Печати за нокти - 4

• 91 804
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • София
а да питам като първолак,дано  не се изложа  Embarassed - трябва ли да се натиска силно печата на шаблона  newsm78,дали тука не бъркам нещо,аз винаги натискам силно,уж хубаво да се отпечата  Whistling

Не, точно обратното, печата се взима с леко въртеливо движение, а не с натиск. Май, не го обясних както трябва, леко накланяш печатчето над шаблона, към единия край и го залюляваш към другия. Уф, пак много тъпо го написах, ама може да видиш движението на клипчетата в YouTube.

# 121
  • Варна
Също не трябва да натискаш стъргалката, когато обираш излишния лак. Съвсем леко се минава отгоре, иначе махаш част от лака в печата и нищо не става.

# 122
  • Варна
а да питам като първолак,дано  не се изложа  Embarassed - трябва ли да се натиска силно печата на шаблона  newsm78,дали тука не бъркам нещо,аз винаги натискам силно,уж хубаво да се отпечата  Whistling

Не, точно обратното, печата се взима с леко въртеливо движение, а не с натиск. Май, не го обясних както трябва, леко накланяш печатчето над шаблона, към единия край и го залюляваш към другия. Уф, пак много тъпо го написах, ама може да видиш движението на клипчетата в YouTube.

newsm10 smile3521 newsm10

Също не трябва да натискаш стъргалката, когато обираш излишния лак. Съвсем леко се минава отгоре, иначе махаш част от лака в печата и нищо не става.

smile3521 newsm10 smile3521

Ето нещо от мен:

# 123
  • София
Марчелита, какво зелено си използвала. И аз я имам тази роза и отдавна ми се иска да я направя с 2 цвята.

Направих нов вариант на жълтите цветя, много по семпло, но пък почти не си личат.

Имам чувството, че се клатушкам между кича и скучното и не мога да уцеля златната среда.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 16:30 от Pampita

# 124
  • Варна
Pampita ,

сложих синьо в жълтото.Жълтото не го ползвах много.

Между другото си направих лилава боичка за печати като в розов лак сложих синьо мастило от химикал.Ей тоя печат е с него,но стои като синьо на снимката.

Смятам да си правя червен от червено мастило.

# 125

Имам чувството, че се клатушкам между кича и скучното и не мога да уцеля златната среда.

И аз съм така  Embarassed Днес по време на една скучна лекция измислих да си купя кафяв лак и да си направя цветчета в тъмно розово и синьо  perko

# 126
Ето и нещо от мен. Надявам се да ви хареса.
http://media.snimka.bg/4289/014833000.jpg

# 127
здравейте искам да ви кажа не е мн по темата но днес видях лакове на opi нова серия мат, уникално седят Simple Smile 4ерно сиво цикламено бяло и зелено, 4ерното и цикламеното са убиец ако искате проверете кадето си правите ноктите аз отивам да си взема направо за вкъщи адски модерно е и е много различно Simple Smile

# 128
F_r_e_a Радвам се че ти е харесало  Simple Smile и както каза mar4elita със сигурност точно този модел можеш да го намериш и в друг номер шаблон. А mar4elita и аз пробвам химически опити със смесване на лакове и мастило. Хареса ми как ти се е получило лилавото моето стана турско синьо  Laughing а червеното е страшно наситено - на снимката която пуснах червения лак го измайсторих с мастило(преди беше в бежаво). Pampita втория вариант на жълтите цветя е много добър много ми хареса изглежда много нежно. И на всички които все още нямат резултат от опитите - дерзайте и спокоино на мене ми отне цял месец докато ми се получи нещо въобще. На моменти се обвинявах в адска некъдърност  ooooh! И най-важното бързина иначе или става на полувина или нищо. Успех !!! Дано скоро качите и вашите снимки  Hug

# 129
  • В сърцето на живота!
Мацки я обяснете за мастилото...

# 130
  • Варна
Мацки я обяснете за мастилото...

Ами например искаш да си направиш зелена боичка за печати-вземаш хубаво жълт лак(не много блед,а насетено жълто),вземаш син пълнител за химикал,махаш металното (писец ли както там се казва newsm78) и духваш леко в тръбичката,за да се "смъкне" мастилото и капваш 1-2 капки в лака.Разбъркваш лака и ако не е достатъчно тъмно зеленото,капваш още.Ако ти се стори,че пълнителят е вече празен,сложи металната част пак на тръбичката и мастилото ще се събете пак и може да извадиш още мастило.Дано да съм ти помогнала поне малко.А ако искаш си направиш определен цвят,питай да помагаме какво да смесваш,ако се затрудняваш. Hug

AnGeLLyKa,явно сме на 1 акъл..... Joy hahaha Joy Ако "лилавото" ти не е станало,а искаш лилава боичка,добави малко червено мастило или червем лак.Но май е по-добре с червено мастило. Hug

# 131
  • В сърцето на живота!
mar4elita разбрах,мерси Flutter Hug

# 132
•◊ Ясмина ◊• по въпросния начин с мастилото винаги можеш да импровизираш със цветовете. По същия начин можеш да използваш и други цветове мастило каквото искаш - червено, синьо, черно и ефекта за печати е гарантиран  Party
mar4elita  мислех че само аз не съм в ред да бъркам лакове с мастило  Joy  Joy newsm62  newsm10

# 133
  • Варна
mar4elita  мислех че само аз не съм в ред да бъркам лакове с мастило  Joy  Joy newsm62  newsm10

Aми то и аз така си помислих и затова не споделих веднага,че да не си мислите,че съвсем съм се смахнала с тея печати.
На мен идеята с мастилото ми дойде след като веднъж си нацапах пръстите със синята ми боичка за печати (имам такава от евтините-по 2,60лв) и ми заприлича все едно съм се нацапала с мастило от химикала,не като лак,а все едно синьото ми влезе в порите на кожата... newsm78 #Crazy newsm78И така...........

Извинявай,че го обясних така просто,но целта е да ме разбереш...Като пробваш от нашите "смески",сподели какви си ги свършила. Joy

Дано да сме помогнали и на други момичета,които не си намират подходящи обикновени лакове,за да се печатат... Hug

# 134
  • София
Новата ми визия

Общи условия

Активация на акаунт