Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 880
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Деси,какво стана със скенера?

Ох,Стискам всички налични палци,всичко да е ОК Praynig Praynig Praynig

Пиши по-скоро,че цял ден ви мисля Hug

# 166

Деси,  Hug, стискам палци всичко да мине бързо и успешно!
  Praynig Praynig Praynig успех и от мен дано всичко е о.к Praynig Hug Hug Hug

# 167
Няма нищо тревожно.Така ми казаха HugВсичко му е наред с главата.Малко се поуспокох за сега

# 168
  • София
Деска,много се радвам и дано няма повече проблеми!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 169
Дани(Джуджето),като се появиш,би ли поправила заглавието на темата-да стане....`Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Борислава и Влади!!! `

За сведения - Борислава на мама Комикс,от 9 или 10 част.Бо е родена в 25-26 гс.850гр. .Бори се за живот с пълна сила Heart Eyes Ще се радвам и Комикс да се разписва по-често тук. HugС нея се засичаме в недоносените Simple Smile
А ние ще се молим и за нейната кукла,която  е  в много тежко състояние PraynigЛекарите не й дават надежди,но всички ние сме с нея!Аз вярвам,че тя ще се оправи! Praynig Hug
Надявам се Комикс ако чете,да влезе и да даде още инфо за малката,тъй като на мен ми е неудобно да тръбя без нейното знание и позволение

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 16:51 от `Деси`

# 170
Успех и на двете мъничета, всички сме с вас и се молим за вас!

# 171
Комикс,Деси Hug Hug Hug

Стискам палци мъниците да се преборят и съм сигурна ,че ще го направят,с толкова много любов с която ги дарявате,просто няма друг начин Peace

# 172
  • София
Ох и аз довтасах тук  Blush
Исках да чета само хубави новини, така че от тук нататък само хубави неща да се чуват  Naughty
Съжалявам , че съкратих името на малката Борислава , но не може да е толкова дълго името на темата  Tired
Деска , стискам ти палци и много кураж  Hug
На мама Комикс още по стиснати палци и дано жаждата за живот на малката Бо да й помогне  Praynig Peace

# 173
Съжалявам , че съкратих името на малката Борислава ,
Дани,аз първо го бях съкратила WinkНяма проблем!Много благодарим Hug Heart Eyes

хайде добро утро Grinning

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 09:49 от `Деси`

# 174
И аз специално влизам, за да прочета за Влади. Деси, радвам се много, че новините са добри.
Стискам палци за малката Борислава!  Hug Hug Hug Много кураж на мама Комикс!

# 175
Момичета и аз стискам палци  Praynig за Влади и за Бо,дано всичко е наред.
Искам да ви попитам има ли някоя мама,която да си взима кухнята от Люлин 3(бл.311),или да си пием кафето заедно,а аз да не знам,че тя е от форума  Embarassed .Лек ден на всички!

# 176
Съни, аз го посещавам това кафенце с малката заради дракончето, но не по обяд, а вечер след работа. Не взимаме кухня, но с удоволствие бих се присъединила към компанията ти някой ден, при хубаво време и възможност.
Сега се сетих, че беше питала неотдавна за танци или нещо подобно. Има в културния дом народни танци - сряда и петък от 17ч., но не знам дали не искат да са над 3 г. децата. Ходи едно съседче, но то е на 3 и половина. newsm78

# 177
отново потвърдиха,че нямаме отклонения на скенера.Докторката се изуми,защото очаквала тъкмо обратното Shocked

# 178
  • София
отново потвърдиха,че нямаме отклонения на скенера.Докторката се изуми,защото очаквала тъкмо обратното Shocked

Браво за хубавите новини!!!

Дано и Комикс ни зарадва така! Изпращаме цялата си положителна енергия на малката Борислава, да се пребори мъничето, много сили на мама Комикс!  Praynig Praynig Praynig

# 179
деси браво за хубавите новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт