Печати за нокти - 4

• 91 308
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ок...айде да се помоля тогава...защото наистина незнам цената на целият комплект  и как да си го купя....пише в началото на сайта,че може от там....но ми излизат някакви очи и нищо другооооооо

# 691
  • София
Ох, desislava_87, поне да не беше казвала, че си прочела всичко. На мен не ми излизат никакви очи  Shocked, какво искаш да кажеш?

За новобранци препоръчвам Konad Комплект Т, малко скъпичко ще ти излезе 39,98 лв. + доставката (около 8-9 лв.), но пък може да си сигурна, че резултата ще е идеален. Този комплект взех за братовчедка ми, защото в него има и топ лак, който не размазва печатчетата, със сигурност. От този линк: http://nailart-bg.com/?catalog=10&view=391

Ако си по-смела можеш да опиташ с китайско печатче от магазин за един лев и матов гъст лак вместо боичка на конад, но тогава резултата не е гарантиран. Пък и съм сигурна, че при втория вариант ще последват още въпроси на които хиляда пъти сме отговаряли в темата, като:

Някой може ли да покаже как се работи с печатчетата?
Къде в Пловдив има магазин за 1 лев където се продават печатчета?
Какво значи матов (не перлен) лак?
Ама препоръчайте ми марка и номер?
И къде точно в Пловдив може да се намери този лак? (Аз съм отговаряла с карта на такъв въпрос зададен за Плевен, при положение, че вече от 10 години не живея там)
Не ми излиза печата, като мина със стъргалката и не остава никакъв лак. Къде е проблема?
Защо ми се размазва печатчето, като сложа топ лак?

и още, още, още ...

# 692
Поправете ме ако греша, но темата е за обсъждане на печати за нокти и всичко свързано с това.Не е галерия, в която само да показваме готовия маникюр.
Аз също съм задавала доста въпроси, които са възникнали въпреки прочетената тема. Peace

# 693
  • София
Добре, съгласна съм, ама защо ти не отговори на Десислава, когато си зададе въпросите?

# 694
Добре, съгласна съм, ама защо ти не отговори на Десислава, когато си зададе въпросите?

Защото не съм компетентна.Аз самата съвсем отскоро ги ползвам и затова съм задавала много въпроси.Имам много други момичета, които са в пъти по-обиграни и запознати от мен.Затова не отговорих аз.

# 695
  • Варна
Идеята е да се прочете диагонално поне една от темите, за да придобиеш някаква представа и да попиташ нещо по-конкретно. Все едно да влезеш в темата за Ларедут и да попиташ "за какво е този сайт"  Mr. Green
Десислава, в магазините за козметика, където продават и неща за маникюр, обикновено продават и печати. Разходи се и попитай тук там. Купи си някакви лакове за декорации( с тънки четки), с тях е по-сигурно че ще станат печатите. Като си вземеш печата, махни фолиото и се почвай  Laughing Малко практика трябва за да стане добре, ама става.
Аз не бих те посаветвала да се хвърляш дирекшън на Конад, защото ако се окаже, че това не е твоето "нещо", да не се ядосваш, че си дала пари на вятъра
Та така  Peace
Аз отсавна не съм се печатала, смятам днес или утре да я свърша тая работа, че ми домъчня  Laughing

# 696
  • Варна
Малката заспа и използвах да се лакирам   Laughing
http://media.snimka.bg/5031/016317448-big.jpg
http://media.snimka.bg/5031/016317451-big.jpg

# 697
  • София
Благодаря на тези, които бяха добри да ми обяснят и на тези ,които мислят,че след като са много компетентни на тема печати,няма да им се наложи да попитат за нещо друго и тогава аз да се падне да им помагам....... това е форум, в който може да се пита....така е поставена темата.... от мястото където е сложен линк за купуване на печатите не ми отваря нищо...дали защото съм с apple  или е нещо друго незнам..... но мисля,че след като попитам ще получа отговор..... мисля,че след като написа 3 реда и ми обясни ,не ти отне повече от 3 мин...да прочела съм всичко и не ми стана ясно...!!!! благодаря на shhht.secret за съвета...ще се възползвам от него!

# 698
  • София
Ако наистина си прочела всичко и пак нищо не ти е ясно, наистина се моля да не опирам до теб за помощ. А това дали си с епъл или с линукс няма нужда да го изтъкваш тук.

# 699

страхотно се е получило Simple Smile
искам само да питам цветенцата с какъв шаблон са?

# 700
  • София
в един спор...винаги умният е виновен...нека да съм виновна!нищо не изтъквам...на теб тези неща ти правят впечатление....!няма наистина какво да кажа,не ми е присъщо да се отнасям към когото и да било по подобен на твоя начин! Всичко най-добро

# 701
  • Варна
Айде стига вече моля  Tired

# 702
  • В сърцето на живота!
в един спор...винаги умният е виновен...нека да съм виновна!нищо не изтъквам...на теб тези неща ти правят впечатление....!няма наистина какво да кажа,не ми е присъщо да се отнасям към когото и да било по подобен на твоя начин! Всичко най-добро
Не става въпрос кой е умен и кой не.Спора ви е глупав Laughing
Въпросите които задаваш са обсъждани многократно,а въпроса който те вълнува го има още на 1 страница.(значи наистина не си чела като трябва  Mr. Green )
Ето от тук можеш да си го купиш http://www.nailart-bg.com/ . Hug
А за останалите които те нападнаха - не е нужно да сте толкова груби.Като не ви се отговаря на задавани вече въпроси,просто ги подминавайте,няма смисъл да се нервите. Crazy

Сега остава да нападнете мен Joy

# 703
Pampita мисля че е права -има над 45 страници и не е редно някой да влезне в форума и да почне да пита едни ии същи въпроси-отваряш всичките страниции научаваш....ето отговорите на въпростие за Desislava все пак:  

Някой може ли да покаже как се работи с печатчетата-
http://www.youtube.com/watch?v=YIqN6irK2xU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=U12kMYEmSwY

http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manicure#5400935944170520674

http://www.youtube.com/watch?v=HA2J470MXyM&feature=related

Къде в Пловдив има магазин- за 1 лев където се продават печатчета - в подлеза има 2-3 магазина вече и от 1.50 -единични печати и от 3 лв и са страхотни и лесно се правят. Маха се ципата-фолиото прочиства се с ацетон самия печат-аз така правя....Само да не забравяда ви кажа чепечата се взима от шаблона отново с движение -ролково, понеже ако се вземе като при конад печатите ще се размаже.

Какво значи матов (не перлен) лак - перления лак е много неподходящ аза печати-трябвада е обикновен лак който е малко по гъстичък за да може да влезне и да остане в печатите...

Ама препоръчайте ми марка и номер- еми аз препоръчвам на Ъмбрелла,на голден роуз керамик и други, Перфект, особено топлака, на Буклиин и на голден роуз са хубави арт найл лаковете -златно и сребристо-номер108 и номер 107, също използвам марка Lovie-арт найл.

Не ми излиза печата, като мина със стъргалката и не остава никакъв лак. Къде е проблема - проблемае че някои печати са много дълбоки и като се мине с стъргалката не остава нищо, други пък са мънички и са не добреоформени. Моя съвет е - вземете едно обикновенно ножче забръсненеи с него перпендикулярно на печата прокарайте върху него. Така става по равномерно и остава лак...

Защо ми се размазва печатчето, като сложа топ лак- това е един сложен въпрос.....печата трябва да е добре изсъхнал!
НО АЗ ИМАМ ЕДИН ТРИК-АКО НЕ РАБОТИШ С ПРОФЕСИОНАЛЕН ТОПЛАК КАТО КОНАД ИЛИ НА ПЕРФЕКТ (И ДВЕТЕ МАРКИ НЕ РАЗМЕЗВАТ) ТРЯБВА ДА СЕ НАНЕСЕ ТОПЛАК С ЕДНО ДВИЖЕНИЕ ДДСАМОВЪРХУ ПЕЧАТА-ТОЕСТНАМАЗВАМЕЛЕКО ПЕЧАТА И ПОСЛЕОСТАНАЛИЯ НОКЪТ...НО СЛЕД КАТО СИ КУПИХ ПЕРФЕКТ НЯМАМ НУЖДА ОТ ТОЗИ  СЪВЕТ... И ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ ОТ МАРЧЕЛИТА-СЛАГАЙТЕ ЦВЕТНО МАСТИЛО ОТ ХОМИКАЛКАОТГОВАРЯЩО НА ЦВЕТА НА ЛАКА ВИ  НЕГО-ЕФЕКТА Е ПОРАЗИТЕЛЕН-ЛАКА СТАВА ГЪСТ НАСИТЕН И НЕ ПРОЗРАЧЕН КАКТО СА ПОВЕЧЕТО ЛАКОВЕ....
дАНО СЪМБИЛА ПОЛЕЗНА.....И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПЪРВО ПОЧЕТЕТЕ ПРДИШНИТЕ СТРАНИЦИ.... Peace

# 704
  • Варна
Аз ви предлагам от следващата тема, тези най-често задавани въпроси да се обобщят и да присъстват в пътвия пост. Защото винаги ще има някой, който сега започва, а като тръгнеш да четеш темите, това си е много и разхвърляна информация. А в крайна сметка, ако не питат тук-къде  Rolling Eyes
Това са около 5-6 въпроса, не е кой знае какво да се тупнат на първа страница и така за всички ще е по-лесно  Peace
Ако сте съгласни, мога да направя опит да обобщя въпросите....

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:16 от shhht.secret

Общи условия

Активация на акаунт