Печати за нокти - 4

• 91 354
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Ами не... моята също е пластмасова, въобще не е на Конад... и става доста добре. Може би пък много натискаш... Абсолютно нищо ли не остава на шаблона?

# 571
  • София
Pampita този цвят на Орли много ми хареса! От къде мога да си взема такъв лак?

За съжаление това не са моите нокти, може да не си обърнала внимание, но съм дала линк към един от блоговете, които следя и там е показана идеята, която dollface е реализирала и аз се отказах да си правя. По тази причина изобщо не знам къде може да се намери този лак (аз щях да си го правя с моя перлен на Макс Фактор). Много ми харесва празничния ти маникюр, мисля да го изкопирам за Коледа.

Ето какво си направих сега:

Сложих си по една брокатена люспичка в средата на цветенцето (дано да се вижда) вместо камъче, защото камъчетата много ми се закачат и падат. Първоначално бях гледала брокатите в сайта на Нейл арт, обаче там една малка кутийка е 17 лв, а този го намерих съвсем случайно за лев и нещо от магазин Слънчоглед Simple Smile. Много съм доволна.

# 572
Ами не... моята също е пластмасова, въобще не е на Конад... и става доста добре. Може би пък много натискаш... Абсолютно нищо ли не остава на шаблона?

Ами зависи коя точно декорацийка правя.Има едни цветя, дето почти нищо не остава в тях, а отстрани остава доста лак.Явно иска повечко практика.
Сега като поразгледах темата имам идеи за месеци напред.Всъщност добре, че я погледнах, че иначе щях да се мъча без да съм махнала фолиото  Embarassed

# 573
Видях, че не са твоите нокти Pampita , но реших, че си ползвала тези лакове... 
  bouquet Поздравления за поредното ти превъзходно творение!  Simple Smile

# 574
  • София
Здравейте от няколко дена чета темите за печати,които ми се отварят и видях тези осмоъгълните печати,които имате
Та въпроса ми е в София къде бих могла да си намеря такива,но ако може да са някъде по центъра или не много далеч от него,тъй като съм 12 клас и нямам кой знае какво време да обикалям и да търся.
Благодаря ви много и ви поздравявам за прекрасните неща,които сътворявате Heart Eyes

# 575
  • София
Момичета, ето малка заигравка на тема френски  Hug

http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.all

# 576
  • София
От тези които си показала в галерията най-много ми харесва този:

Може би ако го направиш в бяло ще стане още по-добре.

# 577
Nad_tab, страхотни декорации.    Peace

# 578
  • София
Nad_tab, страхотни декорации.    Peace

Мерсиии  Hug

От тези които си показала в галерията най-много ми харесва този
Може би ако го направиш в бяло ще стане още по-добре.

Ще си поиграя и другия уикенд с цветове и печати, ще го пробвам и този в бяло  Laughing

Голям кеф да тестваш печатите в/у перманентен френски... само печаташ и триеш, затова и картинките нямат блясък, дори безцветен лак не съм им слагала  Mr. Green

# 579
nad_tab, чудесни декорации. А и перманентния френски е супер.  Wink

# 580
  • София
nad_tab   - Перфектни са. Как ти е направен перманентния френски? С гел?

# 581
Момичета, ето малка заигравка на тема френски  Hug

http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.all

...браво....nad_tab винаги толкова изискани са твоите маникюри...много ми харесва....на безцветен фон бяла окраса....браво,браво...

# 582
  • София
nad_tab   - Перфектни са. Как ти е направен перманентния френски? С гел?

Да, отдолу чертата е с бял, а в/у него много тънък слой прозрачен гел. Явно плочката ми не се омазнява и не мърда цял месец, само като ми израсте бялата черта трябва да се изпили или да ходя с покривен лак.

LENI_LENI благодаря  Hug

# 583
  • София
Момичета, може и да не е точно за тази тема въпросът ми, но със сигурност ще знаете отовора на въпроса ми.
Откъде намирате холограмните лакове? Опитах се днес да си намеря, гледаха ме каво голям камък. Е, поне си взех печати.  Grinning

# 584
  • Варна
Eто последните ми печатчета
http://www.album.bg/shhhtsecret/images/19315520/
http://www.album.bg/shhhtsecret/images/19315524/

Явно с Пампита сме били на синя вълна вчера  hahaha

Ели, чакам скоро да покажеш снимки  newsm53 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт