Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА АНАСТАСИЯ!
Мис Деменоар, пожелавам ви весел празник, с много усмивки и радост!

ЧЕСТИТО и на именниците! Днес е Св.Анна!

# 616
Здравейте,дами и честит празник на именниците дне!
За клубчето-да Цветно се казва,но честно казано досега не е работило по предназначение(освен на откриването).
Торта поръчвам по мой модел със снимка всяка година от Неделя,но ходя до тази до Мола-пускаш им снимката по e-mail и след 4 дни си взимаш готовата торта.

# 617
Честит имен ден на именниците днес.
Благодаря ви момичета. Добре сме си тук. Децата тръгнаха на градина, аз започнах работа в застрахователна компания, но за съжаление няма работа и си търся хора които да се застраховат при мен.
Разведох се, делото мина добре за мен, но какво преживяхме само ние с децата си знаем, на никого не го пожелавам. За това казвам, че ако някои има подобни проблеми бих помогнала с каквото мога, най-важното е  да се осъзнаят реално обстоятелствата и   когато се вземе решение подслон да има, просто човек да се махне от неблагоприятната среда. Но това нещо не е за такъв форум.
Въпреки,  че вече не живея там ще надничам тук, има и хора  с които съм се срещала от форума и ми е приятно да ви чета.

# 618
  • София
blagovesta  Hug
Честит празник на празнуващите  bouquet

# 619
Добро утро момичта
Днес май ще си стоим в къщи цял ден Crossing Arms
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички който празнуват днес

Честит имен ден! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци,веселба и така до сутринта

# 620
Честито на всички празнуващи!
Желая здраве щастие и много сбъднати мечти!
Честито и на именниците днес! Да бъдат винаги обичащи и обичани!

# 621
  • София
Казаха ми, че след шестия месец на детето, може да се предположи дали има или няма таласемия. Иначе, както знаеш след навършване на 2 години се установява със сигурност.

Да, така си е. За съжаление предположението е, че ще има, а и хемоглобинът е нисък и продължава да пада. Та да видим специалистът какво ще каже през януари...

# 622
Момичета, добро утро, благодаря за пожеланията за РД на Анастасия вчера, но нямах време да мина да ви "почерпя"...тези дни не съм никак във форма  Sad,  но изкарахме добре рожденния ден вкъщи, въпреки лошото време, липсата на някои другарчета и неразположението, което ме е налегнало тези дни (смазан крак от паднал радиатор вкъщи и страхотно възпаление на окото, плюс тежащия 8-месечен корем, в резултат на което едвам гледам и се движа...), но добре, че майка ми и кумата ми дойдоха и се погрижиха за яденето и подредбата (впоследствие и измиването на чиниите  Embarassed Blush  )
 И в този ред на мисли, моля да ми препоръчате очен лекар в Люлин за платен преглед

Ася получи големите подаръци от роднините най-вече, но най-голям хит беше новото й плачещо и оригващо се бебе с кът за повиване, хранене и т.н. така се грижи за него, голям тренинг за това, което предстои   Praynig Другите подаръци дори останаха неотворени....
Тортата, която в крайна сметка поръчах от Рицка, надмина очакванията ми- беше направена по-красиво и от снимката, която им занесох за макет (Стефани от Мързелград) ! Просто бях очарована и ми беше жал да я разрежа.....Просто толкова вълнения бяха покрай тази торта със Стефани, че имах чувството, че е мойто творение  Blush  Трябваше нея да занеса в градината, защото вкъщи в крайна сметка бяха само 5 дечица...но исках да е за вкъщи, за да я наснимам. Ето малко снимки от нас: http://picasaweb.google.com/marina.bilcheva/AnastaciaS4th?feat=directlink

# 623
Mis-Demeanor, честито на патерица, да ти е жива и здрава! Много е сладка! А ти как можа да пострадаш така, за теб много  Hug

# 624
Mis-Demeanor, Честита рожденничка на патерици!!
 Hug Hug Hug

Тук, в Люлин добър очен не мога да ти препоръчам. Но на мен ми спаси очите д-р Чаушев в Токуда... Но е бая далечко.... Sad

Днес се очертава хубаво време и мися да се възплзвам, да направя една  разходка из квартала!!!

# 625
  • София
В 26-та п9ка очния е добър. Мисля, че се казваше д-р Симеонов, не съм сигурна. Четни сутрин, нечетни следобед. Работи със здравна каса.

# 626
  • 1st floor
В 26-та п9ка очния е добър. Мисля, че се казваше д-р Симеонов, не съм сигурна. Четни сутрин, нечетни следобед. Работи със здравна каса.
Peace подкрепям - за името и  аз не помня, но смяната е вярна Laughing...страхотен лекар - винаги при него ходим цялото семейство...

Тортата, която в крайна сметка поръчах от Рицка, надмина очакванията ми- беше направена по-красиво и от снимката, която им занесох за макет (Стефани от Мързелград) ! Просто бях очарована и ми беше жал да я разрежа....
Тортата наистина изглежда много хубава. Скоро и аз имам рожденичка вкъщи и искам да те попитам каква е цената /ако е удобно/ и в коя Рицка я поръча - тази на кооп. пазар ли?

# 627
Ей мерси, но късно видях отговорите ви и ходих на частно в Медивата, печена се оказа тази  д-р Капурдова.
А за тортата- от Рицка на ко-оп пазара, 16 парчета по 2.80/лв= 44.80 лв.

# 628
Момичета, защо ви няма, едва на трета страница открих темата.
Пропуснали сме рожденния ден на Алекс на Съни -Мъни и на Владислава на Владиники! Да са здрави и много весели и послушни!
Но и днес има рожденничка според първа страница!
Честито на Радостина на мама Мимозе! Много здрава, весела и щастлива!

# 629
Пускам отделен пост, за да не развалям предишния, но имам питане - някоя от вас да работи или пък да има близки, приятели, работещи в Национална кардиологична болница дето е при ІІІ градска. Търся контакт, защото майка ми е в интензивното няколко дни и искаме повече информация. Благодаря предварително, ако имате познат и е удобно - моля пишете ми на лични.

Общи условия

Активация на акаунт