Печати за нокти - 4

• 91 806
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Pampita  и това е много красиво. Изобщо аз всички вариации на френския маникюр ги обожавам   bouquet
Ето нещо и от мен http://shhhtsecret.snimka.bg/hobby/manikyur.414946.14792527.big#

# 106
Което си е красиво, си е красиво...  smile3501

newsm03 Благодаря
Хм, явно това е много хубав мотив (шаблон на Конад М57), защото това е най-лошата изработка, която съм правила с печатите, а обра най-много комплименти. Толкова ме дразнеше, че не са поставени симетрично, че я изтрих и си направих френски със синя мрежа. За жалост с този шаблон мога да си правя само френски маникюр, защото мотивите са по-малки от дължината на сегашния ми маникюр. Мисля да си намаля дължината, че вече почнаха да ми пречат. Смятам да си направя много къс френски и да ги лакирам с много тъмни лакове и отгоре контрастни печатчета, но за тази цел трябва да намина до маникюристката си.

newsm10 страхотно е направо! А ще споделиш ли какъв лак използва за основа и какъв за печата?

# 107
  • София
Основата е един слой Catherine Arley сив холограмен лак, даден е на снимката. Имам и такъв лилаво-холограмен, струват около 1,50 лв в кварталното козметично магазинче. Декорацията е със синя боичка на Конад. Добавих и сини цветя, мисля че стана по-добре.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 10:56 от Pampita

# 108
Zdraveite-VErislava, PAmpita ,DOllface mnogo dobre vi se e polu4ilo manikur4eto. az po4ti nqmam noktii zatova mi e kofti da slagam snimki. v profila pisa nqkoi za sinio vtvurditel4e. Molq za marka ili za nqkoi zamestitel ta da se poradvam i az edin put! mola koito ima opit s tezi ne6ta da mi kaje ... ;-)ili da si pravq noktoplastika ve4e ...mn mi haresva.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 00:42 от peperuda25

# 109
  • Варна
Zdraveite-VErislava, PAmpita ,DOllface mnogo dobre vi se e polu4ilo manikur4eto. az po4ti nqmam noktii zatova mi e kofti da slagam snimki. v profila pisa nqkoi za sinio vtvurditel4e. Molq za marka ili za nqkoi zamestitel ta da se poradvam i az edin put! mola koito ima opit s tezi ne6ta da mi kaje ... ;-)ili da si pravq noktoplastika ve4e ...mn mi haresva.

Тук съм писала поне 2 пъти за този заздравител,така че ако се интересуваш прочети по-старите ми мнения,не ми се обяснява пак.Марката е mavala,а самия продукт се казва mavala scientifique.Опитай с него.Аз съм твърдо против ноктопластиката,освен ако няма да си булка или абитуриентка или при някой по-специален случай.

# 110
Blagodarq ti Mar4elita-6te proverq Heart Eyes

# 111
Благодаря за отговора Pampita много ми хареса този лак!  Wink

От много отдавна ви следя и мисля, че е време и аз да се отбележа в темата!
Ето и моят опит с печтите: http://www.prikachi.com/images.php?files/1066119l.jpg
Използвала съм един китайски шаблон от тези шестоъгълните и бял лак за печата марка selene.

# 112
  • София
 smile3501 много е сладко

# 113
Здравейте и от мене   bouquet
Аз също ви чета от доста време и сте ми много полезни...дано и аз успея да бъда полезна с каквото мога със скорошния ми опит с печатите. Като за начало да ви покажа как се напечатих вчера

Това е правено с шаблон А26 от китайските, и лакове на Impala(цената им варират между 2–2.50лв.)

# 114
Благодаря за отговора Pampita много ми хареса този лак!  Wink

От много отдавна ви следя и мисля, че е време и аз да се отбележа в темата!
Ето и моят опит с печтите: http://www.prikachi.com/images.php?files/1066119l.jpg
Използвала съм един китайски шаблон от тези шестоъгълните и бял лак за печата марка selene.

Mного хубав маникюр,браво  Hug ,като за първи път никак не е зле Peace

# 115
AnGeLLyKa Много хубаво е станало! Направо ти завиждам за печата, никъде не мога да го мерна  Confused

# 116
  • Варна
AnGeLLyKa Много хубаво е станало! Направо ти завиждам за печата, никъде не мога да го мерна  Confused

А аз я имам тази картинка,но шаблона ми е друг номер,но не съм се сещала да се напечатам с 2 цвята.
AnGeLLyKa,браво!!!Харесва ми!!!
Pampita и nobody_knows_me,и вашите много ми харесват!!!

# 117
  • София
Исках да си изпробвам и жълтата боичка и сътворих ето това, по идея на мъжа ми, той избра моделчето и мястото на разположение, аз избрах основата, но според него трябваше да е на бял перлен лак. В интерес на истината и на мен ми изглежда малко кичозно така, но не знам дали ще е по-добре с неговата идея, вие как мислите?

p.s.: Той ми каза, че ако скоро не престана да се мацотя и да публикувам тук, темата ще се преименува на опитите с печатчета на Пампи.

# 118
  • София
Махнах фолито на всичките шаблони, убедена  съм Simple Smile. Но все тая, получи ми се един ил и2 пъти нещо като печате но много бледо или не цялото , уфф не знам..
и на мен винаги така ми се получават  Tired,аз съм с Конад и пак не става  Rolling Eyes
момичета, и аз съм в клуба.. Конад си купих и пробвах до припадък, не става и не става..

# 119
Махнах фолито на всичките шаблони, убедена  съм Simple Smile. Но все тая, получи ми се един ил и2 пъти нещо като печате но много бледо или не цялото , уфф не знам..
и на мен винаги така ми се получават  Tired,аз съм с Конад и пак не става  Rolling Eyes
момичета, и аз съм в клуба.. Конад си купих и пробвах до припадък, не става и не става..
Joy,трябва да вярваме че скоро ще успеем  Laughing,опити са му майката
а да питам като първолак,дано  не се изложа  Embarassed - трябва ли да се натиска силно печата на шаблона  newsm78,дали тука не бъркам нещо,аз винаги натискам силно,уж хубаво да се отпечата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт