Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 397
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Валенце,първа смяна е.Понеделник,Сряда и Петък е първа.Вторник и Четвъртък е втора.Да ти дам телефон,ако искаш да и звъннеш за всеки случай,да ти каже кога да идете,да не висите с болните отпред?

# 271
  • София
Да,Ади,прати ми на лични!Бубка май я боли ухото,поне така ми изглежда...като не може да си каже. ConfusedЕдва заспа.Има нещо като задна хрема и хърка като за световно.Няма никакви сополи ,нито нещо друго тревожно.

# 272
  • София
И аз днес ще водя Камен на доктор.Събуди се с ужасна кашлица,та не отидох на работа.Дани,няма да съм там в петък,но ако времето е хубаво може да изляза от нас да се видим Wink

# 273
  • София
Водих Бубка на лекар.Има задна хрема и храчките отиват към евстахиевите тръби.Според лекарката ушите и не са възпалени,а запушени.Затова и ги натиска постоянно,защото са се запушили.Няма смисъл да и капвам капки,каза.Изписа ни противоалергично-Ксизал.И спрей Олинт за носа.Нищо друго каза да не давам,нямало смисъл.Гърди и гърло съвсем наред.Обаче нощта мнооого хърка,а сутринта взе и да кашля,но такава отхрачваща кашлица.Докторката каза и сироп за кашлица да не давам.Само Ксизала.
Много съм доволна от прегледа и от Груева.За първи път водя децата при нея,нали ни е от 1 юли лекарка.Бубка от две години не дава да я преглеждат-откакто и биха една реваксинация.е сега не само че даде,но дори беш щастлива и доволна.Даже гърлото и видя без шпатула.Направо невероятно.
Запознах се и с Роси.
Елка,дано не е нещо сериозно!

# 274
  • София
Валенцето, много се радвам, че се запознахме!  Hug Дано бързо ви минава. Аз също съм възхитена от Груева - много е мила, усмихната, вежлива, има хубав подход към дечицата и честно казано и имам голямо доверие. Братовчедка ми е при нея от много години (вече е на 17 г.) и е адски доволна.  Peace
Деска,  Hug Чакаме новини и ви стискаме палци.
Хубав ден на всички.

# 275
  • София
Къде е тази Груева?

# 276
  • София
В 6-ти.

# 277
Здравейте мами,
има ли от вас такива които са захранвали късно-след 5-6 мес с пюрета и тн, защото си имам кърма а моя док казва че можело анемия да получи ако не му се дават вещества които има в пюретат след 4ти мес ?!
пишете по въпроса има ли проблем захранване след 5-6 мес
и мерси на всички
ще се радвам да чуя мненията ви

# 278
Напоследък всички педиатри препоръчват захранване на бебето СЛЕД 6 м.Кърмата е напълно достатъчна до тази възраст.Да не говорим,че много деца не се захранват от първият път(стават тревожни,нарушават си режима,нервничат и т.н) и тогава се препоръчва прекъсване на захранването и възобновяването му след минимум 2 седмици,кото значи към края на 7м.
Моето дете,въпреки,че беше на АМ е захранено на 5,5 месеца.
Сега работим за второ и живот и здраве като стигнем до захранване,ще захраня след 6 м.
Според мен ранното захранване (стига да не е по медицински причини(запек например) е излишен стрес и за стомахчето(дето до края на 3 месец е било с колики) и за детето.

# 279
 Praynig Praynig Praynig
Господ днес да е с моето малко момче!В момента оперират Влади!Запалих свещичка и се помолих за него!Помолете се и вие!
 Praynig Praynig Praynig

# 280
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Деси!!  Hug Flowers Four Leaf Clover

# 281
"ДЕСИ" Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigВсичко ще бъде наред. HugГоспод да ви пази Praynig

# 282
# 283
# 284
  • София
Деси,стискам палци всичко да е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт