Печати за нокти - 4

• 91 651
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Mar4elita мерси -ще пробвам  bouquet Hug

# 406
  • Варна
Mar4elita мерси -ще пробвам  bouquet Hug

Надявам се да стане,понеже аз си направих зелено като сложих малко от синята ми боичка за печати(от евтините) в жълтата.Успех в смесването. Hug

# 407
A някой знае ли как да направим бялото по-бяло?!  newsm78
Като основа стои хубаво и наситено, но на печат все ми се вижда твърде бледо...

# 408
  • София
Хубаво бяло печатче се получава от бяло за френски маникюр, аз съм ползвала това на Перфект.

# 409
  • Банкя
Нещо не така красиво.
Как да изрежа едни нокти на краката на майка ми-76г.Те са ужасни дебели криви с незмам какво ,но трябва да ги изрежа .С нож не става.Помогнете
Посъветвайте

# 410
Утре отивам да си купя печатчета и аз ще се присъединя към клуба на красотите  Heart Eyes Blush

# 411
  • плевен
Моля за помощ Praynig Тези лакове Golden Rose Ceramic и Golden Rose Nail Art има ли ги по мгазините и къде защото обиколих цял Плевен и няма.Има само на Golden Rose обикновени лакове.Благодаря(то едва ли ще ми помогнете защото може в други градове да има  а тук но)  Peace

# 412
Много се съмнявам да няма такива лакове. Гледай хубаво шишенцата и етикетите. Пробвай с лакове на пефект,ако не намериш на голдън роуз. Аз имам едно тъмно червено на перфект и е жесток за печати.

# 413
  • плевен
И аз имам няколко на Перфект и пак почти не става хубава картинката.Вече се замислям-възможно ли е самото ми печатче да е калпаво защото е купувано за 3лв от един магазин тук в града,или пък като е толкова евтино да се изхабило от дълго използване  newsm78

# 414
И аз имам няколко на Перфект и пак почти не става хубава картинката.Вече се замислям-възможно ли е самото ми печатче да е калпаво защото е купувано за 3лв от един магазин тук в града,или пък като е толкова евтино да се изхабило от дълго използване  newsm78

Едва ли се е изхабило Simple Smile  Може наистина да е печата, има такива ,които са с по-плитки резби и не стават добре. Например от моите печати ,купувани за 1 лв , от целия печат едва 2-3 картинки стават.

# 415
  • София
Моля за помощ Praynig Тези лакове Golden Rose Ceramic и Golden Rose Nail Art има ли ги по мгазините и къде защото обиколих цял Плевен и няма.Има само на Golden Rose обикновени лакове.Благодаря(то едва ли ще ми помогнете защото може в други градове да има  а тук но)  Peace

Не е възможно в Плевен да ги няма, пък и да няма нищо подходящо. Аз моите Golden Rose Fantastic colour си ги взех от Разград, а пък другите от кварталното магазинче тук, така че не е нещо което да не се намира. Ще си ходя на Плевен този уикенд и ако имам възможност ще излезна да поразгледам.

Ето ги моите Алоха маникюри:

# 416
Pampita, разкооооошни са   bouquet  bouquet  bouquet

# 417
  • плевен
Хайде и аз малко фук-фук.Няма да се смеете много защото това ми е втори,трети опит и още не мога да намеря подходящи лаковве  Peace

# 418
Pampita , cveteto_2009 super  Peace   

А защо не си надписвате снимките ?

# 419
  • плевен
Pampita , cveteto_2009 super  Peace   

А защо не си надписвате снимките ?

Аз за първи път качвам снимки тук.Какво точно да надписваме newsm78

Общи условия

Активация на акаунт