори при нас се получава обратното - медът май му дразни коремчето.

# 293
Изчетох интернет, какво ли не опитахме... 
Явно коликите не се влияят от нищо при нас, а сме далеч от 3-я месец.. Ако въобще е вярно, че към 3-я месец изчезват тези ужасии.
Само топличко помага, слагам й на коремчето възглавничка с черешови костилки и я гушкам.. това я успокоява поне временно.

Колко време след приема на капките против колики може да се забележи ефект, ако има такъв?

# 294
  • София
Колко време след приема на капките против колики може да се забележи ефект, ако има такъв?

При Инфакола някъде след третия ден.

# 295
На нас абсолютно нищо не ни помогна!Пробвахме всички видове капки, чайчета, масажи, прахчета и т.н. TiredИмаше зверски колики до 5-я месец!Беше някакъв ад, дори гушната и разнасяна на ръце ревеше, та чак пищеше, единствено силна музика я успокояваше донякъде! Tired

# 296
Като че ли има някаква тенденция тези колики  вече да започват много рано и да продължават доста по-дълго от 3-те месеца. Чувам все повече мои познати да се оплакват. В това число влизам и аз с моето момиченце, на което уж изчезнаха коликите, но май отново се появиха  - вярно по-рядко и по-слабо, но все пак...Продължавам с Еспумизан-а когато започне да пищи. При нея помагат. А и гушкането не съм спряла  Grinning, то как да не си го гушкаш такова малко сладко бебче!

# 297
има нещо вярно. Нашите започнаха още в родилния дом, като се прибрахме затихнаха. ма гледай на 20- я ден. Ужас беше . Сега лек оотшумяха,но още не есигурно. И майка ми се чуди. Казва ,че едно време не помни такова чудя.Аз например въобще съм нямала като бебе Rolling Eyes

# 298
При моето момиченце също се появиха от родилния дом, педито ни препоръча Еспумизан, който грам не ни помогна. За сметка на това давах месец и половина Инфакол, слава на Бога, че го открих- много ни помогна. Както и 5те правила на д-р Карп, нямало е случай, в който да пищи и да я повия, да не заспи спокойна.

# 299
  • Габрово
Давам Инфаколик и засега съм доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт