Ще го пробвам, може това да е нашето лекарство!

. Иначе моят бебчо расте бързичко - вече е 7,600 кг. и 65 см. Благородно завиждам на всички мами, които кърмят рожбите си. Аз лично го правя веднъж на 24 ч. и за малчо е такова щастие...., че суче по 1 час, а за мен двойно!
а нашия ни каза сядане след 6 и никакви проходилки
ако някой ни подарел подобно пособие да го скрием да недостъпно за нас място за да не се изкушим да го ползваме
та мисълта ми е 6 месеца не е ли ранко за прохождане още.... д-р Драганов във ВМА каза след 8мия месец пълзене и вдигане на крака за прохождане когато бебо си реши след като е пропълзял вече.
Ели благодаря за закуската и кафенцето и да се възстановяваш бързо
Толкова неща щях да пиша,а сега незнам откъде да започна
Първо да ви кажа,че чета всичко ДОСЛОВНО БЕЗ ПРОПУСК именно поради тази причина аха-аха ви прочета и реша да пиша бебо се размрънка,даже и ей сега беше задрямъл и се събуди в момента пиша с една ръка.....Първо почерпете се за нашо здраве с нещо,че Дими днес става на 4 месеца.....честити месечинки и на другите месечинковци......МАЛАЧИКА страхотна рокля нямам думи желая ти мн сем. щастие и сбъднати мечти ще бъдеш мн красива булка и с нетърпение чакаме снимки....Мигле честита годишнина мн семейно щастие,мн детски смях и мн.мн.мн любов ......По въпроса с потенето на кръчетата и нашите се потят но аз не се притеснявам.....За захранването няма да коментирам ,както Дендрийна е казала,а и мн от вас ВСЕКИ САМ РЕШАВА ,а и детето си показва,засега сме само на кърма ако е все така живот и здраве мисля към 5 1/2 да захранвам макар,че педито държи да давам сокчета аз мисля с зеленчуково пюре да почна все пак детето си е мое......По въпроса с наднорменото тегло при децата нямам думи....толкова пълни деца и безхаберни родители,аз се старая да се храня здравословно,е изкушавам се от сладичко но не изпадам в крайности що се отнася до мен ще направя каквото мога,но няма как да си лишим децата ....като гледат всички около тях......Честити първи зъбчета на малките слънца....Вчера станахме кумове,не беше голяма сватба в тесен кръг,но както се досещате кумата АЗ присъствах за подписването с малчо на ръце мн му се радваха и после малко в ресторанта и хайде у дома,сама си го къпах и преспивах,а тати остана да предсталява фамилията пууууууу станах кума, а нищо не разбрах язък
МИНОЛТИЧКА мила мога ли да те помоля да ми пратиш снимката от заглавната страничка,ама тази която е в момента,че там където са големи е старата....искам да си я извадя на снимка мн са хубави всички слънца пу-пу нали са си наши .....ще дам снимки и на бабите......За количката още сме си с зимния кош но мисля,че му е рано още пък и не ми е омръзнал мн си го харесвам
Мн дълго стана ами то така ,като нямам време да пиша и сега се чудя кое по-напред сигурно забравих нещо ама ще прощавате....Много ви обичкам и силно гуш от мен и Дими
Незнам как да кача снимки иначе с удоволствие щях да ви покажа как топкам кръчетата на Дими в морето
Хайде мн усмихнат ден

След обяд ще пиша как е минала пробата 
и май ще сме на 22 или 29 май. Така този месец съвсем ще ми стане любим.
. Макс накрая така се изнерви, спи му се, а не може, трябваше да го храня скрита зад бензиностанцията. Беше 35 градуса, абе - ужасТ направо. Сега отидоха да прибират колата, че я изоставихме там 

И ние като вас се чудим зимата как ще е
, като много обича навън, ще отлетим на юг, след щъркелите.
Галя, д-р Драганов по ЗК ли е и със записване ли е ? Кога ви каза пак да отидете,в кой месец?

. Готина мацка си жалко, че не се запознахме като бяхте във Варна и благодарско за комплиментите относно фигурата макар, че има още за сваляне, за да си влизам в старите дрехи

Мигле, благодаря ти за пожеланието, като че ли се сбъдна! Дано отминава вече тази реакция!
, и се чудех какво търсят там не-бременните. Сега вече не се чудя