Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 515
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мацки  love001
Качествени и евтини дрехи съм вземала от "Том и Джери".Но пък не са нещо кой знае какво Confused Навсякъде са еднообразни.На "Хр.Ботев"има някакви дрешки,но не съм ги оглеждала.До болницата 28 блок мисля че беше,май също има дрехи.
Дано с мама Ванче всичко мине леко и безпроблемно Praynig
При нас нищо ново.Сега обмисляме какъв подарък да вземем на фъстъчка за рожденият ден.Много елементарни и скъпи са тези играчки ooooh!Искаме нещо,което макар и скъпо, да си заслужава.Някоя играчка с която наистина да се забавлява.Ама може би аз пък имам много претенции newsm78

# 16
какво й има на Ванчето бе... Confused ?
Леле дано всичко да е наред.
 Praynig Praynig Praynig

Искам който може да снима с фотоапарата своя стара снимка и да я постне тука (туй е мойта спешъл задача към вас) - ама под стара имам предвид стара - детска или от бала (абе от младини) - хайде да се посмеем малко.
Аз ще поровя и ще ви пусна нещо след малко.
 Joy Joy Joy

# 17
Ох, много смешно си го измислила, то в твойта глава само такива диви и рошави неща се раждат... Joy, наистина ще се посмеем. Сега ще видя нещо мое. Лошото е, че в компа имам мниого малко, но все ще изровя нещо..  newsm78

Мама Ванче вероятно в момента я оперират от жлъчка, мисля, че ще махат камъни... Дано всичко мине добре!!!  Praynig

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:30 от LaMariposa

# 18
ХАЙДЕ, ПОСМЕЙТЕ СЕ ПЪРВО НА МЕН!

ТОВА СА СНИМКИ ОТ МОЯТА МЛАДОСТ, НЕ МОГА ДА ГИ КАЧА ТУК, ЗАЩОТО АКО ГИ НАМАЛЯ СЪВСЕМ НИЩО НЯМА ДА СЕ ВИЖДА. КАЧВАНИ СА ОТ ХАРТИЯ СЪС СКЕНЕР И КАЧЕСТВОТО Е ЛОШО, НО ТОВА СА НАЙ-РАННИТЕ, КОИТО ИМАМ В КОМПА. ТОГАВА НЯМАШЕ ОЩЕ МНОГО ДИГИТАЛНА ТЕХНИКА ПО ДОМОВЕТЕ  Wink
С ДЪЛГАТА КОСА СЪМ В УНИВЕРСИТЕТА НА ОКОЛО 25 ГОДИНИ, А НА ДРУГИТЕ СЪМ НА 22 (1998Г)

http://zaiko76.snimka.bg/other/starite-lenti.419524

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:35 от LaMariposa

# 19
Аз на дребните май най-качествените дрешки от втора употреба съм ги вземала.  Laughing За баткото все измислят от градината да му търсим костюми за различни представления, та докато търся материали за костюм във втората употреба, съм попадала на страхотни дрешки. Последно на малката едни дънки взех, чисто нови, с етикета. Ами детето дрешка от толкова качествена материя не беше имало, въпреки че все гледам български дрешки да купувам, уж по-хубави.

# 20
 Joy Joy Joy
Ох умрях да се хиля!!!
Браво   на тебе - много си изпънителна  Hug
Руса си по - хубава  Blush
Ама това Влади ли е на снимките?
лелеееееееееее...
Бравос!!!
Аз ще ровя като приспя малкия.
 hahaha hahaha hahaha

# 21
 незнаех че Ванчето има здравословни проблеми, дано операцията е успешна и скоро да се възстанови
 ще взема и аз да се поразровя за смешни снимки по-късно

# 22
Да, знам, че руса съм по-хубава, а и за съжаление имам страхотна коса за дълга, но на мен не ми отива. Господ като е раздавал косите, май съм спала... Rolling Eyes Да, това е влади, мъничък, сладичък и пухкав бебчо, който сега е дребен, мърморещ тийнейджър, ама кво да прайм...нали и ние сме били такива  #Cussing out
Хайде, слагайте и вие снимчици!!!

Обадих се сега на Ванчето, операцията е минала успешно! Малко я боли, но е сравнително добре! Останалото тя ще ни го разкаже като я изпишат след 3-4 дена!  Hug

# 23
Добро утро!

Преди малко се разправях с тия от кухнята,поповската.От 1 месец не са ми давали меню,а даваме луди пари за тая кухня.Вчера се обадих да им кажа и днеска пак нямаше.Като идват даже не звънят.Закачат храната на вратата и бягат.Тази сутрин чаках на пълна тишина,че да го чуя.Е чух го и веднага излязох(пак само я закачи без да звънне).Излязох,но той вече беше избягал ooooh!И пак звъннах в кухнята.жената там е супер точна и каза че ще го насмете Mr. GreenСлед 15 мин. оня ми цъфна на вратата и чукаше,сякаш за звънец не е чувал hahahaИзгледа ме така Angry. И ми каза че тая сутрин щял да разбие вратата от чукане #2gunfireЕгати наглия малоумник,как лъже само #Cussing outАз си му казах,каквото трябва де Crossing ArmsМинахме в нова група и все пак трябва да знам какво давам на детето си.Ама всичко мина,поне тая седмица WhistlingТъй,излях си го ,олекна ми Grinning

# 24
Добро утро и от мен!
Мимолетка, това е, което и на мен не ми харесва в тази кухня, иначе храната е страхотна и детето се развива много добре с нея, но комуникацията с клиентите им куца много. Този човек е толкова претоварен, че бяга като луд, за да успее да раздаде на всички. Ами като не успяват, да ходят повече хора или 2 коли. И аз все го дебна като имам да му казвам нещо, пък дори и за да платя. Ако не го издебна аз, може и цял месец да не се сети, че не сме платили. От една страна го разбирам, защото му е много натоварено, но от друга ние си плащаме и в обещаното за тези пари има и меню. При мен има почти всяка седмица, но все идва във вторник или сряда. А бе хубава работа, ама Българска!  newsm12
Но пък не искам да отказвам другите мами, които искат да вземат от тази кухня, защото в края на краищата е по-важно, че децата ядат хубава и качествена храна, а административните проблеми са за сметка на мамите. На мен също не ми звъни на вратата, защото аз му казах да не звъни, че няколко пъти ми събуди детето.
Да ви информирам за Мама Ваня, утре я изписват!   bouquet

# 25
От храната в кухнята съм наистина мноооооооооого доволна PeaceКакто ти каза,куца им само комуникацията,но това да е.И аз мисля,че трябва по 2 коли да ходят,ама...Но на менюто си държа.Ние за това се махнахме от тукашната кухня все пак.И аз го разбирам,но какво му коства да сложи менюто в торбичката,пък,ако ще да звъни или чука.Стана ми дразнещ вече.1 месец да няма време да сложи меню newsm78 Както и да е.Оправих тази седмица,другата сигурно пак ще се гоним по стълбите Joy
Радвам се за Ванчето,че я изписват,явно е минало добре Praynig

# 26
Я кажете за тая кухня
как става записването?
мога ли когато съм си тук да ги ползвам само за 1 или 2 седмици?
Да ми дадете и телефон ако може  Blush
Мерси!

# 27
  • до една звездичка
Здравейте, момичета. Да взема и аз да се запиша в новата тема, докато не е свършила. Mr. Green

Гледам, за кухните пишете. Аз вече не вземам на Стела, нито от държавната, нито от Поповската. Хапва си нашите манджи, купувам и готвено. Но ние сме вече големи, по-лесно е. Peace

Изкарахме изключително гаден ентеровирус всички в къщи. Нас със Стела ни "хвана" през нощта една събота срещу неделя и беше ад! До сутринта двете общо бяхме повърнали сигурно към 50 пъти! Не е истина как се измъчи душичката. Cry После я подгони разстройството, което моря вече 3-та седмица с Ентерол. Беше попреминало, сега пак нещо се върна. Абе... ooooh! Да се пазите много. Такава диета и спретнах на солети и банани около 10 дни, че и се стопиха и малкото тлъстинки Simple Smile

На всичкото отгоре (за да не ни е празно), се сдобихме с гъбички от памперс! Close Няма да ви описвам и тях колко време морих, с какво ли не ги лекувах, мазах и пр. ooooh!

Единственото разведряващо е, че вчера купих заветните есенни обущенца и съм много доволна.

Хубав ден от нас, оправяне на времето и повече разходки. Hug

# 28
Стефи,можеш да я запишеш HugТел.0899184876 Само че по добре звъни до към 1 часа,че после не можеш да ги хванеш Laughing
Дега,айде да се оправя вече слдкишката HugВ много кофти серия сте влезли Confused

# 29

Най-после слънчице newsm44 Приятни разходки момичета Hug
И да се похваля Grinning Осигурихме пдаръка на Далия-жирафа на фишър прайс,много се радвам.От продавалника е и на половин цена.А е чисто нов,неразопакован.На всичкото отгоре,хората се оказаха от Шумен и за мой луд късмет,точно днеска ще имат работа в Търговище PartyТа в страхотно настроение съм по този повод newsm81

Общи условия

Активация на акаунт