Носите ли сутиен когато сте вкъщи?

• 10 619
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
Винаги съм съсъ сутиен в къщи , навън ..... Не ми е удобно иначе...Въпрос на навик може би
Единствено спя без него. 

# 91
  • София
Нося сутиен дори когато спя. Преди да забременея спях без сутиен, но по време на бременността много ме боляха гърдите и станаха огромни и навика ми остана, сега не мога да спя без......

# 92
Аз нося,само когато спя го махам.Не ми е удобно да спя с него.

# 93
  • На земята, която е всъщност звезда.
Големината и формата на бюста ми позволяват да ходя без сутиен - затова не нося изобщо както навън, така и вкъщи. Само в краен случай, когато обклеклото го изисква. Когато съм със сутиен, направо се задушавам.

Peace

# 94
  • Варна
Зависи от горната дреха с която съм.... ако е по-широка или прозрачна слагам, но винаги е от този вид: http://ec1.images-amazon.com/images/I/41juhTxny8L._SS260_.jpg
За на вън слагам задължително, лятото си позволявам от време на време без Simple Smile

# 95
Винаги съм със сутиен, не ми е удобно иначе. Не го свалям даже когато спя, дали е вредно това? newsm78

# 96
Не е вредно въобще напротив така се оформят гърдите и няма да увиснат не се притеснявай да носиш сутиен по всяко време щом си свикнала.

# 97
Само, когато съм сама вкъщи ходя без.Ако имах малък бюст щях целодневно така да се разхождам, но за съжаление не мога да си го позволя.

и аз така Grinning

# 98
  • Варна
Първата ми работа като се прибера е да се преоблека и да го махна.

# 99

Големината и формата на бюста ми позволяват да ходя без сутиен, слагам сама като излизам навън.  Peace
Първата ми работа като се прибера е да се преоблека и да го махна.

Хехе, и аз така – чуствам се много по свободна без него.

# 100
Случва се, но по принцип...не!

# 101
  • Варна
Аз само спя без него. Не ми е удобно да съм без сутиен...  Thinking може би не харесвам гърдите си - не знам, не мога да преценя Tired

# 102
  • София / Перник
Откакто родих нося постоянно сутиен. Преди това го махах през нощта, но сега ако спя без него почва да тече кърма Sad Чувала съм, че е препоръчително да се носи, за да е стегнат бюста, но едва ли само това ще помогне Simple Smile

# 103
аз вкъщи много рядко ходя със сутиен. но когато съм навън винаги го слагам, ако изляза без все ще си мисля, че всички ще гледат как ги мятам  Joy

# 104
  • UK
Не нося сутиен вкъщи, а понякога не нося и навън (зависи от дрехата) и докато мога да си го позволя ще е така Wink

Общи условия

Активация на акаунт