Споделете мнение за доктор Валентин Лачев.

• 5 009
  • 4
  •   1
Отговори

Момичета бехте ли споделели по конкретно мнание за доктор Валентин Лачев и и неговия екип? Болница Св. Лазар
Ще съм благодарна за мнениния на негови пациентки  и всички други които могат да дадат обективна оценка.

Предварително благодаря?

# 1
  • гр.София
Бягай с 200 от него , не ми се пише просто , като се преместих при Щерев , нещата си дойдоха на място  Peace

# 2
  • София
lina16, логни се в профила ми и ми прочети постовете като почнеш от най-стария и ще ти стане ясно.  Моето първо ин-витро беше при него.

# 3
Моя опит с този лекар датира отпреди повече от 10 години. Бях тинейджърка и отидох в частния му кабинет с конкретен проблем- нередовен цикъл и притесняващо ме окосмяване по лицето! Прегледи не помня да е имало, може би някакви изследвания, но лечението беше ДИАНЕ 35 и препоръката на доктора за ранна бременност и раждане на дете. ooooh! Представете си как звучи това в ушите на 14- 15 годишно момиче....За ефекта от ДИАНЕТО не искам да си спомням. Плащахме на доктора не малки суми за консултациите, защото той това правеше- говореше неща, които можех и сама да си прочета в някой учебник, но не направи нищо за да реши проблема ми. Много съжалявам, че попаднах на него. Иначе биографията му е доста добра, но на практика.....

# 4
Ох ужасно няма ли някой който да е доволен от него? Тогава добре съм се оплела.
Благодаря Ви все пак.

Общи условия

Активация на акаунт