Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на Зита! Много щастие, любов и успехи!

# 601
  • София
Зита,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди все така усмихната, лъчезарна и позитивна. Пожелавам ти много щастие, любов и късмет.

# 602
  • София
Здравейте и от нас най-сетне. Имам лоша и сравнително добра новина. Почвам с лошата: за съжаление се оказа, че е хемоглобинът на Калин продължава да пада и януари ще има нови изследвания и ще ходим на детски хематолог. Оказа се, че има и изменения в кръвните клетки, т.е. най-вероятно ще е като мен с таласемия. Затова и страхът ми от лекарствата се оправда, добре, че попаднахме на свястна педиатърка, иначе сигурно отдава да са ни изплескали желязото... Моля, който е ходил на детски хематолог или има информация, да сподели, защото ще трябва предварително да организираме всичко. Ето и сравнително добрата новина: в момента ви пиша от... Козлодуй. Изместихме се на пожар при безброй въпросителни, но днес вече мога да кажа, че сме почти добре. На никого не пожелавам да се мести така без предварителна подготовка и с малко помощ поради пустия осми декември и Никулден... както и да е, справихме се някак, а и още не сме се развели  Mr. Green

ЩЕ МИ ЛИПСВА ЛюЛИН, ОПРЕДЕЛЕНО, А НЯКОИ ОТ ОБИТАТЕЛИТЕ МУ - ОСОБЕНО МНОГО  Hug Hug Hug

# 603
Зеленко, много  Hug Hug Hug за теб и малчо. Дано да ви е на късмет новата къща!!!
Зита, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет!!!

# 604
  • София
Зелено човече, по мои сведения най- добрите хематолози - детски са в ИСУЛ- детската хематология. Много добри отзиви съм чувала за доц. Константинов. Той даже е завеждащ отделение.
Успех и дано всичко да е на ред при вас.

# 605
  • София
Зита,честит рожден ден и от мен на патерици Blush,пожелавам ти много щастие,здраве и любов Hug  bouquet

# 606
Зита,честит рожден ден на патерици

Зелено човече късмет и успех  bouquet

# 607
Зита,честит рожден ден на патерици

Зелено човече късмет и успех  bouquet

# 608

ЩЕ МИ ЛИПСВА Люлин, ОПРЕДЕЛЕНО, А НЯКОИ ОТ ОБИТАТЕЛИТЕ МУ - ОСОБЕНО МНОГО  Hug Hug Hug

Миличка, напълно те разбирам. Ние с децата напуснахме Люлин и сме в Петрич от края на април месец, само дето при мен обстоятелствата бяха много гадни, но определено останаха много приятели там, за които се надявам да си останат такива. Но с  време се свиква с всичко, важното е да има спокойствие и домашен уют, без значение къде живее човек. Ние с децата намерихме това нещо при нашите. За това и  не съм писала от толкова време.
Прегръщам ви всички.
Честит празник на всички студенти. Приятно изкарване  тази вечер.

# 609
  • 1st floor
Девойки , здравейте! Искам да попитам знаете ли как се казва детския клуб във втори , на гърба на Т-маркета и ако сте ходили там, ще се радвам за отзиви...

# 610
Благодаря на всички за посрещането Wink

Деси, ние май сме сравнително близо...

Зита, Честит Рожден Ден   bouquet

Мис Деменоар, аз преди години съм поръчвала такава торта с глазура - захарна снимка от Двете Фукли на Ботев - ако искаш провери дали още правят. А сигурно и по много други сладкарници би трябвало да правят - беше много популярно по едно време  newsm78

# 611
  • София
Онзи ден минах от там и го ремонтират. Май вече не работи.

# 612
Зелено човече, моята таласемия я следи д-р Радинов в Токуда.

Казаха ми, че след шестия месец на детето, може да се предположи дали има или няма таласемия. Иначе, както знаеш след навършване на 2 години се установява със сигурност.

# 613
Благовеста, аз се чудех къде се загуби! Успех ти желая!
Поздрави на всички по случай празника, мен ми е малко мъчно, че като знам какви купони вдигахме из кръчмите на Банско!

# 614
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА АНАСТАСИЯ!
Мис Деменоар, пожелавам ви весел празник, с много усмивки и радост!

ЧЕСТИТО и на именниците! Днес е Св.Анна!
Зеленко,  Hug, дано при Калин всичко е наред след изследванията и консултациите, а макар и от по-далече, включвай се тук.
Благовеста, и аз се питах къде сте, пиши как са децата Hug
За клубчето до Т-Маркет, казваше се Цветното, но така и не разбрах работи ли и кога. май само кафето към него функционираше.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 08:50 от Mira_p

Общи условия

Активация на акаунт