ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 12 976
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
  • При децата ми
Здравеѝте и от нас! Simple Smile Да се разпиша и аз в новата темичка. Много е хубава!

Малката спи сега та да използвам намалението! Mr. Green За вигантола нашата докторка ми каза да давам по 2 капки с няколко капки кърма.
Галето123, нашата мома също много плаче, но преди по време на и след баня! Shocked Страхотен рев и това е всяка вечер! TiredНе е гладна със сигурност, защото пробвах да я кърмя вече няколко пъти малко преди баня, освен това дремва и по малко навън пак преди баня... Sad Успокоява се чак когато я облечем и я сложа на гърдата.
За коликите, незнам, но имам чувството, че наистина и помагат kапките. PraynigАз давам Еспумизан. Praynig
[color=violet]Добре дошла на новата мама!  :[/color]  bouquetНадявам се, че ще се чувстваш добре при нас!
Юле, и аз Николета не я изправям да се уригне през ноща.

Лека и спокоѝна нощ от нас! Ние ядохме в 10ч., сега да видим в колко ще се събуди? baby_neutral

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 10:33 от Hrispa76

# 61
  • Велико Търново
Мама на Александра / lilcho13, да, обсъдихме с педи захранването. Тя предложи сокчета, аз и казах че няма да и давам и точка по темата. Моя съвет е да прочетеш тия статии:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18199
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18208
Моята майка (70год.), 3 деца, като и обясних с 2 думи и се съгласи, че е така, въпреки че не си е гледала така децата:)
Хриси, буди ли те нощем много често?

# 62
Вода и Иво не пие, обаче си мисля, че като на доза АМ изпива по 120мл. вода - значи приема достатъчно на ден Laughing

Гледам говорите за Вигантола, аз съм в шаш - вчера бяхме на консултация, Иво вече е 6.300, казаха ни директно 4 капки, тъй като досега не сме приемали, а и наддаваме бързо..листовка не съм чела, така че ако знаете - нормално ли е по 4 капки?

Искам да похваля Бейби нос - едно немско мехлемче, лев и седемдесет струва, загрява коремчето и успокоява, тази вечер минахме без рев Praynig

Имам и друго да пиша, обаче съм много уморена...

# 63
  • Русе
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 917a9acaec23bcdc6 - това е нашата активна гимнастика - много съм доволна както вече споменах от нея.

Добре дошла и от нас на новата мама    bouquet         nadq1988

По отношение на чая или водата и ние пием само ако сме гладни,иначе неще и да чува за подобни напитки Laughing

Честито християнче на Напетя !!!!  bouquet

Моят мъник се мисли за много голям и почти не иска да лежи - иска да е на раце, но в изправено положение за да  си върти главата и да се прави на важен hahahaДнес лекичко ме попобърка,нищо не признаваше никак ни можех да го излъжа,оставя ли го да лежи и започваше да ми зяпа насреща направо ми се караше,мълчи и се кефи само когато е прав,а аз се притеснявам все пак мисля им е рано да се опитва да си държи гърба и главата изправени,а то дивото точно това прави - отделя си тялото от моето и си върти главата и се пули че всичко му е интересно,дали е проблем или щом си е преценис че може да не се шашкам,че може да си направи нещо така  е аз естествино му придържам гръбчето и главичката,но знам лиnewsm78

http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-2-meseca.411652.14630922 - Гарджето на мама е това  Joy

Мама на Александра / lilcho13 - и ние сме с такова столче заколата,но нашето е зебрата - много е добро и удобно.Доволна съм от модела Peace

# 64
Добър вечер Hug
Влизам само да се отчета с няколко снимки от днешната среща - беше изключително приятно!!! Ето ни: http://julskimami.snimka.bg/dating/tova-sme-nie.345590.14632929.big

Утре ще се включа по-активно. Лека нощ Hug

# 65
Здравейте и от нас  Hug
Вече сме на 2месеца утре ще кача снимки.За съжаление днес имах ангажименти и не можах да заведа бебчо на консултация, но в понеделник ще трябва, че и Пентаксима ще трябва да слагаме.
Стеф - ама вие верно много бързо надавате, мисля , че е от АМа е така.За капките ми се виждат много, не знам щом така са ти казали те си знаят.
Емили - това през нощта стана като навик, той толкаво и суче, но да се запиши  Wink.Аз кърмя не по 6-7 пъти ами 12-15 на денонощие Mr. Green, пълна лудница ooooh!.През деня сме нещо като режим горе долу на 3часа, но през нощта изцяло на поискване и това ме побърква.Още малко и се връщаме в София и ми се ще да си спи в кошарката както и аз при мъжлето Wink.Тази нощт ще опитам с водичка Peace
Момичета много сте сладки на снимките  Peace, голяма атракция Grinning
Лека и спокойна нощт  Hug

# 66
Днес за първи път бебка изпи 40 мл вода, подсладена, щото като чуха, че не е акала нашите (мед. работници) пак решиха, че водата е панацеята на всичко и тя понеже без захар не я ще и пие макс 10 мл - айде със захар. Утре ще им натрия носовете, защото пак не се изака ЕСТЕСТВЕНО. Но чух неща от рода на това, че щом бебето ревяло - а тя днес ЦЯЛ ДЕН не е спряла да мрънкоти - значи все нещо не е наред, нещо не била получила достатъчно, направо един познат днес ми каза - аз затова казах на нашите - направете си едно дете - щото все съвети му давали. На фона на целодневния рев на детето да чуеш, че си некадърна и затова реве - е тва е просто върха направо ми е*** м***та. А тя просто се изнерви щото й прекъснах дрямката като я водих на лекар. И искаше внимание следобеда и разходка, а беше много горещо и не я изкарах, което по принцип я вбесява винаги, но веднага ми беше казано ДА НЕ ФИЛОСОФСТВАМ.
Понякога имам чуството, че само форума ме разбира  Joy Като някой пубер съм.

Ама софиянки наистина сте шашнали там заведението сигурно? И като дойде време за хранене на някой какво става - вадят се цици ли?  Mr. Green

Стеф, капките са много заради бързото наддаване.

# 67
Момичета ето ни и нас макар и на малко повече от 2 месеца  Grinning
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-2-meseca.411652.14632939   
и следващите две снимки.

# 68
  • Варна
Та в тази връзка кана купих, но тя се самоизключва когато заври водата, в нея немога да я преварявам 5 мин. давам изворна на Девин дали ще е проблем, ако й я дава така само завряла? Някой ползва ли такава кана за варене на вода с която се приготвя АМ?

Аз оставям капака отворен и така си ври колкото време искаш Peace

# 69
Добро утро!  bouquet
Стеф, вигантола си дава според килограмите така ми каза ортопеда като бяхме на преглед с Мими. Имало и деца който им се давало и по 10капки.
Надя,ние не пием чай  Tired
 daesy_des ,и ние сме така от три дена направо ме побърка това дете сигурно трябва волна програма да и измисля. Joy

# 70
запис-мапис...
Наде, радвам се, че и тук ще се засичаме  Hug (ЗА протокола - познаваме се от болницата, бебчетата ни са родени с 40 мин. разлика Wink )
Ние сме болни - каката като почна градина се разболя на 3-я ден, след нея и аз...само Калиника държи фронта, дано да не прихване. Кърмя я с маска, не я целувам и ми е едно свито...
Вигантол давам аз по 2 капки

# 71
Здравейте !

Много приятно беше вчера на срещата, по-често да се събираме с бебоците  Heart Eyes

# 72
  • София
Ванеса, благодаря за отговора, това с капака беше добра идея, но мойта и с отворен капак се самоизключва сега пробвах.

# 73
Cveten prashec, аз ползвам ел. кана, няма проблем. Странно за капака, аз го отварям и си ври докато не го затворя, като vanyaes.
Добре дошла, Надя, честита ти дъщеричка  bouquet.
Лилчо, вече се захранва бебето от 6 месец. Мисля, че е рано да го мислиш. Вече са ти дали линкове с инфо.

# 74
Ама, момичета, ние сме в нормата все още, знам, че е качил доста, но е в норма според стандартите...и се храни съвсем нормално, нормални милилитри, нормален брой хранения, нощем по 1 път става...даже не си дояжда често, но ето, качва си килца. Капкитъе ми се сториха много, тъй като не съм чувала на други деца да изписват по толкова, та затова се шашнах...проверих и в АМ по колко витамин Д има - оказа е че на 100 мл., има съвсем малко, да не кажа хич, така че май не може да стане предозиране. не знам, чудя се дали да не давам по 2 капки...ако давам по 4, докога ще е така? Трябва да питам док, ама той на почивка...оф...

Дейзи - знам, че ти е тежко с нощното хранене, но и знаеш, че тук повечето мами сме против насилственото махане, така че съвет не мога да ти дам, пожелавам ти от сърце Миро сам да си го махне или поне да стане 1 на брой Hug Hug Hug

Ето пак исках да пиша и други неща, но нямам време, на сватба сме от 6, а как не искам да оставям малчо...днес е толкова крив (Ем, като Изабел е), направо хем ме изнервя, хем ми е мъчно... Confused

Ох, сетих се едно от нещата - когато ядете дадена храна, кога дава отражение в кърмата?

Общи условия

Активация на акаунт