Отговори
# 60
Много благодаря!   bouquet Ще го пробвам, може това да е нашето лекарство!

# 61
  • Русе
Кафето и закуската от мен тази сутрин:

lianka, в отговор на твоята комшийка, ти й подари приспивателни или успокоителни  Mr. Green

Носът на Гого е страшно запушен. Цяла нощ врещя и преди малко се успокои и заспа. В резултат на което аз останах недоспала и без тенденции да ми се доспи скоро  Crossing Arms

# 62
Добро утро и честит празник на всички имащи поводи днес!

Записах се при вас и ви чета редовно (благодаря ви за сърдечния прием), но нещо не ми остава време да пиша, че моето положение е с "кандидат-гимназистка в пубертета и бебе на ръцете Laughing".
За жалост прекарахме пак доста време по лекари - откриха на сина ми хидроцеле. Изчетох почти всичките ви темички, но май не открих нищо за това, може би никой не се е сблъсквал с подобен проблем и все пак ако някой е запознат- нека сподели нещичко Praynig. Иначе моят бебчо расте бързичко - вече е 7,600 кг. и 65 см. Благородно завиждам на всички мами, които кърмят рожбите си. Аз лично го правя веднъж на 24 ч. и за малчо е такова щастие...., че суче по 1 час, а за мен двойно!
Лек ден и много разходки ви пожелавам, че днес май ще е последният слънчев от идните 5-6 дни!

# 63
  • София/Варна
Добро утро!

П.П. Бобито2 доколкото си спомням беше писала че вашия ортопед ви е казал след 5 месец сядане и след 6 проходилка  Thinking а нашия ни каза сядане след 6 и никакви проходилки  Naughty ако някой ни подарел подобно пособие да го скрием да недостъпно за нас място за да не се изкушим да го ползваме  Crazy та мисълта ми е 6 месеца не е ли ранко за прохождане още.... д-р Драганов във ВМА каза след 8мия месец пълзене и вдигане на крака за прохождане когато бебо си реши след като е пропълзял вече.

И на мен ми направи впечатление това. Варненското светило дава като норма проходилката, а софийските доктори отричат всякакви помощни средства.
Аз лично съм много доволна, че баткото го оставих да си тръгне по най-естествения начин. Не съм ползвала проходилка или колани, не съм го и държала за ръцете. По съвет на Драганов бях го оставила сам да се оправя и да се придвижва както намери за добре. Като откри, че може да се движи изправен, си ходеше сам, подпрян на мебелите и стените у дома, а навън се подпираше по пейките. В един момент се престраши и тръгна. На година и 2-3 месеца си ходеше много стабилно и будеше възхищение у бабите и мамите по площадките.

# 64
iа за проходилките знам, че тези деца, които ги ползват след това извесно време ходят на пръсти

Нито моя /Алекс/, нито на приятелката, ми нито на другата и т.н.. компания от поне 10 деца прохождащи през зимата и  съответно слагани в проходилка не са ходили на пръсти. На пръсти ходи на една позната малката дето повече я държаха за ръчичките. Беше направила прасци като на футболист.  За Бобко още обмислям дали да купувам такава. Таткото е категорично за.. Аз обаче 50/50  newsm78

# 65
  • Стара Загора
Добро утро милички  Hug Hug Hug Ели благодаря за закуската и кафенцето и да се възстановяваш бързо  Hug Hug Hug Толкова неща щях да пиша,а сега незнам откъде да започна  newsm78 Първо да ви кажа,че чета всичко ДОСЛОВНО БЕЗ ПРОПУСК именно поради тази причина аха-аха ви прочета и реша да пиша бебо се размрънка,даже и ей сега беше задрямъл и се събуди в момента пиша с една ръка.....Първо почерпете се за нашо здраве с нещо,че Дими днес става на 4 месеца.....честити месечинки и на другите месечинковци......МАЛАЧИКА страхотна рокля нямам думи желая ти мн сем. щастие и сбъднати мечти ще бъдеш мн красива булка и с нетърпение чакаме снимки....Мигле честита годишнина мн семейно щастие,мн детски смях и мн.мн.мн любов ......По въпроса с потенето на кръчетата и нашите се потят но аз не се притеснявам.....За захранването няма да коментирам ,както Дендрийна е казала,а и мн от вас ВСЕКИ САМ РЕШАВА ,а и детето си показва,засега сме само на кърма ако е все така живот и здраве мисля към 5 1/2 да захранвам макар,че  педито държи да давам сокчета аз мисля с зеленчуково пюре да почна все пак детето си е мое......По въпроса с наднорменото тегло при децата нямам думи....толкова пълни деца и безхаберни родители,аз се старая да се храня здравословно,е изкушавам се от сладичко но не изпадам в крайности що се отнася до мен ще направя каквото мога,но няма как да си лишим децата ....като гледат всички около тях......Честити първи зъбчета на малките слънца....Вчера станахме кумове,не беше голяма сватба в тесен кръг,но както се досещате кумата АЗ присъствах за подписването с малчо на ръце мн му се радваха и после малко в ресторанта и хайде у дома,сама си го къпах и преспивах,а тати остана да предсталява фамилията пууууууу станах кума, а нищо не разбрах язък  Whistling МИНОЛТИЧКА мила мога ли да те помоля да ми пратиш снимката от заглавната страничка,ама тази която е в момента,че там където са големи е старата....искам да си я извадя на снимка мн са хубави всички слънца пу-пу нали са си наши .....ще дам снимки и на бабите......За количката още сме си с зимния кош но мисля,че му е рано още пък и не ми е омръзнал мн си го харесвам  Heart Eyes Мн дълго стана ами то така ,като нямам време да пиша и сега се чудя кое по-напред сигурно забравих нещо ама ще прощавате....Много ви обичкам и силно гуш от мен и Дими  lovekiss lovekiss lovekiss Незнам как да кача снимки иначе с удоволствие щях да ви покажа как топкам кръчетата на Дими в морето  smile3555Хайде мн усмихнат ден   love001

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 09:06 от deliana

# 66
МИНОЛТИЧКА мила мога ли да те помоля да ми пратиш снимката от заглавната страничка,ама тази която е в момента,

Качих я в снимка Бг http://may2009.snimka.bg/baby/bebeta-15-tema.415617.14633985.big Peace

# 67
  • Стара Загора
МИНОЛТИЧКА златна си нямам думи  newsm20 lovekiss lovekiss lovekiss

# 68
Добро утро и от мен. Мерси за ранобудното кафенце Grinning
Момичета, благодаря ви за мненията за роклята - мечта. Grinning След обяд ще пиша как е минала пробата Grinning
Росита, хайде определяйте и вие една дата и да се надяваме момичетата да помагат.
Ние принципно се бяхме спрели на дата за октомври, но свекито се разболя Sad и май ще сме на 22 или 29 май. Така този месец съвсем ще ми стане любим.
Дени, и аз благодаря за комплимента относно килограмите, но има още какво да се желае. И по този повод да споделя нещо.
Вчера на плажа виждам едно бебе, ама бебе, което най-безстрашно си влиза във водата навътре, пада, става и плува Shocked Отивам аз при майка му и .... изненада. бебока няма година, проходила момата на 10 месеца и няма спирка. Болест не я е стигала, но още се кърмят. Били са на кърма до седмия месец. Хвала на всички, които успяват още да дават на бебоците тази ценна течност.
Аз в понеделник съм в София и чакам за среща. Нямам търпение Laughing
Лек и усмихнат ден Май-чета Hug

# 69

Maria-Chiara чувам че в Ст.Загора ще спирате в МОЛ-а.   доста ми е  далеч тъй като е накрая на града но ако ми кажеш кога ще сте там може да се яхна на едно такси и да дойда да се видим.Много ще се радвам да се запознаем и да видя на живо сладура Макс .

Минахме толкова за малко. Едва се обадих на братовчедките ми да се видим набързо. Имахме просто ужасно пътуване. Колата ни, която е нова, се развали по средата на пътя. И понеже е автоматик - дори не можеше да бъде избутана... Стояхме 3 часа на една бензиностанция, докато не дойде брата на Митко да ни прибере с всичките багажи  #2gunfire . Макс накрая така се изнерви, спи му се, а не може, трябваше да го храня скрита зад бензиностанцията. Беше 35 градуса, абе - ужасТ направо. Сега отидоха да прибират колата, че я изоставихме там  ooooh!
Но едно е сигурно - пак ще дойдем. В Стара Загора ми е половината рода, а баба ми е в Ракитница  Laughing

# 70
  • София
Здравейте!
Делиана, и ние сме така тъкмо да пиша и айде мрънчо влиза в действие. Rolling Eyes
Maria-Chiara  кофти изживяване, ама сте се оправили.Макс е печено бебче Wink
malachika  много хубава рокля, ще чакаме да докладваш за пробата.Май месец е много хубав за сватба, и за раждане на бебенца newsm10
Честити месечинка на Теди на Галя!  bouquetИ ние като вас се чудим зимата как ще е Crazy, като много обича навън, ще отлетим на юг, след щъркелите. toothГаля, д-р Драганов по ЗК ли е и със записване ли е ? Кога ви каза пак да отидете,в кой месец?
Мигле, честита годишнина, щастлив семеен живот! newsm51
lianka   на нас инфакола много ни помогна.Дано и при вас бързо минат. Hug
Слънчев ден,мили момичета!

# 71
# 72
  • София
Здравейте майчета!
Мария чара, Слава богу, че сте си вкъщи вече живи и здрави! Майчиното ти сърце е било подложено на изпитание.
Ели, оправяте ли се вече, защо толкова силна хрема! Стискам палци да мине бързо!
Малачика! разбира се, че през май трябва да е вашата дата! Айде да те видим с прекрасната рокля!
Делиана браво, за желязната организация да си и кума и майка!
Галя честита месечинка на Теди, и ти да цункаш твоето галюнчесто опашатче!
Хубава събота на всички!

# 73
Здравейте маминки любими,

Ние сме на почивка в Албена на бунгала. Много ни хареса тук спокойствие, чист въздух и много разходки за Ивко /наваксахме за времето в което мразеше разходките  Mr. Green/ Като се приберем ще кача и малко снимчици.

Дендри и на мен много ми хареса поста ти ако и аз имах дар слово като теб, точно така бих се изразила  Peace  Hug . Готина мацка си жалко, че не се запознахме като бяхте във Варна и благодарско за комплиментите относно фигурата макар, че има още за сваляне, за да си влизам в старите дрехи  Crazy

Малачика роклята е много нежна - ще си като принцеса с нея   bouquet

Мария-Киара миличка много кофти завършек на почивката ви, най-вече заради малкия бебон, но важното е че всичко се е наредило и сте се прибрали благополучно, а колата ще се ремонтира здраве да е Hug

А за помощните средства за прохождане и аз съм в голяма чуденка да ползвам или не. А какво мислите за този вид http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0/products_id/408 струва ми се, че ще са по-полезни от класическите проходилки, но ако някоя мама са ползвали да каже от личен опит

# 74
  • София
Да се разпиша и днес  Simple Smile Мигле, благодаря ти за пожеланието, като че ли се сбъдна! Дано отминава вече тази реакция!
Днес отидохме до Вис Виталис и накупихме разни по-дебели дрешки за Иванчо - якенце, ританки, обувчици, блузки... И като гледах разните бъдещи мами с кореми, които също се въртяха из магазина, си спомних как, когато бях като тях, ми се струваше най-естествено из бебешките магазини да пазаруват бременни  Simple Smile, и се чудех какво търсят там не-бременните. Сега вече не се чудя  Wink
Имам едно чудене, ако може по-опитните с кърменето мами да ме осветлят: нали с течение на времето броя на храненията намалява. Нашият хубостник е преминал пак на 5-кратно хранене, освен ако не го будя аз, за да събера 6 пъти. Прави големичка нощна пауза. Това нещо, все си мисля, да не доведе до намаляване на кърмата?  Въобще какво става, когато отпаднат нощните кърмения, как се поддържа лактацията? Оф, не знам дали ме разбрахте...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт