Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 240
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Извинявайте,че се намесвам в темичката ви, но искам да попитам още нещо. Много се двуомя кой доктор да избера да отида на преглед - д-р Абаджиев или д-р Димитров? Ако имате някакви мнения пишете, че съм малко притеснена. Peace
в никакъв случай не бих препоръчала Димитров

# 46
и моето мнение е: При Димитров, само ако намериш връзки и познати, иначе се държи ужасно. Едно време беше много внимателен към всички и наистина си разбира от работата, но вече е толкова зает, че ако не си с връзки или не си платиш ДОБРЕ, вниманието ще е почти нула. А за младия Абаджиев чувам все по-добри отзиви, но не мога да кажа нищо от личен опит, не съм ходила при него. Успех!

# 47
  • Popovo
Благодаря ви за информацията.Днес се обадих на д-р Димитров да видим да ли няма да съжалявам. Казаха ми и за д-р Скорчева, но за нея нямам пък въобще никаква информация. Само едно име. Но ви благодаря отново.  bouquet  bouquet  bouquet

# 48
Да почерпя за нашата последна месечинка!!!Хапнете сладко пийте по едно малко за моята госпожица и санувайте само хубави неща. smile3534

# 49
Исанке да ти е жива и  здрава куклата

# 50
По въпроса с лекарите аз бях при Димитров трябваше да родя на 2 октомври ,питах да си платя да присъства на раждането той не пожела,преносих малко вкара ме в паталогия и излезе отпуск на 8 октомври ме прегледа на видеозон младия Абаджиев и общо взето също като да не ме е прегледал. Решиха да ме включат на системи  на 9 и нищо нестана чак на 14 когато вече нямаше накаде и трябваше някак да родя щото вече в 10 месец отивах ме набласкаха с 4 системи и с големи мъки родих.Дъщеря ми имаше хематомб на главата колкото два ореха понеже разкритието, което се появило между системите нямаше кой да го види,а аз магаре и вагинален преглед видях на самото раждане.Изроди ме Скорчева доволна съм но не толкова от нея колкото от акушерките бяха страхотни и много мили.А димитров се появи като ме изписваха и ми вика вече се чудех дали си родила или ще те режим .Та и тримата доктори не са кой знае какво най- добри неща за Абаджиев съм чувала ама това е.Който и да е доктора дано да ти се паднат свесни акушерки и всичко да ти е наред другото са рутинни тегленици и мереници дето няма значение кой специалист ще ти ги извърши.Аз за моя успокоение ходих в Шумен на видеозон 40 минути ми гледаха бебето бройха оглеждаха и като излязах бях много спокойна и нахъсана че всичко ще е супер и с ман и с бебето ми.Сори за дългия пост!!!!!!!!!!!!!!![/size]

# 51
Мерси да ти се връща.Ние май маистина сме нощните птици тука.

# 52
Аха, така е, като стане 10 и заспят всички веднага кацам   Simple Smile

# 53
# 54
  • до една звездичка
Казаха ми и за д-р Скорчева, но за нея нямам пък въобще никаква информация. Само едно име. Но ви благодаря отново.  bouquet  bouquet  bouquet

При Д-р Скорчева раждах аз.

# 55
Да е здраво и весело Сисето!Да е много обичано и мама да успее да му направи най-хубавия рожден ден, както й се иска!
Това е от нас за празника:

А за мама:

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 10:00 от LaMariposa

# 56
Добро утро, мили мами!

Кафенце от мен!
Ели_су, я ми разкажи твоята дъщеричка при кои жени  беше в яслата? Доволна ли си и защо?
Май ще ни се наложи от Нова Година да ходим на ясла и съм много притеснена. Да ви кажа, като разбрах, че ще трябва да започна работа, в началото се ентусиазирах, но после ми стана много мъчно за малката и даже си поплаках  smile3518 Ами тя ще е на годинка и един месец, толкова мъничка, а ще трябва да се оправя сама, без нас. На всички ни е мъчно много, но ако наистина се озвободи мястото, ще трябва да започна работа.
Моля ви, дайте някой съвет, как да минат нещата по-леко!  Praynig Преживяла съм го веднъж с Влади, но сега пак така се чувствам, сигурно е нормално, ама ми е много кофти... Confused
Весел и успешен ден, мами!  Hug

# 57
Е аз скоро писах че съм доволна, просто научи много неща в яслата дори повече отколкото сега в градината.  Жалко че точно в групата която посещаваше, броя на децата това лято драстично намаляла и двете лели (Милкова и Костова) ги съкратили, а третата най отраканата (Петрова) се е пенсионирала още преди това. А аз дори като ги срещна по улиците се шегувах с тях че им се сбъдна пожеланието и че още едно ще ми бавят и със сигурност при тях ще го водя. Все пак въпреки че ми е по далече от другата ясла живот и здраве бебо мисля пак там да го водя. 
Не питай аз как ревах като си я оставих за първи път в яслата.  Като изляза след мен тя млъкваше и се заиграваше а аз навън ревях и много пъти едвам се въздържах да не си я взема обратно вкъщи.Около седмица постоянно звънях през деня да питам как е плаче ли. Какъвто и съвет да ти дам няма да помогне, мисля и 5 деца да родим винаги първите ни дни в яслата ще са едни от най-трудните. Уж 1,2 месеца преди яслата предразполагаш детето, учиш си го, обесняваш му кое как ще бъде там, а като дойде момента ние майките сме по неподготвени от самите деца. Но твоята наистина е мъничка, ох милата душичка.  Елито беше на 2 и отгоре като тръгна и една от лелите каза че ще свикне по бавно, понеже била голяма и вече доста разбирала, а по-мънинките бързо се залъгвали и свиквали. Така и стана. Малко да те утеша    remybussi

# 58
Благодаря ти, Ели_су! Много си права, че май ние сме по-неподготвени. Ох наистина ще е много мъничка, не знам какво да правя! Някой знае ли как стои въпроса с прехвърляне на майчинството на човек да ти гледа детето? Още съм на кръстопът. Пуснахме молба за яслата, но мен сърцето ме заболя като видях каква бедна и скучна обстановка им предлага на децата ни държавата. Ходих и видях, много чисто, жените мили, вършат си работата, но всичко старо, похабено, износено и мноооого оскъдно, сякаш е някъде в африка. Направо ужас, сигурно и старческите домове са по-весели. Всичко беше сиво и безлично, няма цвят, няма радост, няма детски картинки, няма шарени столчета, масички....а бе не знам...каква е тая държава, какво е това чудо? Какви позитивни хора ще изгради едно такова скучно място?   newsm78 Cry Не искам детето ми да расте в сивота...

# 59
  • до една звездичка
...бедна и скучна обстановка им предлага на децата ни държавата. Ходих и видях, много чисто, жените мили, вършат си работата, но всичко старо, похабено, износено и мноооого оскъдно, сякаш е някъде в африка. Направо ужас, сигурно и старческите домове са по-весели. Всичко беше сиво и безлично, няма цвят, няма радост, няма детски картинки, няма шарени столчета, масички....
Марипоза, за коя ясла става въпрос, че не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт