Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 397
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
мама Комикс не се е похвалила,ама аз ще я издам Crazy Малката порцеланка Бо е станала 1.500кг. Hug Много късмет и на нея,тъй като и на нея й предстои операция за поставяне на клапичка! Praynig

# 301
  • София
Деси,много добри новини днес даваш,браво на теб Hug

# 302
  • София
Ох Деси  Hug Hug HugБраво на Влади той е нашето малко геройче. Ще се оправи няма начин Praynig
Елка я да те питам като вътрешен човек в градинските дела - какво да занеса в понеделник в градината за почерпка по повод Димитровден за госпожите (да се похваля попаднахме на страхотен колектив и Митко плаче на тръгване от градината. Не иска да си ходи и това е LaughingДаже иска едната г-жа да живее в нас) и децата.

# 303
  • София
Деси,нямах комп няколко дни,сега прочетох...много се надявам Влади бързо да се пребори и вярвам,че ще е така!
Успех и на малката Бо ,дано всичко се нареди и при нея!

# 304
Деси, много  Hug и  Heart Eyes за Влади и за теб!
Нека господ да е с вас и да ви помага!

# 305
  • София
Мама Мони, в коя група попаднахте?

# 306
Здравейте, Люлински мами!!!

"Деси",Господ е с вас.Влади е силно и борбено човече,това си го знаем.Пожелавам му бързо възстановяване,защото само това остана на финала.После от здрави и бели да не се оттървете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме болни.Аз бях близо 1 седмица с хрема,последвана от възпален синузит и усещане за "присадена глава",но вече вървя към оправяне.
Ивон обаче,от снощи е с хрема TiredДано успеем да минем само със Сребърната вода ,КТ и Стеримара.А не дава и да и ги слагам ooooh!

Много се радвам за Комикс.Дано малката Бо продължава все така и скоро да се гушкат с мама в къщи Praynig

# 307
  • София
Мама Мони,направо ме разби с този въпрос LaughingПри нас носят бонбони,бисквитки и сок,както и кафе.

# 308
  • София
Елка,ти да не работиш в градина  Grinning

# 309
  • София
Момичета,не помня дали ви споменах,но скоро снимаха в центъра,в който ходи Бубка,репортаж за монтесори терапията.Ще го дават в понеделник в програма Здраве на БНТ.Мисля,че би ви било интересно,темата е

ТЕМА: Педагогически системи: Монтесори, Валдорфска, Неогея
ГОСТИ: Евгения Пирянкова – педагог

# 310
здравеите момичета
Деси браво на малкия юнак бързо възстановяване му пожелавам Hug Praynig
дано всичко е наред и с малката Бо

# 311
  • София
Елка,ти да не работиш в градина  Grinning
Мдаа  bowuu

# 312
Валенце,ще гледам да не го изтърва Simple Smile

# 313
  • Пазарджик
Деси дано всичко е на ред след операцията PraynigЖелая на малкото геройче Влади бързо и безпроблемно възстановяване и от тук нататък едно весело и безгрижно детство! Heart Eyes
Стискам палци и за малката Бо Hug

# 314
  • София
Елче,като каква ако не е тайна Wink

Общи условия

Активация на акаунт