Печати за нокти - 4

• 91 814
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ето нещо от мен:

Това е с оня мой шаблон,дето е за френски маникюр,ама не ги правя мн добре като френски,че дето има една извивка не я центрирам както трябва и става криво.Абе едва ли ме разбрахте,ама както и да е....

А такива пеперудки и аз искам.Един път видях от евтините,ама не си го взех и като отидох на другия ден,вече беше продаден.Ама иначе има такава картинка от евтините...

# 91
  • Варна
Ееее това е супер яко, браво   bouquet

# 92
Момичета от Пловдив я споделете дали сте виждали от осмоъгълните шаблончета някъде в Пловдив. Вчера бях в Euro 1and на центъра и там ми казаха че няма да зареждат вече печати, някъде другаде в Пловдив за 1 лев да знаете къде има?  Hug

# 93
  • София
Ето нещо от мен:

Това е с оня мой шаблон,дето е за френски маникюр,ама не ги правя мн добре като френски,че дето има една извивка не я центрирам както трябва и става криво.Абе едва ли ме разбрахте,ама както и да е....

А такива пеперудки и аз искам.Един път видях от евтините,ама не си го взех и като отидох на другия ден,вече беше продаден.Ама иначе има такава картинка от евтините...

Марчи.. Embarassed дай пак линк

# 94
# 95
Момичета от Пловдив я споделете дали сте виждали от осмоъгълните шаблончета някъде в Пловдив. Вчера бях в Euro 1and на центъра и там ми казаха че няма да зареждат вече печати, някъде другаде в Пловдив за 1 лев да знаете къде има?  Hug

Левчето на Авеню ? но не сa осмоъгълни.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:23 от kremena

# 96
Хайде и аз да се похваля - това е първия ми опит с печати,до сега пробвах само от кой печат става нещо и от кой не. Печата е купен за 1 лв от Евроленд.

# 97
  • София
Един френч с дантела, правен е с продукти на KONAD

# 98

bouquetНаправо е супер,поздравления  bouquet

# 99
Пампита,много е нежно Flutter

# 100
аз си купих пе4ата от подлеза на тримонциум за 3.40, но не знам дали има за френски маникюр

# 101

smile3501   smile3501

# 102
  • Kопенхаген

Което си е красиво, си е красиво...  smile3501

# 103
Ето още едни мои печатчета.

Pampita, много е красив маникюра.  Crazy

# 104
  • София
Което си е красиво, си е красиво...  smile3501

newsm03 Благодаря
Хм, явно това е много хубав мотив (шаблон на Конад М57), защото това е най-лошата изработка, която съм правила с печатите, а обра най-много комплименти. Толкова ме дразнеше, че не са поставени симетрично, че я изтрих и си направих френски със синя мрежа. За жалост с този шаблон мога да си правя само френски маникюр, защото мотивите са по-малки от дължината на сегашния ми маникюр. Мисля да си намаля дължината, че вече почнаха да ми пречат. Смятам да си направя много къс френски и да ги лакирам с много тъмни лакове и отгоре контрастни печатчета, но за тази цел трябва да намина до маникюристката си.

Общи условия

Активация на акаунт