Печати за нокти - 4

• 91 715
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
понеже имаше голям интерес към моя шаблон преди време,след като разгледах печатите на Linkata  видях че к03 отговаря на моя,но има и още 3 допълнителни фигурки

# 241
  • София
понеже имаше голям интерес към моя шаблон преди време,след като разгледах печатите на Linkata  видях че к03 отговаря на моя,но има и още 3 допълнителни фигурки

Няма да казвам, че това ме амбицира най-много.

# 242
  • В сърцето на живота!
nobody_knows_me нищо не му разбирам на тоя сайт ибей и затова съм навита за обща поръчка Mr. Green

# 243
Мацки,аз от една седмица се опитвам да си платя една поръчка,уверявам ви,много е сложно Shocked.Сложното е това ,че трябва да имаш първо карта с разрешено плащане през нета Peace;след което да я регистрираш в един друг сайт PAYPAL ,защото работят през него,(а това е кошмарно,повярвайте ми) Thinking,след което се извършва плащането и е една.....е.... та замръчкана newsm78
Да не говорим,че няколко пъти ми взеха такса и после ми казаха,че картата ми не е достъпна,измамници #2gunfire

Та,ако някоя от вас е в час с нещата и има желание да поръча и аз бих се включила Peace Hug

# 244
  • Варна
Който иска да се регистрира в пейпал  ето тук http://pazaruvane-online.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=5 е обяснено идеално, само трябва да се чете внимателно и да се прави на спокойствие. Отнема около 10 минути, но после се чака няколко дни докато получиш кода си. А кода се получава, когато вземеш извлечение от банката или от банкомат за последни транзакции.Преди да имаш този код е безсмислено да поръчваш каквото и да било. Хубавото на пейпал е , че имаш гарантирана сигурност за парите си, а не като някои сайтове в които всеки път въвеждаш номера на картата си. Всичко е много по-елементарно отколкото изглежда, това ви го казвам защото аз гледах като теле, но с малко помощ от  Темата за E-bay   ми се изясниха нещата
Струва си да си поиграеш малко, след първата поръчка става като песен
Бих помогнала за поръчката но нещо поизчерпах кредитната карта и мъж сърдит  Mr. Green Embarassed

# 245
Момичета, да ви кажа колко съм разочарована.  Cry  Днеска обиколих всичките магазини по-един лев в Пазарджик и половината парфюмерии и не намерих нито един шаблон по-отделно. Голям карък съм.
Venisss Надявам се аз да не съм те разбрала погрешно но вчера обикалях по магазините в Пазарджик за шаблони(другата седмица ми свършва ваканцията и си заминавам за Испания  Sad ) Принципно не съм сигурна там дали ... и ако има шаблони къде по точно  newsm78 Като цяло имаше в  Ален мак,Арома, малко след Арома в посока Елбрус в магазина за 1 лев, ии в квартал Стадиона има един малък магазин за 1 лев точно на бившата циркова площадка. Това ми бяха находките. Дано съм ти била полезна  Hug
А иначе за печатите на Linkata думи нямам...направо страхотни. Умирам от любопитство и с нетърпение чакам снимки с резултатите  Wink . Дори вече обмислям варианта да си пусна една поръчка и аз в скоро време. Дано се справя с регистъра в пейпал от линка с форума който беше пуснала shhht.secret   Rolling Eyes

# 246
Който иска да се регистрира в пейпал  ето тук http://pazaruvane-online.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=5 е обяснено идеално, само трябва да се чете внимателно и да се прави на спокойствие. Отнема около 10 минути, но после се чака няколко дни докато получиш кода си. А кода се получава, когато вземеш извлечение от банката или от банкомат за последни транзакции.Преди да имаш този код е безсмислено да поръчваш каквото и да било. Хубавото на пейпал е , че имаш гарантирана сигурност за парите си, а не като някои сайтове в които всеки път въвеждаш номера на картата си. Всичко е много по-елементарно отколкото изглежда, това ви го казвам защото аз гледах като теле, но с малко помощ от  Темата за E-bay   ми се изясниха нещата
Струва си да си поиграеш малко, след първата поръчка става като песен
Бих помогнала за поръчката но нещо поизчерпах кредитната карта и мъж сърдит  Mr. Green Embarassed
Това не е точно така. Този код е необходим, ако трябва да се плаща нещо над 100 паунда(ако регистрацията е в английския еВау). За малки суми не е нужна верификация.Иначе с помощта  линковете, които са дадени тук, всичко става много лесно. Иняма такси при плащанията, както и за регистрациите в пейпал и еВау. Лошото идва, когато потънеш в дебрите на еВау-голяма зарибявка е Mr. Green

# 247
  • Пловдив
Момичета, да кажа че пробвах печатите, върху една пластмасова кутийка защото в момента съм лакирана и не искам да си развалям лака още. На първо четене да кажа, че печатите не се различават много от тези които тук може да си купете. Пак не всички картинки стават, но все пак процента е по-голям. За мен печатите са прекрасни, дори някъде да ми очертават само контури и без това смятам да си доокрасявам с четките ноктите за да трупам опит и с декорацията. Все пак имат и няколко фигурки повече и това за мен е идеално.
За ибей - не е толкова сложно. Аз имам кредитна карта която си направих по време на предното ми майчиство, когато също нямах доход освен майчинството. ЦКБ нямат такова изискване, картата ми няма и кредитен лимит, което си е перфектна защита. Внасям си толкова пари колкото ми трябват за плащането, повече в тази карта не държа. За кода за верификация наистина си трябва. Взима се няколко дни след като мине регистрацията ви в pay pal също може да си го видите и в електронното банкиране, ако имате такова. Парите които ви взимат 2 евро мисля беше при първоначалната регистрация, след верификацията ви ги връщат. Стига да знаете английски няма никакъв проблем да се справите с ибей. Искам да помогна на всички, но наистина не се наемам да поръчвам за други хора.

# 248
Вчера намерих в една парфюмерия шаблони по-отделно, но единия струваше 3лв.   Thinking / множко ми се видя/. А пък и нямаше за френски маникюр или за цялата плочка.

# 249
  • София
Вчера намерих в една парфюмерия шаблони по-отделно, но единия струваше 3лв.   Thinking / множко ми се видя/. А пък и нямаше за френски маникюр или за цялата плочка.
Къде е тази парфюмерия да я посетим и ние? Wink
и какви бяха шаблоните - кръгли или шестоъгълни?   bouquet

# 250
Шестоъгълни.  В Пазарджик на ул." Ал Стамболийски", по-посока градската градина.

# 251
Venisss за парфюмерията срещу Кукерите ли става на въпрос  newsm78

# 252
След тях още на долу вървиш, от другата страна се пада.

# 253
  • Пловдив
Заравих да допълня, че шпатулата от ибейския комплект не струва. Не я ползвайте, аз си надрасках с нея един печат. Тези които идват с тукашните комплекти са си идеални и за този.

# 254
Заравих да допълня, че шпатулата от ибейския комплект не струва. Не я ползвайте, аз си надрасках с нея един печат. Тези които идват с тукашните комплекти са си идеални и за този.

Странното е, че и аз си надрах печата на Конад, имам само един. Беше си добре, но след като взех и шпатула и щампа на Конад, понеже е метална накрая, печата се надра. С пластмасовите ментета няма проблем, но те пък не махат ненужния лак толкова добре.

Общи условия

Активация на акаунт