Юлче лятото изпраща, стяга се за ясла - ЮЛИ 2007

• 20 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
И на мен ми стана много мило как се грижат за теб  Heart Eyes

# 721
Добър вечер!
Днес заведох Дели в Арената в детския кът. Ужасен е! Дели много щуря, но не бих повторила.
Днес въпреки гадното време шофирах из цяла София. Справих се Embarassed

# 722
  • USA
Иве, как е пръста? Можеш ли да го мърдаш? Майка ми така си беше счупила нейния. Дано да ти се размине. Много са ти сладки мъжете.
Айка, при нас се развиват подобни сценарии. Просто всичко е на пук. Кога се е научила да яде шоколад, нали не обичаше  Wink?
Ние днес ходихме до едно езеро и беше страхотно. Криси го беше страх на лодката, а хем му беше интересно. При нас миналият уикенд пускахме климатика да се топлим, беше 15 градуса, днес е 30  Crazy. Не че се оплаквам, но се чудя с какво да обличам детето.
Буути, много добре си ги научила твоите. Ние с Кристиан имаме пазарлъци вечер, но гледам до 9-9.30 да е в леглото. Не винаги заспива по това време де.
Научил се е да пее "Ей, би, ди..." и знае цялата азбука  #Crazy. Учудва ме как помнят тези деца!

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 02:24 от Winx

# 723
  • sf
Добрютро
ох, днес имам толкоз много работа, а съм се залепила за компа. Свалям филмчета на хлапетата- уж да гледат, а аз да свърша нещо, а почвам и аз да ги гледам- толкова ми харесват.
Сега вероника прави театър с плюшени играчки и Кико се залива от смях.

Нещо за среща дочух, ама сериозно ли? Кога и къде?

# 724
Добро утро!
Вики,ти що питаш за таз среща-ще вземеш да дойдеш ли?  hahaha Знаеш,че купона с теб е пълен,а като не дойдеш разочарованието голямо,така че бъди сериозна другия път!  Peace
Иве,направо ме заболя и мен като прочетох за пръста да се оправяш бързо!И мойте много обичат да се борят с баща си,той се прави че заклещтва единия и другия скача да го спасява.Така се вживяват,много са смешни.Аз за среща съм винаги готова,макарч е напоследък много взех да излизам.Че и на каланетика тръгнах,много ми е кеф на каланетиката и после имам мускулна треска,но ми е приятно и преповдигнато.В читалището до нас е,ще превземем отбора по каланетика-аз привличам майки и си ръсим глупости.Лошото,че после заради децата бързаме да се прибираме,а не като нормални хора да седнем за по едно.Въобще цялата тая робия покрай децата и къщата вече взе да не ми понася.

# 725
  • sf
ааа Яна, миналия път Кико беше с приоритет , ша ма прощавате.
ама вчера и днес такаме ядосва,че другия път ще си помисля дали да изпусна среща заради него  Whistling

Сега кажете сериозно за къде има предложения. Но аз мога само в петък.

# 726
Дубрютру:)
Вчера ходихме в Заимов, голям кеф, валеше леко, бяхме горе долу само ние и се утрпахме да се люлеем наплетената люлка, за сефте я виждам празна:) Никсъна с гумените ботуши шляпа наред из всички локви и пищи от кеф:)

Нуути, и Ники редовно ходи бос, събува си чорапите, а пантофите са в сдерата на научната фантастика  Tired Най лошото е, че и нощем не ще да се завива, направо не знам как ще я караме така цяла зима ( аз съм с плътно одеало, а никак не съм зиморничава, той как спи гол не знам...).

Някой гледал ли е "Коко преди Шанел" ?Няма го още в торентите, а ми се ще да го гледам. Чудя се струва ли си жертвата да ходя на кино ?

Уинкс, мирува ли Криси на лодката? Ние много пъти сме се колебаели дали да се качим тримата, но все ме хваща шубето, че може да се разбеснее, да иска да скача ( той няма никакъв страх от водата)?

За среща съм на лииния ( по дефолт съм винаги "ЗА"  Mr. Green)

# 727
  • София
ПЕТЪК,ПЕТЪК,урааааа.Готова съм!Боряна този път да си първа,че иначе........
Велина добре ми е пръста,сега ще видим дали ще падне нокът.
Аз малко поработих ама снощи в 1 ч заспах а зверчетата в 6 ч се опулиха  Sick кафе,кафе и живнах.
Яна,надушвам че сме от една "природа",домошарка съм ама като ме хване лудницата,скитница и уличница ставам.На никакъв спорт неможеш да ме излъжеш мен.Дай ми кръчми и .....Айде да не си мечтая че мое и да забегна за един месец нанякъде,а тогава няма и да пиша че мъжо тук ще почне първо да ме търси Joy

# 728
  • София,
Иве звучиш много оптимистично,  Laughing как ти е крака, мина ли ти, а мъниците много сладки и така грижовни, да ги нацелуваш много Hug
ТОзи път и аз ще се пробвам да се включа, дано не ми мине котка път, и на мен ми се излиза някъде с вас Sick
Шушонче, чакам те да се появиш след изпита и стискам палци  Peace Peace Peace Peace Peace Peace, после ще пиша и на лични какво и как трябва, ама то аз го разучих всъщност и се чудя сега откъде да си намеря ЕКСЕЛ 2007 да си инсталирам и да си го направя сама, щото на изпита ще ме питат " ТОВА Как го направи, как го получи" и Аз ще гледам ето така Shocked, целта е да се науча аз иначе е много лесно готово си намерих в интернет Mr. Green.
Айде отивам в банята доката малката още спи,  Sick да си открадна и аз час два само за себе си Crossing Arms

# 729
  • sf
Уф на мен ми е студено. дано пуснат парното утре.  Кико спи, завит на топличко, а лудата му сестра играе навънка.

# 730
  • София
И аз все мръзна...

# 731
  • Варна
Това сигурно съм аз  newsm78.Много сладка грешка  Hug нещо средно между Нелия и Буути  Heart Eyes
Иве, толкоз грижовни мъже имаш, а ти се притесняваш , че няма да те гледат. На ръце ще те носят ще видиш, ама няма да сме тук да се похвалиш  Laughing

# 732
  • sf
Що, бе, тука ще си седим до края на живота ни.
ще си обсъждаме пенсиите и сериалите  Joy

# 733
добър вечер
Ние се прибрахме от Кюстендил, беше хубаво и Ева не искаше да си тръгва  Grinning Обаче беше кофти времето, валеше дъжд и беше доста студено
Като се прибрахме и влезнах в спалнята да видя колко градуса е ,щях да припадна - 15 градуса  Sick Ние имаме една духалка, която премятаме цяла вечер  LaughingНякой чул ли е дали действително ще пуснат парното в понеделник........
Искам да се видим на срещичка,а ко измислите да е през уикенда съм 90% сигурна че ще се видим, ианче през седмицата пак съм сама с детето и няма ад стане Rolling Eyes

# 734
  • Бургас
Да се отчета, крайния резултат утре обаче: писах писах, толкова нещо скоро на ръка не съм писала - цели три листа, боли ме ръката от писане  Mr. Green
Ох като ви чета и ми става студено. Тука времето все още е меко, въпреки дъждовете които се леят всяка нощ. Аз чух че в понеделник май ще ви пускали парното в Софията. Добре че не съм абонирана за такива екстри. А и от както се застроиха калканите и населиха у дома е топличко.

Общи условия

Активация на акаунт