Печати за нокти - 4

• 91 339
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте може ли някой да ми каже дали  във Варна има някъде където мога да купя лакове на KONAD понеже за един лак да пускам поръчка и доставката да ми излезе колкото лака  неми се нрави идеятаосвен ако някой който е от варна не иска да си поръча и да си разделим доставката.Или да ми кажете марка на бял лак който става добре  понеже пробвах три вида  бели лакове от различно марки и става доста  бледо.  newsm78 newsm78 newsm78

# 631
Здравейте може ли някой да ми каже дали  във Варна има някъде където мога да купя лакове на KONAD понеже за един лак да пускам поръчка и доставката да ми излезе колкото лака  неми се нрави идеятаосвен ако някой който е от варна не иска да си поръча и да си разделим доставката.Или да ми кажете марка на бял лак който става добре  понеже пробвах три вида  бели лакове от различно марки и става доста  бледо.  newsm78 newsm78 newsm78

На Елитис до Практикер има лакове на Конад. Днес звънях на дистрибутора на Конад за Варна, такъв "Учтив" разговор от доста време не бях водила! Казаха ми, че на Елитис ги има продуктите или да си поръчам от сайта! А на Елитис има много малко неща особено от шаблоните и разбира се не можеш да намериш това което искаш.
Но когато ходих имаше доста от лаковете, сега не знам как е!   bouquet

# 632
  • София
За хубав бял печат препоръчвам лакове за френски маникюр, но не тези бледите с които се покрива целия нокът, а белия който е като блажна боя и е само за връхчето. Пробвала съм с този на Перфект, резултата е почти като на Конад.

# 633
  • Варна
Днес звънях на дистрибутора на Конад за Варна, такъв "Учтив" разговор от доста време не бях водила! Казаха ми, че на Елитис ги има продуктите или да си поръчам от сайта!

И аз съм се обаждала на така наречената дистрибуторка...... Joy
И на мен така ми каза-Елитис или от сайта........Каква е тая дистрибиторка,не знам....В големия Елитис има 4-5 шаблона на Конад и те са същите,дето ги гледах лятото.Иначе боички имаше.

# 634
Мерси момичета щте проверя в елитис.А също се обаждах на тази дистрибуторка.Явно не и са занимава.Аз  ви предлагам ако има хора които често поръчват от там и сме от варна да стане една от нас дистрибуторка.Така или иначе постоянно се поръчва от там. Simple Smile

# 635
Днес звънях на дистрибутора на Конад за Варна, такъв "Учтив" разговор от доста време не бях водила! Казаха ми, че на Елитис ги има продуктите или да си поръчам от сайта!

И аз съм се обаждала на така наречената дистрибуторка...... Joy
И на мен така ми каза-Елитис или от сайта........Каква е тая дистрибиторка,не знам....В големия Елитис има 4-5 шаблона на Конад и те са същите,дето ги гледах лятото.Иначе боички имаше.

Ще "преуспеят" с тази дистрибуторка... а на Елитис определено шаблоните са под всякаква критика! Жалко, че само там ги има,.. бих казала Срамота за такъв голям град!  Crossing Arms

# 636
  • Варна
бих казала Срамота за такъв голям град!  Crossing Arms

newsm10

# 637
# 638
  • Бургас
Пропуснала съм 2 теми май  Mr. Green Да се запиша поне в тази с вчерашното си "творение": цък

# 639
  • София
Пропуснала съм 2 теми май  Mr. Green Да се запиша поне в тази с вчерашното си "творение": цък

много ефектно се е получило, страхотно се съчетават двата цвята
много ми харесаха и закачливите точки на другите пръсти smile3501

# 640
shhht.secret , bradata  bouquet  bouquet  bouquet Страхотни сте! Браво  Hug

# 641
...браво...браво

# 642
Здравейте, момичета!
Ето нещо от мен. Липсва ми практика и все още не се справям добре, но се надявам след време това да се промени.

# 643
Здравейте и от мене!!!
shhht.secret , bradata  bouquet  bouquet  bouquet Страхотни сте! Браво  Hug

newsm10  smile3501
Здравейте, момичета!
Ето нещо от мен. Липсва ми практика и все още не се справям добре, но се надявам след време това да се промени.

Miratrix Много добре се е получило ... де да можех и аз да се справям така добре в началото   Grinning
Аз също се включих с поръчка в Ебей на комплект шаблони и с нетърпение ги чакам след около седмица. Още повече ми се изчерпва търпението и като гледам творенията на shhht.secret с въпросните шаблони  coolcool . Оказа се че Ебей ми е единствен вариант да си набавя някой нов шаблон  newsm78 . След дълго обикаляне по парфюмерии/които по нищо не приличат на нашите в България/ и китайски магазини /тип„Всичко по 1лев“, които тук са с размерите на хипер маркет/ така и не намерих никакви шаблони #2gunfire  #2gunfire . И най лошото където и да питах всички ме гледаха толкова странно ... едва ли не им говоря за ядрена физика  ooooh! За пореден път Ебей спасява полужението  Peace

# 644
  • Варна
http://skarlett.snimka.bg/hobby/nokti.444838.16141953
 новият ми син лак и най-накрая достатъчно дълги нокти за тая картинка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт