Цветен прашец, азвъобще не давам чешмяна вода , а само изворна на Девин.
Лорка, и на мен 500мл ми се струват доста. Нико пие много чай в сравнение с други бебета на неговата възраст , а се получават 100-150мл на ден.
Дейзи, много кофти. Българска работа...

Деси-дес, ние също бяхме на дактарин. Изчисти ни след 3 намазвания, но аз мазах цяла седмица по съвет на педито. Беше ни изписано 3 пъти на ден по около едно грахово зърно. Мажех с клечка за уши.
Добре дошла на Надя! Радвам се че отборът ни се увеличава...
Миа-ата, дано по-скоро се оправите. Ти пишеш все едно за моите страхова - каката ин ще тръгне на градина сега на 23 септ. и аз съм в ужас какво ще правим ако вземе да мъкне болести през 3 дена...
Като знам какво беше ня яслата... 
Ние днес изкарахме страхотен плаж с Кари. Тя се заигра с една какичка - скачаха на вълните, плискаха се и въобще беше голям купон...Сега спи като трупче...

.
, но сега сама започна да разрежда и стигаме до 2 пъти.но пък предпочитам да е по-често,защото сега трябва да се изцеждам,което ми отнема половин час, а ако беше тя, за 5 мин.и пак обратно в леглото.
да уточня че се цедя,защото тя сучи спейки и то много малко,само от едната гърда,ако реша да я преместя на другата вече не мога да я събудя. иначе пък през деня се храним доста често.
. Било е въпрос на мъничко информираност, но тогава нямаше откъде.

Ами стигнах до дохранване. Започнах да давам АМ и да тъпча детето с него. Добре че поне първо давах цица, после шишето. Така продължихме до 4-тия месец, когато постепено намалих добавката и я елеминирах, като си казах, че ще кърмя по-честичко, ако се наложи и о, чудо! Детето сучеше и се оказа ,че няма нужда от добавка. Аз обаче като лудите продължавах вечер да цедя и да давам от шише, че да видя кво изяжда

: