Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 269
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден  ден на мама LaMariposa! Нека нашите пожелания от мен и Ники, бъдат твои сбъднати желания и само хубави неща да радват твоята душа!

Честит месечко и на малкия Део!!

# 91
Направо ще умра от яд писах писах толкова много и като публикувам ми се е изключил интернета и нищо не стана. Честито на Марипоса и бебе Део после ще намина пак че сега излизаме по разходки. Пфу как ме е яд

# 92
Ама вие сте ме изпреварили! Много ви благодаря, момичета!
И да ви почерпя все пак:

# 93
Честита месечинка на Део и от мен! Да е здравичък и весел!   Hug

# 94
Ани,честита месечинка на сладкия Део Все така да ви радва и прави много щастливи!

# 95
Честит празник на празнувашите със закъснение,но покрай предстояшия рожден ден и кръщенка все не смогвам.За малкия юнак.                                                   И за мама Марипоса с много обич

# 96
LaMariposa  newsm20 Думи нямам за това,което сте направили с Ники  smile3501Това силно ме разтърси,дори се разплаках.Вие сте от тези хора,от които е останала 1 шепа Heart EyesНевероятни хора сте HugНакарахте ме да се осъзная,да усетя човешкото,да се сетя,че все пак доброто съществува Wink Ти знаеш,но и аз ще кажа Бог вижда и не забравя!Дай Боже повече хора като вас!

# 97
  • до една звездичка
LaMariposa  newsm20 Думи нямам за това,което сте направили с Ники  smile3501Това силно ме разтърси,дори се разплаках.Вие сте от тези хора,от които е останала 1 шепа Heart EyesНевероятни хора сте HugНакарахте ме да се осъзная,да усетя човешкото,да се сетя,че все пак доброто съществува Wink Ти знаеш,но и аз ще кажа Бог вижда и не забравя!Дай Боже повече хора като вас!

И аз се присъединявам! Браво!!!  bouquet

# 98
Благодаря ви, момичета, но нищо кой знае какво не сме направили, просто върнахме нещо, което не е наше!  Hug

# 99
LaMariposa, вие ли бяхте? Чух анонса, но не видях репортажа. Това, което сте направили съвсем не е "нищо" - това е доказателство, че честността не е останала само в приказките, а е реалност дори в нашето безчовечно време. Такива постъпки дават надежда, че все още сме хора и трябва да получават възхищение!

# 100
Марипоса   smile3501    bouquet 
Между другото и аз вече захранвам моето, вече достигнахме около 100 гр. почнах и аз със домашно приготвен картоф.
Има си вече и второ зъбче и уж вече изби доста още са му обилни лигите. А най-любимата ни игра е да си лапаме ръчичките със все пръсти.
Колко бързо лети времето, колко бързо расте - кога беше се роди и ето днес вече е на 5 месеца, а от домашните си задължения имам чувството че все не ми достига време да му се радвам пълноценно. Безценни и незабравими са миговете ни прекарани в игри ласки. И все недостатъчни за моите очи. Даже понякога сама предлагам на Елито да си остане вкъщи и да си играем

# 101
Добро утро, момичета! Това е от мен, за да ви подсладя прекрасния неделен ден и защото пораствам с още една годинка Grinning

Браво, eli_su, кога успяхте да се сдобиете с цели две зъбчета!

# 102
Честит Рожден ден Ани!!!
Нека усмивката ти не слиза от лицето!!!

# 103
Ани Бъди много здрава,влюбена в живота,обичана и безкрайно щастлива в прегръдките на двамата ти мъже! Весело изкарване на този специален за теб ден Hug

# 104
Ани, честит рожден ден. Желая ти много здраве и сбъднати мечти

Общи условия

Активация на акаунт