Печати за нокти - 4

• 91 762
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Новата декорация на вишничките, както галено наричам скъсените си нокти, когато са правени с този лак.

Този път се лакирах сама и доста се омазах, но ми помогна Nail polish corrector Pen на Essence, мога да го препоръчам с две ръце.

Може да послужи за преливки и мраморни нокти. Освен това за тези декорации научих и друг номер от You Tube, преди да се започне с нанасянето на лака, само на кожичките около нокътя, но не и върху нокътната плочка, се намазва с масло или с мазен крем, така се почиства супер лесно.

И още нещо, братовчедка ми преди малко ме светна, че сребърния лак на марката Evri teen прави много хубави печати.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 22:17 от Pampita

# 181
  • Пловдив
Момичета, някой ползвал ли е този маркер за френски маникюр? http://www.fingrs.ch/website.php?id=/en/index/neuheiten/french_pen.htm Вчера го намерих в един козметичен магазин и му се чудя.
Pampita , много са ти хубави ноктите. Ако мислиш че твоите са къси, трябва да видиш моите в момента. Баха ми се нацепили жестоко доста навътре в нокъта. Изрязах ги до дъно и сега ги обработвам с Малава. Мазала съм ги само два пъте, така че още чакам резултат.
Да се похваля че получих ето тези четки http://cgi.ebay.com/NEW15-Nail-Art-Gel-Design-Painting-Pen-Polis … 205QQcmdZViewItem от e-bay. Много са хубави.

# 182
AnGeLLyKa много ти благодаря за тази информация.   Hug Мисля, че има такъв магазин в сградата на супермаркет Хит. Задължително ще проверя.
Pampita супер се е получило - браво! Този сив лак наистина добре се отпечатва  smile3501

# 183
Момичет, не се сещам ( а и не откривам с търсачката) дали в някоя от вашите теми или в другите за арт маникюр, се обсъждаше такъв принтер:

Моля, ако някоя от вас има впечатления, да сподели  Simple Smile

# 184
  • София
Абсолютно същия съм го пробвала на една Арена на красотата преди много години. Сложи ми едно печатче от картинка от 2 цвята, много ефектно се получи, но тогава ми се струваше безбожно скъп и си ми остана за по-далечното бъдеще. Сега печатчетата са къде къде по-достъпни като цена, дори тези на Конад. Предимството на принтера е, че винаги печата центрирано и може да се правят картинки от 2 или повече цвята, но си мисля че ако имаш точна ръка, това може да се постигне и с печатчетата.

Кажи дали не си го намерила да се продава в България и сега и на каква цена.

# 185
Ами в евау е 14 паунда.Струва ми се много евтино, та заради това питам. Да не взема поредната ненужна вещ.  ooooh!

# 186
  • София
В еВау цените са много относителни, доставки, такси и глупости, така че не вярвам да е само 14 паунда, като си го сметнеш ще видиш че ще излезе по-скъпо.

# 187
В еВау цените са много относителни, доставки, такси и глупости, така че не вярвам да е само 14 паунда, като си го сметнеш ще видиш че ще излезе по-скъпо.
Щом не вярваш, ето какво пише в обявата:
Nail Art Colours Printer Machine Polish DIY Stamper Kit
Item condition:   New
Price:   GBP 13.99
Approximately US $22.97
   Buy It Now
   Now watching in My eBay (10 items)
Shipping:   FREE shipping Sellers Standard International RateSee

Аз какво да смятам, освен да умножа 13.99 паунда по 2.1681. Доставката до Българияе безплатна, офертата е Buy It Now, т.е. няма наддаване. Както и да е, не искам да споря за това, интересуваше ме само дали ще ми върши работа. Благодаря ти за информацията  Hug

# 188
  • София
ОК, радвам се за теб. Просто ми се струваше прекалено евтино на базата на този който на мен ми предлагаха (между 300 и 500 лева, не помня точно), но може да са им паднали цените или (сега да не се засегнеш пак) да не е същия от картинката. Ти сама си преценяваш рисковете от пазаруването от Интернет, аз до сега не съм пазарувала от еВау, а само от сайтове на конкретни марки и не мога да съм компетентна, извинявай ако съм те засегнала.

