Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 243
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен!
Дега, много сте се разболяли, наистина, направо не ви завиждам!  smile3525 Дано по-бързо мине всичко!Можеш ли да ми пратиш на лични някоя снимчица на тези гъбички от памперс, че имам съмнения, че и ние имаме.

Мимолетка, радвам се за вашия жираф, сигурно много ще го хареса малката рожденичка!  love001

# 31
Дега това с дрискането и повръшането и ние сме си го имали вече, но освен ентерол и хидрасек много помага и една бабешка рецепта - слагаш 1 литър кола на котлона и оставяш да изври наполовина когато изтине през 10 минути по 1-2 супени лъжици се пие и пресича.Сиана за 1-2 дни и беше добре после от дрискането дупето и стана в обрив, а него го излекувахме с правен крем от Младен и редувахме с крем здраве и смрадлика.Много е гадно детето ти да е болно аз се чувствам по-зле и от нея,дано скоро да се оправите напълно.

# 32
  • до една звездичка
Дега, много сте се разболяли, наистина, направо не ви завиждам!  smile3525 Дано по-бързо мине всичко!Можеш ли да ми пратиш на лични някоя снимчица на тези гъбички от памперс, че имам съмнения, че и ние имаме.
За щастие, вече минаха! Praynig

Първите няколко дни се заблудих, че е типичното подсичане. Но след 4-5 ден, бях сигурна, че е по-сериозно. Ще се опитам да ти го опиша: зачервяването е доста по-силно на цвят от обичайното, кожата е някак релефна, сякаш леко набъбнала, изключително упорити са (аз мазах с 5 вида крем, без ефект), по-някое време се образуват пъпчици, впоследствие с гноен връх, и за разкош, от цинка в повечето кремове кожата започва да се бели! ooooh!

Всичката тази гадост завършва с ясно откроени по-едри пъпки, но някъде към средата на тази драма вече би трябвало да му е станало ясно на човек, че не е обрив. Naughty

Аз имах неблагоразумието да дремя и да се надявам, че със баните със смрадлика и крема на бочко ще овладея нещата, и действително, така ставаше, но само през седмичните дни, когато сякаш имаше някакво подобрение. После, в събота и неделя (!), когато няма как да търся ни направление, ни лекар, пак се обостряше.

Така че, бих те посъветвала, да я прегледа лекар. Ние имахме резултат точно след 3-тото мазане, с крема, който ни изписа. Peace

# 33
Времето кофти,а няма никой тук newsm78 Ето ви нещо забавно http://vbox7.com/play:05b613ca

# 34
Дега, мерси за описанието. Не съм сигурна, че при нас е същото. То можеш ли да си сигурен като не си лекар. Лекарката я видя, но не каза нищо за гъбички, изписа й Триклобактер. Помага, но за временно успокоение. Не може да спи, буди се нощем да се чеше, много я сърби и това ме навежда на мисълта, че е гъбички, но как да съм сигурна. Вече втора седмица е ту по-добре, ту по-зле. Постоянно я дебна да я преобувам да стои минимално мокра или мръсна, но не минават. Сменихме памперсите, но това беше почти преди 2 месеца и не виждам връзка, защото през това време си беше съвсем добре. А и навсякъде има само хубави отзиви за тези памперси - Елкос. Преди бяхме с Памперс, но нещо май ги развалиха, много се мокри, дори да съм го сложила току-що, памперса пропуска. Четох, четох и откъм цена и качество си избрахме Елкос. Лошото е, че обриви има и точно, където минават къдравите ластици на памперса и много й дразнят. Вече в чудо се виждам, мажа с лекуващия крем на Мустела и подмивам със смрадлика, мазах и с Бочко, Здраве, Павлодерм, но сякаш с Мустелата е малко по-добре. Ох, досадих ви, момичета, ама нали знаете, като има проблем човек, търси помощ! Хайде приятен ден на всички!  Hug newsm51

# 35
Марипоске, оставяй я по голо дупе у вас - само така ще й мине.Поне на моя син така му минават тея състояния.
Държа го цял ден по голо дупе. Купи й няколко пликчета и пробвай.
Това е моя съвет.

# 36
  • до една звездичка
LaMariposa, кожен лекар ли ви го изписа този триклобактер?

Ако са гъбички, стоенето само по гащи не помага.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:14 от ٠•● Dega ●•٠

# 37
На Сисито й се беше появил подобен обрив на дупенцето като по-малка. Изписаха й едно кортикостероидно кремче -  Елоком /ние си го имахме вкъщи по друг повод и лекарката каза да мажа с него/. Бързо й мина след това, но дали от крема или му беше дошло време да си мине само - не мога да кажа. Но наистина обиновените кремчета и баните не повлияваха обрива.

# 38
  • Popovo
Здравейте! Искам да ви помоля за една информация.Има ли някоя от вас номера на д-р Дарин Димитров - акушер-гинеколога? И имали някой информация къде приема за прегледи и кой дни?
Предварително благодаря!  bouquet

# 39
  • до една звездичка
Здравейте! Искам да ви помоля за една информация.Има ли някоя от вас номера на д-р Дарин Димитров - акушер-гинеколога? И имали някой информация къде приема за прегледи и кой дни?
Предварително благодаря!  bouquet
В началото на темата isana вече го е написала.

# 40
  • Popovo
Благодаря!  bouquet

# 41
  • Popovo
Извинявайте,че се намесвам в темичката ви, но искам да попитам още нещо. Много се двуомя кой доктор да избера да отида на преглед - д-р Абаджиев или д-р Димитров? Ако имате някакви мнения пишете, че съм малко притеснена. Peace

# 42
  • до една звездичка
Извинявайте,че се намесвам в темичката ви, но искам да попитам още нещо. Много се двуомя кой доктор да избера да отида на преглед - д-р Абаджиев или д-р Димитров? Ако имате някакви мнения пишете, че съм малко притеснена. Peace
Ако става дума за младия Абаджиев (Емил), бих ти препоръчала Димитров.
Ако имаш предвид Владимир Абаджиев - определено бих казала него. Peace

# 43
mama_vesi и аз бих ти казала същото,като Дега Peace

# 44
Здравейте, мамишончета, нещо не можех да вляза в сайта вчера и днес, но сега е добре.
Стефинка, знам за голото дупе и изкарахме цяла седмица така, но както казва Дега, ако са гъбички не помага. Триклобактера е нещо безобидно, миещо антибактериално средство за интимна хигиена, по принцип. Никой лекар, не иска да се ангажира с нищо, толкова им е непозната дерматологията, че се плашат и изписват най-силното. Една млада лекарка ми каза да й давам капки Фенистил (антихистаминово средство), за да не я сърбяло толкова. Направо паднах!!! За едно подсечено дупе, ще си амортизирам детето с тежки лекарства! Изобщо не им пука!
Понеже "голото дупе", промивките със смрадлика и мазанията с какво ли не не повлияваха изобщо, а освен това я сърбеше, чак не можеше да спи, реших, че вероятно и при нас става въпрос за гъбички. Започнах на своя глава да я мажа с Клотримазол по съвсем малко, а освен това сменихме марката памперси с Пуфис и за 2 дена няма и помен от сърбежа и обрива. Може и да не е трябвало да мажа с това лекарство, но човек прибягва до самолечение, когато лекарите го разиграват без полза...  smile3514
Та вече сме добре и спирам да ви занимавам с нашето дупе!  newsm32 Благодаря на всички за съветите, бяхте ми много полезни!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт