Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 279 900
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 300
Аз отначало започнах да давам Еспумизан и много ни помогнаха.После ми казаха за Анасон-той също ни помотна  Peace

# 301
С две ръце за Инфакол Peace

# 302
пробвах почти всички видове капки,като най-доволна останах от саб симплекс. малката имаше дни, в които не спеше по цял ден и заспиваше в 12- 1 през нощта. гласувах за д-р Карп,защото единственото спасение беше белия шум. така изгоряха 2 сешоара но за сметка на това малката се успокояваше. изгледах целия филм за 5те правила и ги приложиш. ефекта от повиването донесе 3 часа и половина сън през деня без да се събуди.

# 303
Почнаха коликите още на 10 ден,но не са силни поносими са!Пробвах с топла кърпа-помага,но ми донесаха Инфакол и сега давам него-доволна съм!

# 304
Дъщериката ни нямаше много колики - в края на първия месец престанаха и не бяха много силни. Давахме я Инфакол, но се оказа,ч е сме давали много по-малко от колкото е трябвало, така че не знам, до колко това е показател.

# 305
Педиатърката ми препоръча едни сладки хомеопатични какпки - ентерокид мисля се казваха. На бебка много и харесваха и явно и помагаха. В комбинация с чайчето от копър на Hipp изпратихме коликите Laughing

# 306
Пробвахме Колийф, Еспумизан, Саб Симплекс и кремче Бейбинос.
Помогна ни Еспумизан.

# 307
За сега от Но пар и Еспумизан

# 308
С каката незнаех какво са колики, но с Марти голям зор видяхме с таткото, но всичко минава.

Сутрин през втория и третия месец му давах Био Гая,  иначе преди всяко хранене Колииф. Но съм доволна и от петте правила на д-р Карп

# 309
Ентерокинд+Биогая

# 310
Към майките давали Био Гая... колко капки и колко пъти на ден давате?

# 311
  • Norway
Това,което ни помагаше на нас не го виждам в анкетата  Naughty но трябва да ви кажа,че съм много доволна.
БЕЙБИ НОС - мехлемче за коремче
 Масажно кремче е и освен че е много ефикасно, е и много евтино. Няма и 2лв.
  bouquet

# 312
Първоначално давах "Саб Симплекс",но не виждах разлика.След като започнах да давам млякото с бибката с 3 каналчета на "чико",преминаха коликите.Може и да е някакво съвпадение,да са си преминали естествено,не съм сигурна,но спряха от тогава.

# 313
"Деянова" - и ние ползваме Био- Гая и нашата педиатърка ни каза да даваме не повее от 5 капки, препоръчва да се дават през деня. Засега сме доволни от тях, за по нататъка не знам.

# 314
ЗДравейте,на нас май никакви капки не ни помогнаха,или просто имаше по-леки колики.Но определено се спасявах като пусках телевизора на канал,на който няма излъчване.Нали се сещате-само едно фъштене.Млъкваше веднага.В началото много ме дразнеше,а после едва свикнах без него!и пусната вода,но много е скъпа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт