правил ли е някои инвитро в клиника димитров

• 5 858
  • 14
  •   1
Отговори
Здравеите  някои има ли добри отзиви от клиника димитров

# 1
Направих едно инвитро там неуспешноИ не сам доволна  #2gunfire #2gunfire

# 2
  • Поморие
Подкрепям, jingi!!!Съветът ми е -бягай от там!

# 3
аз също съм се фръцнала от там

# 4
аз също се интересувам от мнения за там. може ли нещо по-конкретно /от какво сте недоволни/? защото много ми се искаше да не се бутам в мелето при другите доктори. Неуспешно ин витро при всеки може да се случи-причини най-различни-друг пък може да обича по-модерните и популярни места, а във всяка сфера има хора които си вършат добре работат без да се вдига шум около тях. ..

# 5
Виждам че никой не ми е отговорил. ..Искам да уточня че не съм социологическа агенция, която се интерсува от нагласите и мотивите на пациентите Simple Smile Просто пациент, който случайно попаднах в тази клиника след лапароскопия в Майчин Дом. Правихме 2-3 инсемицании и подадохме документи за Фонда. Общо взето съм доволна, случва се това което очаквам /аз нямам проблеми с диагнозата и съм информирана какво може и какво не може да се направи/, но наистина няма много пациенти и се притеснявам при едно ин витро да не се издънят. Макар че доколкото знам д-рДимитров е нещо като "учител" на Стаменов например. Въпбще ще ми е полезно да чуя конкретни оплаквания, откъде може да дойде проблема - лошо оборудване ли, лоши ембриолози ли, лошо отношение ли... Или да почна да се интересувам как се сменя клиника...

# 6
Здравей.Аз ще ти разкажа за мойте патила в клиниката/по -скоро кабинета /на др.Димитров.След прегледа ми каза ,че започваме ин витро процедурата веднага.Първата ми инжекция струваше 400 лв.За другите ми поиска 2000лв. и каза да си отивам в къщи и ми даде схема по която да си ги поставям и да дойда на определения ден.На прегледа се останови ,че имам само една яйцеклетка.Др.Димитров ми каза ,че и една била достатъчна./Това ми беше първото ин витро и затова се съгласявах с всичко казано от него./Платих му още 2000 лв.Забравих да вместя,че ми се направи само едно хормонално изследване.Досещаш се как ми завърши опита.След това се преместих в друга клиника и там не стана от първия път но процедурата нямаше нищо общо.Инжекциите ми ги поставяха в клиниката като всеки ден ми пускаха изследвания.Единия път ми спряха процедурата защото хормоните ми не бяха добре.Аз лично втори път не бих стъпила при Димитров ,но на всякъде има доволни и недоволни ти си реши.

# 7
  • Поморие
Нека допълня и аз малко лични впечатления.Първо искам да кажа,че екипа,който работи в кабинета /клиника е наистина пресилено да се нарече това апартаментче/ работи,така да се каже между другото,да изкарат някой лев .Там-всички имат друго работно място ,включително и самият д-р Димитров работи в Майчин дом.Даже на единия ми трансфер дойде по чехли и бяла престилка и пак отлетя набързо.Явно беше на работа в Майчин дом.От тук съдете какво е качеството на извършваните ин витро процедури там.Сега като чета  anito_p оставам с впечатление,че Димитров има един и същи стил на работа при всички-дава протокола,биеш инжекции,едно хормонално изследване и назначава пункция,след 2 дни трансфер и както се казва- хайде довиждане и заповядайте пак.Екипът е любезен,но за сметка на това самия Димитров е много груб и като лекар при прегледите и като човек е грубиян и много отблъскваща личност.Искам да допълня,че инжекциите си търсиш кой да ти ги бие,даже и за  Прегнила те оставят да се оправяш сама.Добре,че мъжа ми има сестра в София,че те ме водеха посред нощ да ми го бият в "Тина Киркова".Никаква заинтересованост към пациента.Да не говорим като се обадих да му съобщя,че теста е отрицателен, измърмори-добре и веднага затвори телефона.И аз като anito_p след като отидох в друга клиника направих сравнение-след 5 ден на стимулацията хормони всеки ден и прегледи,инжекциите ти ги бият там,имат си тяхна лаборатория.Изводът-при Димитров се работи през пръсти.Доказателство за това е и факта,че преди години е имало смъртен случай в клиниката.Даже са го съдили,но се е отървал,предполагам с пари.
Мисля,че това е достатъчно,за да си направите изводи.

# 8
Аз бях негова пациентка,точно по времето на смъртния случай.Това преля чашата на изумлението ми,и се отказах от там.3000 долара бяхме събрали за процедурата.С тях си изкарахме едно хубаво лято и си купихме домакински уреди,които си ползвам и в момента.Написаното по-горе от другите момичета: потвърждавам!

# 9
Уф... мерси много за отговорите.... ще мисля много сериозно. хич не ми се губи време с експерименти и без това за фонда вече се чака почти година, да не говорим че от немарливост може да станат и по-големи бели

# 10
 Бягай далече от там е моят съвет !  Naughty
Имах едно неуспешно инвитро при Димитров, не сме доволни изобщо. За мен това е събиране на пари,чиста измама. Не искам да изпадам в подробности,но просто съм много разочарована.
 Сега съм бременна в 9ти месец вече,от 1ви път в друга клиника.Самото отношение,процедурата,всичко е много по-различно. Вече мога да сравня работата и в другата клиника и разбирам каква пародия е било при този Димитров. Не си губи времето там. Ако искаш съвет за друг лекар пиши в лични съобщения.
  Искренно съветвам всички: НЕ СИ ГЪБЕТО ЗДРАВЕТО,ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ В КЛИНИКА ДИМИТРОВ.

# 11
Аз съм много доволна от отношението и резултата при Др Димитров. Успех постигна от първия път, определено не гледа да ти вземе парите, а обратно спести ми поне 500лв. и се вижда колко много опит има и си разбира от работата.

# 12
  • София
Моя позната забременя от първо ИКСИ там, след няколко неуспешни инсеминации. Но се оплака, че всяко влизане там се плаща, дори и за консултация от 2 думи пак се плаща.

# 13
Правилно са ти казали момичетата - бягай далече!Апаратурата им е допотопна, методите остарели преди 15год., може да е бил учител на Стаменов , но си е останал на ниво 90- те години!

# 14
Аз съм много доволна от отношението и резултата при Др Димитров. Успех постигна от първия път, определено не гледа да ти вземе парите, а обратно спести ми поне 500лв. и се вижда колко много опит има и си разбира от работата.

Съгласна съм с теб.
Каквото и да твърдят някои хора, които очевидно не са медицински лица, той е доказан професионалист.
Ако на някой не му се е получило инвитрото от първия път не е показател за кадърността на лекарите, явно е, че проблемът си е съществувал.
Моя приятелка си направи там успешно инвитро-от първия опит. Второто също беше успешно, но впоследствие не го задържа и определено не вини Димитров за това. Сега започва трети опит при него. Аз посещавам клиниката от скоро, екипът е много добър и вежлив, не смятам, че д-р Димитров е грубиян, както го описаха (особено по-младият брат Димитров),а и повечето лекари се държат по-безцеремонно и според мен е нормално. Ние не отиваме на психолог. Клиниката е страхотна, а и цените са нормални. Надявам да помогне и на мен.
И хора, бъдете по-позитивни, помага ако искате да постигнете положителни резултати. Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 12:49 от stanithecutie

Общи условия

Активация на акаунт