Печати за нокти - 4

• 91 331
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Новите ми Hello Kitty маникюри

# 646
# 647

Pampita страхотен печат имаш Peace,много яко е станало котето  bouquet

# 648
И аз си взех шаблончета три с печат за 10лв,но нищо не ми става newsm78 ,имам чувството  че е заради това че самия шаблон не е много дълбок и като мина с тази уж шпатулка,тя сякаш убира всичко?!

# 649
  • Варна
prinzesata и аз монго я харесвам тази картинка, но на мойте късички и тесни нокти не ставааа...много хубаво ти се е получило
Пампита, Верислава  newsm10

# 650
Запис  и от мен ...  Hug

И аз си взех шаблончета три с печат за 10лв,но нищо не ми става newsm78 ,имам чувството  че е заради това че самия шаблон не е много дълбок и като мина с тази уж шпатулка,тя сякаш убира всичко?!

marinela_meri Предлагам да махнеш първо прозрачното финно фолио от самите печати.  Пробвай в някой край с върха на пила или ножичка Peace

# 651

браво

# 652
  • София
В събота ходихме до Люлин и си взех нови шаблончета, повечето за цял нокът и една нова боичка Dark purple.
И понеже моите нокти вече бяха попораснали, следобеда ходих при маникюристката ми да ги отреже за да си направя хубави печатчета, които да запълнят целия нокът. Ето го резултата, показвам и двете ръце:

Изпълнението не е перфектно, но картинката, а и цвета на боичката много ми харесват.

Искам да попитам тези които са си правили цели картинки (nad_tab и други) когато ги напечатвате, как си предпазвате кожичките, аз си оцапах целите пръсти.

Още нещо, да кажа за магазина в Люлин, ако ходите в събота звънете преди да тръгнете, защото предната седмица пак ходихме до там и нямаше никой и никой не вдигаше на телефоните.

# 653
  • София
Видях ги. Много красиви са станали.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 00:11 от Майка Зайка

# 654
       Супер е!

# 655
  • София
В събота ходихме до Люлин и си взех нови шаблончета, повечето за цял нокът и една нова боичка Dark purple.
Изпълнението не е перфектно, но картинката, а и цвета на боичката много ми харесват.
Още нещо, да кажа за магазина в Люлин, ако ходите в събота звънете преди да тръгнете, защото предната седмица пак ходихме до там и нямаше никой и никой не вдигаше на телефоните.
Пампита, къде е този магазин в Люлин? сподели моля те адрес и телефон, да се занеса и аз дотам..
а маникюра ти е перфектен.. просто  smile3501

# 656
  • София
Е, как къде? Там е офиса на официалните вносители на Конад - НАЙЛ АРТ БГ, виж на сайта им: http://nailart-bg.com/?nailart=contacts

# 657
Pampita страхотно е печат на цял нокът! Прекрасно ти се е получило  Hug Браво!
Ето и моето ново "печатане"  Simple Smile

# 658
  • Варна
nobody_knows_me страхотно просто перфектен френч newsm10 newsm10 newsm10 и аз ги имам тия кръгчета ама никога не излизат всичките ,а на теб са ти се получили страхотно браво

# 659
Момичета страхотни неща виждам  #Crazy
Я кажете с какви лакове правите печатите.От всички дето ги имам само един черен става.Ама ми е много банален вече.Другите(хем не са перлени) изобщо не се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт