Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 247
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Дали е болна CryДо вчера само кашля,а от днес и температура CryСледобед пак сме на лекар.Никога не се е разболявала и сега точно преди рожденият и ден.Тъпо ми е smile3518

# 61
Е има и по весели места за забавачници обаче там и цените са различни лошото е ,че и родителите с нищо не помагат.Не е много трудно да отделиш по 10 лева повече да се обновява базата.Ама явно не им прави впечетление на хората.

# 62
Честита 10 месечинка на Мимка от мен и Сисито!!!!

# 63
Мимолетка, бързо оздравяване на малката принцеса, да посрещне пълноценно рождения си ден!

При нас в яслата и градината всяка година събират пари от родителите за някакво подобрение на базата - около 30-тина лв. на дете. Отделно и минерална водичка им купуваме, помагала, играчки и каквото още се наложи. Родители също помагат с безвъзмезден труд или отстъпки при закупуване на консумативи и играчки, ако работят на подходяща работа. Таксите не са малки - 48 лв. на месец, но пак доникъде не стигат за целите на градината. Отделно сега стартира един проект за енергийна ефективност.
Въпреки всичко това, има какво да се желае още, но определено и много неща бяха направени. Катерушките на дворчето са напълно нови, в стаята родителите сложихме нов балатум, масички, шкаф, перденца, дюшеци, играчки, ремонтираха банята, сигурно има и друго, но сега не се сещам.  Хубаво местенце се получи.

# 64
Скъпи майки,
отварям тази тема за да можем заедно да обсъждаме представленията  и ролята на кукления театър в нашия град.
Очаквам вашето съдействие и предложения. Заповядайте на нашите съботни спектакли.

26.септември - '' Задави се меца ''
03.октомври   - '' Мечо Пух ''
Очаквайте     - '' Косе Босе '' и '' Барон Мюнхаузен ''

С уважение    Ивайло Марков  - директор на Куклен театър Търговище

# 65
Не става въпрос за определена ясла, а само за една група в нея, която аз видях...не искам да коментирам коя е, но наистина вида й говори лошо за отговорността на родителите към техните деца. Искат от персонала невъзможното, а не поглеждат, че няма условия...но да не подхващам тази тема. $8 лева не са малко за ясла, но с това е само реалната цена на половината храна. Децата ни прекарват там по-голямата част от времето си. Ако са у нас ще им купите всичко и то за много повече от 48 лв, но нали там ще бъде за общо ползване, няма смисъл пари да се дават. Такъв е българина и затова му е такава държавата! Живеем на принципа: Не съм от тук и съм за малко...

Мимолетка, много съжалявам за Дали, дано по-бързо се оправите...има още 2 дена! И ние сме много зле, Мимка е с температура и зачервено гърло вече втори ден, а освен това едни огромни горни резци са й разранили целия венец и не иска да яде нищо. Направо в чудо се виждам!
Дано се оправят по бързо!

Исанке, мерси, че си се сетила за нашата месечинка! И вие да сте много весели и здрави!

Hug Praynig

Г-н Марков, с удоволствие бих завела малката на куклен театър, но мисля, че още е доста мъничка. Все пак скоро ще опитаме и от тази приказна наслада - театъра!

# 66
Здтавейте и от нас Hug
Оказа се че Далия е сериозно болна -бронхиелит.Веднага  ни приеха в болницата по спешност,защото вече и въздух не и достигаше.Всичко се разви за часове.А лекарят каза,че ако малко сме се забавили е щяло да стане...дори не искам да го пиша Cry
Сложиха я на кислород ,инжекции,инхалации,абе кошмарът е пълен.Но още вчера започна да се подобрява и сега сме си вече в къщи.,но ще ходим за инжекциите и инхалациите още 2 дена.Нещо ужасно е ! Тя милата вече като види бяла престилка и плче и се гуши в мен и не ме пуска...Направо нямам думи да ви опиша какво е...

# 67
Преди 1 година,на този ден получих най-големият дар,най-голямото щастие- ДАЛИЯ Heart EyesПочерпете се за нейно здраве Hug

# 68

http://www.123greetings.com/birthday/friends/bdayfriend77.html

ПОЗДРАВ ЗА ДАЛИ ОТ НАС! дА СИ МНОГО ЗДРАВИЧКА, ЗАСМЯНА И ЩАСТЛИВА, МИЛА МАЛКА КУКЛО! ДА ОТПРАЗНУВАШ ОЩЕ ПОНЕ 100 РОЖДЕНИ ДНИ! ДА СТАНЕШ КРАСИВА И УМНА ДЕВОЙКА И УСПЯЛА И ОБИЧАНА ЖЕНА!

# 69
Едно подараче за рожденичката от Сиана.

# 70
Честит рожден ден на малката принцеса Далия!!!
малко със закъснение, но спахме в болницата защото моят син реши да си хапне малко отрова за мишки   ooooh! ooooh! ooooh!

# 71
Добър ден!
Благодаря ви за пожеланията за Далито  bouquet
Стефина,добре че сте реагирали на време #Crazy
Нас тази сутри трябваше да ни изпишат,но Далия пак се събуди с хрипове и кашлица TiredМолех се само да не ни вземат пак в болницата.За сега ни назначиха само инхалациите да продължим Confused Оф, кога ще свърши всичко това ooooh!Попаднахме в някакъв кофти филм,на който краят не идва ConfusedПоне ни разрешиха да излизаме,даже препоръчаха Grinning

# 72
Здравейте, мамички!

Мимолетка, тези неща не се оправят никак лесно и за съжаление могат да оставят следи в дробовете! Дано да няма по- сериозни проблеми и бързо да спрете хриповете и кашлиците! Много е кофти да ти е болно детенцето...   Hug Praynig

Стефи, твоя юнак, като мойта щерка любопитен, добре че ви се е разминало   Hug

Ох, тия деца, аман от тях, аман за тях!  smile3511

# 73
Добро утро 
mimoletkе как е малката рожденничка оправи ли се
Марипоса в събота ви зърнах в лората семейно, не те заговорих щото хем приказваше с други, хем нещо се бях изнервила след цял час рев на дъщеря ми във фризьорския салон като че ли ще я колят. И в крайна сметка се прибрахме без подстрижка, утре вечер отново ще пробваме пък да видим, уж пак е съгласна но като види фризьорския стол нещо му става на това дете  smile3514 не мога да си я позная
Мишката къде си замина ли си

# 74
Здравейте Hug
Ние оздравяхме вече и се моля никога повече да не ни спохождат подобни неща PraynigСега малката щурее,не мога да я удържам на едно място ooooh!Иска да стои само права,да обикаля и събаря всичко,да рови из шкафовете,че да преподрежда,абе лудницата настана Mr. GreenИ този период ще отмине,но нервите ми трябва да са като на корабни въжета LaughingАбе да ми е жива и здрава,пък другото отминава Laughing Днеска сме и на консултация,та да видим и мерките и теглилките на диваненцето.На рожденият и ден се появиха на веднъж 7 и 8 зъб Heart EyesСега хапе Mr. GreenАко нещо не и пасне и ме захапва,а болии ooooh!
eli_su , успех с подстрижката Peace

Общи условия

Активация на акаунт