# 189
  • Варна
Така и така за Ибей става дума, да се похваля че поръчах ето тези шаблони смо за 5,50 паунда  Heart Eyes  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280384057640  много ми харесват картинките, жалко че много бавно пристигат от Хонгконг  Confused Аз чакам Linkata да се похвали скоро, доста шаблончета бяха май и ми е любопитно как са   Embarassed

# 190
ОК, радвам се за теб. Просто ми се струваше прекалено евтино на базата на този който на мен ми предлагаха (между 300 и 500 лева, не помня точно), но може да са им паднали цените или (сега да не се засегнеш пак) да не е същия от картинката. Ти сама си преценяваш рисковете от пазаруването от Интернет, аз до сега не съм пазарувала от еВау, а само от сайтове на конкретни марки и не мога да съм компетентна, извинявай ако съм те засегнала.
А, ти защо мислиш, че съм се засегнала  Rolling Eyes Напротив, благодаря ти, че сподели опит. Аз от доста време насам пазарувам почти изключително от интернет сайтове (от евау от скоро) и съм се убедила, че логика в ценообразуването в България няма.
Извинявам се за спама.
Между другото-поздравления, много ми харесват творческите ви изяви.Хвърлям по един поглед от време на време тук, но изобщо не бих могла да се справя. Поради това се насочих към този принтер, изглежда ми по-лесно.

# 191
  • София
Щом не вярваш, ето какво пише в обявата:
Nail Art Colours Printer Machine Polish DIY Stamper Kit
Item condition:   New
Price:   GBP 13.99
Approximately US $22.97
   Buy It Now
   Now watching in My eBay (10 items)
Shipping:   FREE shipping Sellers Standard International RateSee

Аз какво да смятам, освен да умножа 13.99 паунда по 2.1681. Доставката до Българияе безплатна, офертата е Buy It Now, т.е. няма наддаване. Както и да е, не искам да споря за това, интересуваше ме само дали ще ми върши работа. Благодаря ти за информацията  Hug
извинявай за може би леко (или много) тъпия въпрос, но как действа тази машинка? на принципа на принтер зареждаш стандартни цветове боички и тя си ги смесва за да се получи даден цвят? с какви шаблони работи, специални (в комплекта) или може и с други? въобще как задаваш какво да се получи? вкарваш файл или..???

# 192
Здравейте момичета- такива четки съм виждала като на Linkata  но незнам колко струват. Много ли им е скъпа доставката Linka?
Shrek аз с е рових и в ебей продават тази машинка  30 долара но незнам колко е доставката.И един тъп въпрос към вс-опитах се да пазарувам с ебей и ми пратиха писмо че не мога да ги платя-какъв може да е проблема. Парите от дебитната карта ли ги теглят. Изобщо явно няма да могада си купя нещо понеже не ми е мн ясно самия процес. А шаблоните са само многоъгълни за машинката-и се продават по козметичните магазини дори. Но съм чувала от познати които са си вземали чее по -трудно ползването им. азлично си харесвам повече да се правя само с шаблона.

# 193
  • Варна
Трябва да имаш регистрирана кредитна карта в пейпал. В темата за ибей има много инфо. На мен ми беше много сложно в началото, но много скоро след това ми се изясни всичко и е много лесно  Peace

Ето видео за принтера http://www.youtube.com/watch?v=j9M-imFXGNM&feature=related

# 194
peperuda25 , най-добре попрочети малко тук тук, че да не оспамваме темата. Предполагам, че нямаш регистрация в пей пал.
Относно машинката - да, с шаблончетата, които са показани на самата снимка. Предполагам, че е на принципа на печатчетата.

Общи условия

Активация на акаунт