Печати за нокти - 4

• 91 314
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Варна
Момичета,благодаря,че сте писали с кои точно обикновени лакове  сте се печатали.Аз трябва да си купувам лакове,но поизчаках да напишете с какви става добре и съм си наумула за печати да си взема от Голдън роуз от сериите Керамик,Прити колор и Фантастик,но по-тъмнички.Ще си взема и от декоративните.
А дали някоя се е печатала с бяло за френски маникюр.Аз нямам сега,но си мисля,че е по-наситен като цвят. newsm78
Идеята да се направи отделна тема за декорации на начинаещи е супер.Нека не се сливат 2 теми в 1.Все пак да си слагаме тук само снимки на нокти с печати.Аз се справих с преливката,но просто не качих снимката тук,за да не утежнявам темата.Ако някой направи тема за начинаещи,да пише.И там ще се отчета да ви покажа преливки и мраморни,като направя нещо.

# 17

Благодаря ти! Ще опитам, дано се справя  Hug

# 18
  • Варна

Ще се справиш.Лесно е.Аз вчера пробвах и се справих,но не се напечатах така,а по друг начин.Като се снимам,ще кача снимка.

# 19
  • Варна
Момичета, направих темичка , в която да си показваме декорациите    Nail art- Декорации за начинаещи
Заповядайте там с твотенията си, дано не я заключат  Praynig

# 20
  • Варна
Мерси за темата за начинаещи!Отчетох се там.
Ето така съм сега:

# 21
  • Пловдив
Видях че са обединили новата тема с Nail Art. Вероятно модераторите не са харесали идеята, така че положението си остава както преди.
Чудесни неща сте покали!
Аз днес си купих още един печат от евтините, има интересни картинки на него. Дано се отпечатва добре, ще го пробвам по-късно.
Тия дни ще правя поръчка в ebay за мен и една приятелка. shhht.secret, ще се откажа от идеята да поръчваме заедно че искам да си купя и малко боички.

# 22
  • Варна
Аз очаквах че ще стане така с темата, но от опит глава не боли  Laughing
Linkata няма проблем, аз и без това ще се забавя с поръчката

# 23
  • Банкя
Ами аз не мога да рисувам та с печати ми е добре.
Ще се разтърся.И ще се покажа.

# 24
Момичета, заемам се да направя албум с нашите печати от темите до сега. Ще ми трябва малко време, като е готов ще го добавя тук.

Не мога да отворя 2-рата тема.  newsm09

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 19:24 от Анонимен

# 25
Като чета темата и аз се запалих покрай вас за тез печти за нокти и днес си взех от козметичния магазин комплект с петатче стъргалка и формички,но цял ден се мъча и не ми се получават  ooooh! Махнах фолиото,използвах гъсти лакове ( Голдън Роус) но като мина със стъргалката и по формичката не остава никакъв лак. Много съм разочарована! Кое не правя както трябва?  Thinking

# 26
  • Пловдив
Като чета темата и аз се запалих покрай вас за тез печти за нокти и днес си взех от козметичния магазин комплект с петатче стъргалка и формички,но цял ден се мъча и не ми се получават  ooooh! Махнах фолиото,използвах гъсти лакове ( Голдън Роус) но като мина със стъргалката и по формичката не остава никакъв лак. Много съм разочарована! Кое не правя както трябва?  Thinking
Огледай печатите и ползвай тази чийто улеи са по-дълбоки и по-широки. Не претискай твърде силно с шпатулата по шаблона.

# 27
Благодаря за савета ще опитам и така и дано вече стане 

# 28
  • София
Не мога да отворя 2-рата тема.  newsm09

Не можеш, защото не е правилен линка който е даден тук, пробвай този линк:
ВТОРА ТЕМА

Благодаря за ентусиазма Simple Smile

# 29
  • Пловдив
roxana_87, това не ми прилича на печати. Как е правено?
Много е красиво!

Аз се включих в един търг за плочки в Ebay - 16 броя, понеже гледам че няма голям интерес, предполагам ще ги спечеля. Ще падне едно мацане и цапане  Wink

Общи условия

Активация на акаунт