ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 12 981
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,мамчета!
Добре дошла на Надя!Честита ти радост!  bouquet
Аз да се похваля-моят бръмбар миналата нощ направи почти 9-часова пауза! #Crazy Чак се уплашиих и постоянно ставах да го проверявам дали диша.Това беше рекорд.
Стеф,относно мехлемчето Бейби нос,мисля,че детето по-скоро се упоява от миризмата Joy Joy Joy затова кротува Joy

# 76
  • София
Здравейте!Много приятно беше на срещата HugМен щяха да ме бият,че много се забавих,а бях оставила баткото с таткото да работят в офиса.Е,преди да отидат на работа минаха да се покажат LaughingБяхме любопитна гледка-една кърми,друга храни с шише,трета сменя памперси,четвърта бърше повърнато Joy hahaha

# 77
Хе хе, мамчета, много сте сладки по снимките, а бяхте ли шумни, а? Следващия път може и с моето щурче да се отчетем за срещичка Peace
Ние се завърнахме вече, отвзехме си и от морето, готови сме за есента Mr. Green Растем си, дебелеем - за близо 2 месеца сме с 2.3 кг и 11 см в плюс, с кърмичка, без водичка и чайчета.
Вигантол давам по капчица на ден в устата, Пентаксим ще сложим след като навършим два месеца и половина, предполагам ,защото се родихме две седмици преди термин. Започнах да я слагам в слинга вертикално, заспиването и кротуването там е безотказно.
Стеф, за храната кога се отразява на кърмата, предполагам е индивидуално, но при мен ефекта се появява обикновено на следващия ден.
Гале, и ние плачехме след баня, но при нас беше очевидно от студ, защото ревеше и трепереше. Срам не срам, признавам, че подухвам с едно сешоарче отдалече след баня. Така поне мога да си свърша всичко, дето съм си намислила по тоалета на младата дама.
Рал, радвам се, че с адашчето сте добре Hug

# 78
  • Русе
Ние днес се къпахме без стойката за новородено - вече ни е малка  bowuu Joy

Тази пуста млечница мисля че пак се появява... newsm78.Виекак се преборихте с пустите гъбички.Аз фунгостатин ни изписаха ама е пак излизат.Днес взех на своя глава ДАКТАРИН,някой ползвал лиго е?

# 79
Deasy_des - абре ти ли беше взела цели 2 опаковки фунгостатин? Ако няма ефект след няколко дни се сменя с друго, защото явно са резистентни. Гъбичките се лекуват точно от 5-6 групи антибиотици, за уста не знам колко видове лекарства има но щом с едно не стават няма смисъл да се тъпче детето пак със същото, обаждаш се на педката да го смени. Дактарин ние ползвахме - за 3 дни се изчисти устичката - беше на 17 дни тогава.

Стеф - различно - понякога чак на следващия ден, понякога на следващото кърмене още.

Ние днес се изакахме слава богу!!! 4-ти ден ни беше!

# 80
daesy_des ние използвахме Дактарин и при нас афтите  се изчистиха за около 3 дни и за сега не са се появили отново.Аз мажех малката като си слагах на пръста кремчето,за да достигна до по-задната част на езика или й го слагах на бибата.Момичета може ли някой да ми изпрати паролата за албума?

# 81
  • Русе
Педиатъра ми е извън бг  Confused и за това няма как да го попитам.Колко пъти на дет мажехте с Дактарина,че пише че било за бебечета над 6 месеца и ме е страх да не предозирам ,а да си чакам педкото до понеделник пак ще пламне цялата уста #Crazy

# 82
Ние мажехме по 2 пъти-сутрин и вечер

# 83
На мен педи ми каза по 4пъти на ден  Peace
За 2дена ни се изчисти езичето  Peace

# 84
  • Силистра
Здравейте!
Не съм писала от сто години. Но баткото домъкна от морето повръщане и разстройство, та сега аз и Ники сме в едната стая, а татко и и Ванко в друга. Това обаче не попречи и аз да се тръшна, добре че беше само за 24 часа. Много ми беше странно да сменям памперси номер 2  за малчо и 6, за баткото. Милич на 5 г се учи да ходи едва ли не на ново. Според свеки водата във Варна била такава заразна  newsm78, вие момичета как се справяте целогодишно? /понеже Ванката ходи във Варна с майка ми и баща ми, просто трябваше да имз виновен за случилото се/ Дано само Ники не се разболее

Днес малкото ми момче направи 40 дни, ходихме до църквата за пречистване и четене на молитва.
Обещавам да пиша по често вече
Хубава нощ   bouquet

# 85
Добър вечер и от мен  Hug
daesy_des столчето наистина е страхотно,само се дразня че като пазаруваме по магазините и не става да се слага на количките Twisted Evil и трябва да нося столчето и отделно да бутам пазарска количка.Иначе много го харесвам,защото бебка не стои изгърбена (едни наши познати имат друг модел на чиполино и бебока им стои много свит,все едно е седнал)
Благодаря много на мамите които ми дадоха инфо относно захранването. Аз се притеснявам,защото нямам много кърма  Embarassed чак ме е срам да кажа какво е количеството. А имам огромно желание бебка да е само на кърма ,но  Sad и мислех че в такъв случай е по добре захранването да стане по отрано ( 2 месеца ми се струват много рано за захранване)

# 86
Здравейте и от мен!
Днес ми е лош ден Confused.Сутринта тръгвам за плаж и какво да видя количката ми я няма.Някой през нощта е влязал в двора и изнесъл.Оставили са или е паднала едната играчка и пелината.Напряво полудях, чувствах все едно са посегнали на детето ми.Как не ги е срам на бебе количка да крадат , нямам думи  #2gunfire.Преди обед ходих до Бургас да купувам количка.
Исках и др. да пиша, но утре ще продължа, защото много ми се спи.
Лекааааа  Hug

# 87
  • София
Дейзи,много неприятно  Cry.Ама на тия много им пука,такива и на инвалид количката ще вземат,ако ще изкарат пари  #Cussing outАма как е при вас?Става ли за плаж,че тука стана зима ,цял ден едни листа капят,а вечерта е страшен студ.
Лилчо,а ти откъде знаеш колко ти е кърмата?Нали знаеш,че изтегленото с помпа не е показателно,3 помпи смених,и нищо не излиза,а София е в състояние да яде по 1 час, и все преглъща.То ако си мислиш,че нямаш- няма и да имаш,всичко е в главата се убедих.

# 88
Mime-to  пробвам по някога по едно две хранения само на АМ за да може да изцедя всичко и да видя колко кърма има за хранене за да знам с колко да я дохранвам. Помпата ми е на Авент мисля че изцежда всичко (но може и да съм в заблуда,защото понякога като стисна с пръсти пуска още,а з помпата нищо не излиза).Не знам вече какво да правя,много ми е гадно че не мога да си храня детето изцяло с кърма. Пия всеки ден чай за увеличаване на кърмата,от този на Хипи изпих поне 8-9 опаковки,сега пия от българския. Винаги си мисля че аз някъде съм сгрешила за да нямам достатъчно кърма ooooh!

Дейзи,тия са направо за разстрел #2gunfire

# 89
  • София
Ако трябваше да слушам моята лекарка и аз сега щях да дохранвам.Първия месец и се стори ,че София малко наддава,и да съм се изцеждала и със шише да давам каза.Добре,че съм инат и си продължих с кърменето на поискване.Сега втория месец каза,че не можело за 2 месеца да качи 2800 при положение ,че се роди 2000,та по тоя случай да спирам нощните кърмения,е било много.Мисълта ми е ,ти си знаеш,но като дохранваш как очакваш да ти се увеличи кърмата  newsm78.А точно помпата на авент нищо не ми дърпа.Само на медела малко,но не повече от 40 мл.
Аз не си спомням, защо дохранваш?Как разбрахте,че кърмата ти е недостатъчна и какви мерки взе,преди да почнеш АМ?Да не би да си избързала ,а да си имаш достатъчно.
Ако нямаш желание,или работиш,или нещо друго ,добре.Но щом искаш да кърмиш и се тормозиш ,направи всичко възможно.Четох как осиновителки се стимулирали за кърмене ,та за това казвам ,че всичко е в главата.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 01:04 от Mime-to

Общи условия

Активация на акаунт