Подритва малкото човече, а пък и ДЕКЕМВРИ не е толкова далече!

• 47 966
  • 297
  •   1
Отговори
# 255

Честит празник, EVIL!Желая здраве и най- послушното бебче Декемврийче!

И аз да предложа едно заглавие:Декемврийско бебче сладко, чака с нетърпение да гушне мама и татко!

# 256
evil, честит рожден ден! baloni

Аз да се оплача Confused-цяла нощ ме боля корема много ниско долу вляво.Една гадна режеща болка, която по едно време премина и към кръста.Не беше кой знае колко силна, но достатъчно да ме изплаши.Мислех си сутринта, ако ме боли да звъня на д-ра, ама като се събудих нищо ми нямаше.Лежах си на другата страна и като се обърнах отново ме сви.Дали не се притиска нещо? Rolling EyesАма какво ли ще да е?Утре съм на ЖК сутринта и ще говоря с д-ра ама и вас да питам ако имате идея какво може да е.Иначе имам по 1-2 безболезнени контракции, не всеки ден.А коремчето като ме присвие за кратко в средата е без контракция newsm78

За дрехите- имам няколко чифта дънки за бременни, но са ми голями все още.Купих си един черен спортен панталон с ластик и с него си джиткам.Блузки-засега нямам проблем с тях.Якета- не ги закопчавам.

За количките гледам, че си говорите-моята е една одисея Mr. GreenПреминах през какви ли не марки, модели и т.н.Кой знае на какво ще се спра накрая.

П.П.казвайте за болките, ако някой има идея newsm78

# 257
Ета, какво значи имунен хидрокс (това заради РХ несъвместимостта) и как се измерва? Аз съм в 30г.с. при Марков да му кажа да ми измери и това ако случайно забрави.  Grinning

# 258
Оххх за килограмите +9 съм вече, добре че не ми личат толкова, както каза една позната "пет са ти в корема и 4 в циците"  Joy Дано е така
За заглавие си мислех - От мене по-щастлива няма, през ДЕКЕМВРИ вече ще съм МАМА.  Peace
За прегледа - моят е утре, ще докладвам после колко са ми се накарали пак за кг и какво прави моята буба

# 259
Collibri, до колкото разбрах е състояние, което се наблюдава, когато нещата станат сериозни при РХ конфликт.
Но не се мери, то просто се диагностицира.

Ето какво намерих:

Оточен синдром при новороденото (hydrops fetalis) ако това се случи, органите на плода няма да са в състояние да се справят с анемията. Сърцето започва да отслабва и се натрупва голямо количество кръв в тъканите и органите на плода.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 18:43 от eta

# 260
Еми днес явно ми е ден за ровене из нета  Crazy
Открих един интересен списък за бебето, предоставен от магазин 9+  Peace
http://www.9plus.eu/shop/images/stories/spisak_bebe.pdf

# 261
evil честит рожден ден,да си жива и здрава и само усмухната и едно здраво бебче  bouquet  bouquet  bouquet

само 2 дни не съм влизала а толкова много сте изписали и от 6 часа ви чета,дрешките  и аз вчера се сдобих с нов панталон за  бременни,с блузките нямам проблем за сега а с якето  newsm78 там ще го мислим

лека,спокойна и  с по малко ставания тази вечер от мен Grinning

# 262
  • Варна
Ехо да отправя и аз едно среднощно пожелание:

Честит рожден ден evil!
 Много усмивки и хубави моменти!!! newsm51

# 263
  • тук
Румито, може би вече е късно, но според мен нямаш основание да се притесняваш. Аз имах такава режеща болка и понеже съм паника, бързо изтичах на доктор - казаха ми, че ако е в дясно, трябва да се направи проверка за апандисит (или както се пише), а ако се измества или е в ляво, значи или от разпъването на матката или някакво притискане от бебето, на които не може да се реагира освен да опиташ но-шпа, ако е някакъв спазъм на мускул, да ти го отпусне.
Не бях много полезна, тя и лекарката днес ще ти каже, но принципно, случва ми се и засега не е имало фатални последици, само е неприятно.
Успех  Hug

# 264
Добро утро готини мамита.
CatWoman гласувам за заглавието на новата темичка с две ръце  Peace да не кажа с четири  Wink
Darlin`благодарим за списъчето.
Момичета и аз имам едни болчици леки появяват ми се около пъпа то не е и болка а все едно Бебчо ме щипка лекичкотова е усещането но не мисля че е нещо притеснително newsm78 това моето.  Отивам да wash hang newsm28
А на вас приятно ви food010 и  закусчица  Hug

# 265
Добро утро.
Darlin', във Виталиса имаше подобни списъци. Аз само хвърлих едно око и като видях какво са написали, се отказах да си взема.
limonkata, ти се изтрепа да чистиш, бе, жена. Спри се малко, не е здравословно в твоето състояние.
Днес съм си забравила и двата телефона вкъщи, добре че мъж ми почива, та ще ми ги донесе.
Да ударим по едно за разсънване, а!

# 266
Добро утро!

Много ми е сънливо днес  Tired Бях решила да поспя още след като закарам децата, ама взех, че огладнях.

Първа точка от списъка на 9+ "комплект за изписване" за мен е абсолютно ненужна покупка.
Изберете си хубава дрешка, тия комплекти са абсурдни - то лигавници ли не щеш, то чудеса! Дрешка, якенце (ескимос), одеало, порт-бебе или нещо подобно и готово!

Майка ми сега се обажда и докладва какво награбила  hahaha Чух някакви абсурдни цифри от 12 бодита и не знам си колко пижамки  Shocked Била намерила дори ботушки, много ми е интересно как изглеждат ботушки за новородено  Laughing

# 267
  • Бургас
Здравейте, мацки!  Wink
Току-що се връщам от ЖК Grinning Рутинно мерене, теглене, видяхме сърдечния ритъм и понеже се оплаках на лекарката, че от неделя /след сватбата/ ми бучат ушите, ми даде направление за УНГ. Та сега ще ходя да си запазя час и да ме прегледат, че аз си мислех, че е от смяната на времето, ама вече 4-ти ден продължава и не се чувствам добре така.
Снощи младоженците ни бяха на гости до към 1 часа и днес едва отлепих, та сега само си мечтая как ще приспя Мимето на обяд и ще се катурна и аз  Tired
Румито, аз също съм имала такива режещи болки, но за много кратко и отшумяваха без да правя нещо. Все пак наистина се консултирай с лекар и се надявам всичко да е наред.
Днес влязох в един детски магазин и видях, че да заредили с шишета на ТТ. Обаче някой беше споменал едни цени, а тези ми се видяха доста евтини /7.90 лв. за шише от 150 мл./, та се зачудих да не са някои фалшиви  newsm78 Дайте цени за сверка...
Choosy, мерси за кафенцето  Wink

# 268
milena1976, това са цените. Дарлин се беше объркала, че едно шише струва 23 лв, а това е цената за 2 от 260 мл с тръбичка. Купувай спокойно, оРГИнални са. Grinning
ета, честити ти покупки.
Аз се събудих в 4ч за редовното посещение и после до 6 Shocked Тъкмо съм заспала сладко-сладко и трябваше да ставам.
комплектите за изписване - и аз мисля, че може да се направи сборна формация, не е необходимо да купуваш готов. Поне на мен досега никакъв не ми хвана окото.

# 269
Комплект за изписване за Коледните декемврийчета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт