Пожелавам ти да намериш решение и моят съвет е това да стане скоро, защото само си тровиш живота, а сега е най-ценният момент от живота ти, да се радваш на габко, вместо да се тормозиш...Ако мислиш, че можеш да живееш с този човек, давай смело напред и направи каквото зависи от теб, но ако не си убедена - обръни страницата вече окончателно.
С теб сме, каквото и да решиш.
Прегръщам те!!!
Много гадно ми стана...
Сърничке - ние сме със същата гимнастика

Линет - да, 16 и 116 спират точно тук на Камела, така му викат на това кръстовище, може там да те чакаме и да отпрашим после към кафето

Инкс, Мики, Мамбина и всички, съпричастни към кърмаческата ми одисея
- прегръдки
Аз днес закрепих положението, тръгна кърмата, явно е искало повечко цедене, вчера се налях насилствено със 3 литра сок, изядох доста бадеми и днес е ок положението. Но няма да е задълго, времето ми ще става все по-малко, съответно и цеденето ще намалее. Та, по естествен начин ще спре кърмата, затова съм решила да карам докато не се случи това. Не искам да се тормозя, както Мамбинка е казала - важното е мама и бебе да са спокойни, така и смятам да действам, без нерви и обвинения какво е било или е могло да бъде...Гушки за всички ви

Карелия - направо коремът ми е като тесто, от това по-точно опредление не намирам
Луди ли бяха, какви бяха...Сега моите питанки и споделянки

1. Как е правилно да се броят милилитрите, изпити от бебето - според водата, която се налива в шишето, или според готовият разтвор (водата + лъчижките АМ)?
2. Ако пропуснете да дадете Вигантол сутринта, преди първото хранене, кога го давате - като се сетите или пропускате деня? Защо точно сутрин се дават капките?
3. На кой номер дрешки сте вече - според стандартната номерация, както и според другата (по турските и английските дрешки гледам от 0 до 3, от 3 до 6 и т.н.) Миналата седмица обнових гардероба с дебели есенно-зимни дрешки, като повечето неща (боди с дълъг ръкав, ританки, блузки) взех 26 номер, а панталонките и гащеризоните 24
Стават му 26 номер, малко ръкавчетата са свободни, но изглежда по-добре така, вместо да го стяга 24 номер...Чувалчетата за спане ги гледах, с намерение да купя, обаче ми се сториха ужасни като модел и материя,във Вис Виталис ги гледах..засега се отказах.
Май предпочитам да облека бебето добре, да го завия с по-нормална пеленка и така...макар че сигурно няма да си стои завито занапред, ще рита повече и не е хубаво да се разчита на пеленката само...
Сложих обиколници на кошарата - ние сме със сгъваема с мрежи отстрани и става течение отвсякъде - не ме питайте с какви иновации и хитрости ги сложих, но стана супер. Споделям начин за тези, които искат да сложат, а мислят че не може (със сгъваема кошара) - купете от тези обиколници, които са с цели парчета - две дълги за дългите страни и 2 малки за малките. Идеята е, докато е на второ ниво кошарата, да се подпъхнат леко между матрака и мрежата, горе да се завъртят и връзките да се закрепят за щипките, с които се държи нивото. Тъй като обяснението стана ужасно, ако някой се интересува, ще пусна снимка. най-вероятно обаче не съм първата, открила топлата вода, ама да си кажа де
За масажите и коликите - днес се чух с моя близка дружка, която се занимава с лечебни масажи (физиотерапия), тя се посъветва освен масажа по коремчето, да правя такъв и долу на ходилата, пак с кръгови движения, тъй като там са точките, отговарящи за червата. Днес направих, ама за ефект не мога да говоря, щото Ивчо днес е спокоен, пу пу пу, ама да видим като стане 7-8 часа какво ще прави...

Водех го на плаж първите два дена,но после се отказах,защото му излезнаха пъпчици по бузките и реших,че съм го претоплила.
А и мъжа ми с неговите обвинения,че ще уморя детето...
И така,разхождаме си се тук из комплекса.Ще кача снимки след малко.Изпуснах и 40-ия ден на бебчо
Мъжа ми не иска да правим нищо в леглото
Офффф
.
.

На въпроса с дрешките - не знам точните номерации. Най-малките вече започнаха да умаляват, но много от тези, на който пише "новородено" все още са ок. Скоро трябва да купя още няколко по-плътнички, че имам предимно бодита с къс ръкав и много малко ританки.