Печати за нокти - 4

• 91 637
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Качи ги в някой сайт и пробвай пак да ги сложиш тук.  Peace

# 376
  • В сърцето на живота!
Качи снимките тук http://www.radikal.ru/

# 377
  • София
Чаках да го качат на официалния сайт.
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=343&video_id=21012

Моите декорации в прайм тайм.

Както много от вас вече забелязаха на 10ти октомври в шоуто по bTV "Пълна лудница" и по точно в пародията на турски сериял "Сакъз" беше използван кадър с една от моите декорации наречена "Френски със синя мрежа". Снимката е наистина ефектна и ги разбирам защо са я избрали, единствено съжалявам, че не се свързаха с мен преди да го излъчат. Понеже на сайта на bTV няма таймер на клипчето, за да се ориентирате къде е снимката може да видите тук

Обещавам, че ще кача и някой мои декорации в общия албум, ама кога ще стане това не мога да обещая.  Whistling

Edit: Забравих да си кача последните нокти:

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 20:43 от Pampita

# 378
  • София
цяла сутрин се бори със сайта на snimka.bg.. не става и не става.. ако някой има желание и нерви, с удоволствие ще му ги изпратя да продължи борбата.. Hug

# 379
  • София
прати ги на pfp@abv.bg

# 380
  • София
pampita кажи ми кой номер е лака на снимката(червения) че им станах голяма фенка!Лаковете са жестоки,особено тези пастелните цветове

# 381
  • София
Лаковете Art de Lautrec са страхотни, препоръчвам ги на всички. Наситени цветове, супер покривни с 1 слой, бързо съхнещи, за трайни още не мога да се изкажа, защото ми е от вчера, учудващо правят и много добри печатчета и най-важното полски са и цената им е под 5 лв.
Номера на ярко червеното от снимката е 19.

И сега да се оплача, поръчах си от Конад златна боичка за печатчета, защото съм очарована от сребърната. Не правете моята грешка, още като пристигна цвета беше не златен, a тъмно бронзов към тютюнево. Текстурата много тънка и изобщо не излиза печата, все едно е полу-прозрачен перлен лак. Много съм разочарована защото исках да си направя коронките върху червения лак в златно. Сега мисля да му добавя от жълтото на Конад и дано да се получи нещо.
Това е лака N03 - Gold - 5мл:

# 382
  • плевен
Art de Lautrec а тези лакове намират ли се по магазините или трябва да се поръчват по интернет.И ако не е проблем може ли да ми кажете други марки лакове ДА НЕ СА перлени.Не мога и не мога да се справя с тия нокти и така съм захвърлила печатите Hug

# 383
Zdravei Pampita,mili4ka mn sajalqvam no potvurjdavam teoriata4e skapiteraboti sa bokluci. Vij az izpolzva za tezi koronki a i za drugi raboti laka s tunka 4etka na Golden Rose-naqilart-hem sa plutni,hem sa s brokati stava mn efektno-az si pravih skoro pe4ati vijtova-novarhu cvqtstoi po-dobre
http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manicure#5393163026029033554
http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manicure#5389089490716883234
dano ti haresa i sa evtini-1.70.sorry za pisaneto no mi serazvalqklaviat.

# 384
  • София
Лаковете на Арт де Льотре ги има по магазините, аз го купих от магазинчето за козметика на пазарчето в Младост1, но съм ги виждала на центъра в павилиончето под колоните, откъм БНБ и в павилиончето за козметика на Раковска след Хепи.

Това са лаковете, които се намират по магазините и стават за печати, мога да гарантирам само за тези цветове:

От ляво на дясно: белия е Perfect, червения е Golden Rose Ceramic, двата лилави в средата са Golden Rose Fantastic, тъмно лилавия е Pineapple Very Vernis и черния е Golden Rose Ceramic. Много е важно гумичката на печатчето ти да е тъмно червена, като тази на снимката, защото с тези светло розовите, не винаги се получава печатче.

Относно кои лакове са перлени и кои матови/пастелни, много ми е трудно да повярвам, че има жена която да се лакира и да не може да намери разликата. Тези които стават за печати са като блажна боя, гъсти и без блясък или ефекти, останалите перлени, млечни, брокатени, седефени, холограмни, сребристи и т.н. които имат някакъв ефект трудно може да се изкара печат, но има и изключения.

Това е перлено:  а това матово:

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 15:10 от Pampita

# 385
  • Пловдив
Аз също бях на път да поръчам зластиста и сребриста боичка на Конад но едно момиче тук бехе писало за лаковете на Голдан роуз които Пеперуда е показала. Сега ползвам тях и съм доволна.
Pampita, тъмно синия лак от последната снимка каква марка и кой номер е? Нямам син лак за печати и съм в процес на издирване.

# 386
  • София
Ами той не е тъмно син, а тъмно лилав, просто така изглежда на тази снимка. Ето го на печатче:

Иначе, пробвай да си направиш тъмно синьо с техниката на Марчела с мастило от пълнител, аз така си направих зелено.

# 387
  • София
Ето ги шаблончетата на Elitsa_z

Според мен проблема беше в големината на снимките, малко ги понарязах и намалих и успях да ги кача.

Момичета, най-накрая пробив в системата.. за всички от западните покрайнини на Сф, вчера намерих шестоъгълни шаблони на пазара на Красна поляна.. като застанете с гръб към пътното платно, магазинчето най-вдясно и най-навътре (те са две магазинчета един до друг, въпросното е в края на редицата, по-голямото, на витрината са изложени много продукти на Ейвън), собственичката се казва Наталия.. аз снощи си закупих два комплекта с по 4 шаблона, дано намеря време да ги щракна днес (номерата са М 17, 61, 63, 68, 71, 76 и 78).. М61 го имаше и в двата комплекта, така че бих го разменила ако някой го иска..
Много хубав и успешен ден на всички  Hug

# 388
Момичета добавих още един албум при другият и може да качите шаблоните и лаковете, които ползвате.   bouquet
Малко по-късно и аз ще снимам.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 20:40 от Анонимен

# 389
Dollface-mili4ka kude ee tozi album-vkoi sait 6te e

Общи условия

Активация на акаунт