Печати за нокти - 4

• 91 324
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
# 661
prinzesata , благодаря ти, много се старах  Wink
dollface страхотен печат на цял нокът! Много ми харесва.... на Конад ли е?
А относно лаковете за печати, аз ползвам: бял - selene и brooklin /е това последното е правено с боичка Конад/, черен - какъвто и да е с мастило /по форумски съвет/, сребрист - Golden rose от серията за рисуване /но става само за печати с не много финни и дребни детайли/, лилав - Golden rose за рисуване. И както вече е говорено би станал всеки матов лак с мастило вътре  Simple Smile

# 662
А какво е това мастило. Embarassed

# 663
  • Варна
Ели, най-обикновено мастило от пълнител на химикал  Laughing Странно звучи, ама върши работа. Като капнеш малко мастилце, лака се сгъстява, аз така си направих син и черен лак.
А за печати са хубави и лаковете за декорации с тънките четчици от този тип http://shhhtsecret.snimka.bg/hobby/manikyur.414946.15546303 защото са по гъсти
Между другото цветето от тая снимка е продукт на черен лак+черно мастило Wink

# 664

Благодаря ти, ето печата,  който ползвах.  Hug

# 665
  • Варна

Това ми е любимият шаблон на Конад. Heart Eyes

# 666

И на мен  Hug

# 667
  • София

Благодаря ти, ето печата,  който ползвах.  Hug

И на мен  Hug

Наистина е хубав, но определено тези двата са ми по-любими  Laughing

# 668
  • София
В събота ходихме до Люлин и си взех нови шаблончета, повечето за цял нокът и една нова боичка Dark purple.
И понеже моите нокти вече бяха попораснали, следобеда ходих при маникюристката ми да ги отреже за да си направя хубави печатчета, които да запълнят целия нокът. Ето го резултата, показвам и двете ръце:

Изпълнението не е перфектно, но картинката, а и цвета на боичката много ми харесват.

Искам да попитам тези които са си правили цели картинки (nad_tab и други) когато ги напечатвате, как си предпазвате кожичките, аз си оцапах целите пръсти.

Още нещо, да кажа за магазина в Люлин, ако ходите в събота звънете преди да тръгнете, защото предната седмица пак ходихме до там и нямаше никой и никой не вдигаше на телефоните.

Много добро изпълнение!!!! Обикновено си правя цяла картинка само на един нокът и нямам проблем, издърпвам кожата на пръста назад и печатам, ако се изцапам, почиствам с клечка за уши, натопена в ацетон  Hug

Аз да се похваля, че си купих от шаблоните по левче, много добре изглеждат, дано и работа да вършат, ако някой иска, да пише ЛС, ще обясня от къде в да си ги купи в Дружба. Като се напечатам ще покажа  Hug

# 669
Запис  и от мен ...  Hug

И аз си взех шаблончета три с печат за 10лв,но нищо не ми става newsm78 ,имам чувството  че е заради това че самия шаблон не е много дълбок и като мина с тази уж шпатулка,тя сякаш убира всичко?!

marinela_meri Предлагам да махнеш първо прозрачното финно фолио от самите печати.  Пробвай в някой край с върха на пила или ножичка Peace
Разбира се ,че съм махнала фолиото но ,не става,когато го печатя на нокътя излиза размазано и бледо,незнам защо,аз затова си мисля че шаблона не е достатъчно добър.

# 670
Аз също имам няколко шаблончета от евтините, при които картинките не са издълбани достатъчно дълбоко и шпатулката обира почти всичкия лак и картинката се прецаква. Отначало реших, че ми липсва техника, че лаковете не са подходящи и т.н. докато най-накрая стигнах до извода, че шаблона е кофти направен, защото със същия лак и със същата техника печатите от други "по-качествени" китайски шаблончета стават много добре.

# 671
# 672
nad_tab и на мен тези двата шаблона най-много ми харесват...

# 673
  • Варна
Тази тема стана професионална май  Laughing Laughing Laughing Laughing като гледам как се справяте чак ме е срам да публикувам снимки,но все пак ще се похваля с новото си лилаво приключение.Картинката е същата като на синия лак още не съм и се нарадвала пък и не се знае до кога ще оцелеят ноктята и кога пак ще мога да я сложа  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://skarlett.snimka.bg/hobby/nokti.444838.16245839

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 20:03 от prinzesata

# 674
http://picasaweb.google.bg/gembirs/Nokti#5411677425792136546
http://picasaweb.google.bg/gembirs/Nokti#5411677425470609138
http://picasaweb.google.bg/gembirs/Nokti#5411677417361552210         това бях го направила на браовчетка ми

всеки ден като гледам сайта толкова хубави неща виждам ама на мен никак не ми се получават така хубаво
качеството на снимките е много лошо извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт