Определяне пола на бебето преди зачеване ?

• 12 131
  • 63
  •   1
Отговори
Определянето на пола става в зависимост от деня на зачеването като се изчислява кой ден от началото на цикъла е.
Например, при средна продължителност 28 дни, ако зачеването е станало преди или около 14 ден е момиче, а ако е към края е момче.

Вярно ли е това твърдение за вас?
За мен и за всички познати и приятели, които съм питала се оказа истина.    Thinking

# 1
  • Пловдив
Според мен не е вярно Rolling Eyes.Направо ми се струва абсурдно дори.

И двете ни деца са заченати все веднага след цикъл(поради така стекли се обстоятелства),но първото е момче,а второто-според всички ехографи е  момиче(съвсем скоро ще се потвърди).

# 2
Това са пълни глупости.

# 3
Почти всички зачеват около 14-ия ден Simple Smile
Не е вярно това.

# 4
Почти всички зачеват около 14-ия ден Simple Smile
Не е вярно това.
Точно  Peace

# 5
Разбира се, че не  Joy

# 6
Това са бабешки измишлиотини.

# 7
Нъцки.
Ако беше така малката ми щерка щеше да е с пишка.  Mr. Green

# 8
  • Mars Hotel
Не, не е вярно.
Много трудно ще заченеш на 25-ия ден, примерно.  Peace

# 9
Не е вярно

# 10
 NaughtyПо тази логика дъщеря ми трябва да е момче.

# 11
Не е вярно, разбира се Naughty

# 12
Определянето на пола става в зависимост от деня на зачеването като се изчислява кой ден от началото на цикъла е.
Например, при средна продължителност 28 дни, ако зачеването е станало преди или около 14 ден е момиче, а ако е към края е момче.

Към края на какво? Цикъла? Тц, не е вярно!

Има един овулационен календар в руски сайт, не мога да си спомня как се казваше. Та въвеждаш си средната дължина на цикъла и дължината на Лутеалната фаза и програмата автоматично изчислява в период на една година кога трябва да ти дойде, кога ти е овулацията, кога можеш да заченеш момиченце, кога момченце...

Та... в първите месеци на бебеправене, реших да угодя на мъжото и да работя тайно за мъжко чадо. И по този календар всеки месец - прескачаме дните, оцветени в розово и започваме да работим в дните, оцветени в синьо... Познай дали изобщо забременях?

По-късно, като се пообразовах тук във форума и разбрах, че това моето е било по-скоро предпазване от забременяване, отколкото бебеправене. Дните оцветени в розово в същия този календар се падаха преди овулацията, а дните, оцветени в синьо - след нея. А след овулацията не се забременява... ни с мъжко, ни с женско...  Rolling Eyes Ама тогава не го знаех това...

# 13
Полът се определя от Х или У хромозомата, която се съдържа в сперматозоида. "Мъжките" сперматозоиди живеят по-кратко от "женските". Киселинността на влагалището също има определящ фактор - при висока киселинност "мъжките" загиват бързо и ако няма вече узряло яйце, само "женските" чакат на опашката за оплождането.  Peace 
Няма как да се определи предварително полът на бебето.

# 14
  • София
Поредната измислица  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт