Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 263
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро 
mimoletkе как е малката рожденничка оправи ли се
Марипоса в събота ви зърнах в лората семейно, не те заговорих щото хем приказваше с други, хем нещо се бях изнервила след цял час рев на дъщеря ми във фризьорския салон като че ли ще я колят. И в крайна сметка се прибрахме без подстрижка, утре вечер отново ще пробваме пък да видим, уж пак е съгласна но като види фризьорския стол нещо му става на това дете  smile3514 не мога да си я позная
Мишката къде си замина ли си
а тука сме още , но покрай малкия и ходенето на работа не мога да седна  Simple Smile .Ако успеее с подстрижката после да кажете каква е тайната , че това моето дете вече всички го мислят за момиче  Grinning

# 76
Здравейте!
радвам се, че Дали вече е добре!Браво!  Hug

Ели, ние често пазаруваме от там,ама не съм те видяла...Това с подстрижките е сложен въпрос наистина, пробвайте да не я карате да сяда на фризьорския стол, а  на друг някакъв, или сменете фризьорката. Може да й кажеш, че отивате да се правите на хубави, да вземеш твои лакове, гримове и такива неща, и да започнете с гримиране, но и ти, и тя, и фризьорката. Децата имитират, може да проработи! Успех и дано намерите начин!  Hug

# 77
Добро утро, успяхме с прическата   newsm44  снощи ходихме и туй дете сякаш ходи за стотен път не мръдна от стола.  Ние долу горе се знаем с фризьорката, но може би грешката ни беше в това че винаги приказвахме навън и Елито никога не е виждала фризьорски салон и влизайки първият път се ошашави вследствие на което падна големия рев. Макар че беше подготвена и тя самата искаше. Никога не съм й давала за пример някое друго дете, но вчера и оня ден лекичко й намекнах да пита приятелките си в градината кой и къде ги е подстригал. Отделно й приготвих и изненада вкъщи, нещо което тя много обича и излизайки от салона първото нещо беше "Мамо, сега нали ще ми дадеш вече изненадата. Аз мислих, мислих, но още незнам какво е то"  Милата ми тя
А сега да почерпя за първото зъбче на бебчо

П.С. Някой знае ли защо на някои бебета зъбчетата никнат по-рано, а на други по-късно. На какво се дължи това. При моите деца все в петия месец се случва събитието. Мислех си че по-късно ще изникне зъбчето на бебо от кака си, а той взе че я изпревари с 2 седмици

# 78
eli_su,честито зъбче  bouquetНека всички останали да излязат лесно и безпроблемно и да са много здрави Hug

# 79
да честито зъбче Simple Smile
вие лесно сте се справили с прическата , но аз на малкия му режа бритона по една седмица ...

# 80
Добро утро от нас мами, ние се баяхме по - изгубили, но вече сме на линия малко сме хремавички и двете, но се оправяме. Вече ни мъчат и зъбите, а на всичко отгоре се захранваме, вече трети ден ядем картоф, много сме смешни, незнаем още как да гълтаме, но се учим.
Ако можете споделете как се захранвахте вие, кои бяха първите ви храни, домашно ли си ги приготвяхте (ние сме на домашни за сега) или на пюрета? Знам, че във форума има много изписано и го чета, но искам да питам и вас за вашия опит.
Благодаря предварително!

И едно кафенце от нас

# 81
Здравейте Hug
Ванче,добре завърнала се HugАз захраних Далия първо със сварен картоф,после изчаках 3-4 дена и и дадох и морков.Когато видях,че няма реакция и от него,започнах да и смесвам картофи и моркови заедно с АМ.После тиквички и т.н.Ипосле вече ме мързеше да се занимавам с приготвянето им  Embarassed и започнах да и купувам готови пюрета.Пък и да има разнообразие Wink След това вече я записах на кухня Peace

# 82
Здравейте, ето ни и нас най-накрая! Май съм пропуснала цяла тема newsm78...
eli_su, и ние сме на вълна "зъбчета". Така си мисля, де, защото от известно време Део се опитва да си напъха двете ръце едновременно в устата и много ожесточено гризе всичко, до което се докопа. Станал е ужасно раздразнителен и дори сънят му не е спокоен, както преди. Надявам се скоро да се подобри положението, но от друга страна, не забелязвам венеца му да е подут и едва ли зъбчето ще избие в близкото бъдеще. Споделете колко продължава това мъчение Tired?
Иначе пък с апетита няма никакви проблеми (с изключение на злощастния първи опит да го захраня с пюре от броколи Embarassed). Ванче, аз започнах с пюре от моркови на "Гербер" - бурканчетата са по 80 гр, малки и много подходящи за захранване. Опитах и сама да приготвя пюре, но Део не го хареса и изобщо не искаше да го яде. Пък и готовите пюрета са много по-разнообразни.

# 83
Благодаря ви момичета, нека и други споделят опита си!
И ние сме на дневен ред със зъбите, раздразнителни сме, неспокойни врем си целите ръце в устата, до скоро и не  искахме да чуем за залъгалка, а сега с удоволствие си я гризкаме и търкаме с ръце по венците, когато мама ни изпусне от поглед си напъхваме пелената в устата, а съният вече не е същия както до сега, плачем и трудно заспиваме.  Венците ни са оребрени но още нищо не се белее, така че Ани и аз ти съчувствам искрено.

# 84
аз правех всичко домашно , но моето дете не признаваше никакви каши и пюрета ако не му ги смесвах с кърма - нито купените , нито домашните . а иначе ние почнахме с каша с ябълка и после картоф и тн

# 85
Аз пък захраних Сисито първо с тиква, после добавих морковче и след това - картоф. Нататък вече не помня.

# 86
  • до една звездичка
Аз пък захраних Сисито първо с тиква, после добавих морковче и след това - картоф. Нататък вече не помня.

И аз така. До картофа. Него така и не го прояде. Включително и сега.

# 87
Честит рожден ден на LaMariposa ! Пожелавам ти да имаш успех във всичко с което се захванеш,късмет във всичко,което не зависи от теб и сбъдване на всичко за което мечтаеш!

# 88
Честит рожден ден, LaMariposa! С пожелание за здраве, дълголетие и безброй щастливи мигове
А  това е от нас по повод нашата петмесечна радост

# 89
Честит рожден ден на LaMariposa!!!

И Честита месечинка на Део!!!

Общи условия

Активация на акаунт